Да не испадне дека еве ние велешанките си се поддржуваме ама мислам дека конечно Велес го претставува некој со најдобри квалитети и во најубаво светло...човекот си е супер има супер глас и музички е образован...ги има сите предиспозиции за идол ВЕЛЕС НАВИВА ЗА МИКИ
Ајде девојките да покажат најдобро што знаат вечерва, ама дали ќе бидат подобри од машките сумљам, ако испејат 2-3 како нив приближно, се останато ... а можда и ќе не изненадат кој знае
Е работата сега е што не можат да дадат остра критика за исгледот, нели студенти од ФОН ги спремале И затоа Калиопи не можеше јасно да даде критика, компромис, дрн, дрн...
Првата ич не ми се допадна, Наталија убаво испеа. Стајлингот катастрофа. Анита теткица, Наталија со 10 кг плус.
Некако ептен прететкасто ми се облечени . Наталија барем мидер да носеше , спратовите со сало да не се гледаа ...
оваа бети алал да и е..нема поубав глас на идол па и на цела наша естрада...дефинитивно мора да победи..БРАВОООООООООО
А за девојкава од Гостивар полн погодок за стајлингот. Е како бе може така фустанчето беше ко на баба ми наметката за по дома А прекрасно испеа Па боље да се сменеле со фустаните Наталија и Елизабета
стајлингот им е на нула .. анита не личеше на себеси премногу разлика.. точно како што кажа калиопи како пепелашка се облечени... наталија би требало да биде облечена во црно .. визуелно послаба би изгледала.. инаку за пеењето на наталија и елизабета немам коментар прекрасноо пеат
Првата Анита беше? Лелее за никаде, зборовите не знаеше на англиски да ги каже Ауууу, не очекував од неа такво нешто. А Наталија, антипатична ми е од секогаш, така да... не сум за неа, во никој случај. А оваа Елизабета, е стварно убаво испеа и убаво изгледаше, како од некоја бајка да беше. Ама сепак мене ептен ме нервира што коментираат повеќе за стајлингот, отколку за интерпретацијата. Па не е некое модно шоу ебаго, треба да го акцентираат гласот, гласовните можности.... а не колку убаво изгледале, бла бла.... и 100пати го спомнаа Ношпал.
Абе не значи ако има кг плус морало во црно, ама моело во некој поскладен фустан кој колку толку ќе ја скрие, ем убаво, ем елегантно, ем комотно, ама еј Наталија зрачи со самодоверба ! За гласот нема што да се коментира, извонреден, а и докажана е па можда и здосадила, ама искрено неубаво ми падна кога ја видов, онаков глас за жал изгледот го упропасти целиот сценски настап, жално ама се тресеше како пача доколку би барале квалитет во гласот нема сомнение го има. Ако не победи на идол може да се испроба и ко глумица Таа првата добро испеа, ама се имам чувство (да не бидам само мрчатор, критичар) ама се ми се чини како на плејбек да пејат Елизабета ме воодушеви затоа можда си помислив за плејбекот, приметувате во рефренот (на снимките за повторување) како предвреме клекнува и од позади се смејат 2ца машки ако не сте приметиле да приметите под хитно, Лукс се да забележи ццк. Едит: Аааа да исто заборавив да кажам дека на Аница ли беше, фустанот ептен не ми се допадна, како љиљак беше целата, ни става и се гледаше, нозете до коленици и се гледаа не знам некако чудна ми беше, ама фризурата ја извади барем кај мене.
баш пред некој ден ја слушав hurt од агилера и си помислив ако има некое девојче гз да ја испее на идол, секоја и чест. И како да предвидов Само да додадам дека песните од агилера не се воопшто лесни, неможе секој да ги пее
Супер се сите, тоа е факт. Патем, уауу Лаура имала иста маичка како мојата. А јас па секогаш мислев дека е пижама и не сакав да ја носам. Иако вокално ме разочара, може и многу подобро! Од девојките фаворит ми е Бети.
Засега Бети ми е фаворит На Лаура г*зот и се виде додека се вртеше нели? малку смешни ми беа нејзините обиди за чекори од модерен танц ,изгледаше како да запаѓа