Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. dan1

dan1 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    32
    Да не испадне дека еве ние велешанките си се поддржуваме ама мислам дека конечно Велес го претставува некој со најдобри квалитети и во најубаво светло...човекот си е супер има супер глас и музички е образован...ги има сите предиспозиции за идол :D :D :D ВЕЛЕС НАВИВА ЗА МИКИ :rock: :rock: :rock:

На velesanka, Bajaderka и Offspring им се допаѓа ова.
  2. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ајде девојките да покажат најдобро што знаат вечерва, ама дали ќе бидат подобри од машките сумљам, ако испејат 2-3 како нив приближно, се останато ... а можда и ќе не изненадат кој знае :wasntme:

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Зошто бре толку слабо се слуша како пеат?

4. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    Од она што го видов на прв поглед како се облечени, воопшто не ми се допадна!

5. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.076
    Допаѓања:
    66.896
    Е работата сега е што не можат да дадат остра критика за исгледот, нели студенти од ФОН ги спремале |(
    И затоа Калиопи не можеше јасно да даде критика, компромис, дрн, дрн...

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Оваа Наталија што пее сега моментално според мене е најдобра од девојките :$

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Првата ич не ми се допадна, Наталија убаво испеа. Стајлингот катастрофа. Анита теткица, Наталија со 10 кг плус.

8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Леле Наталија како ја промашиле па можеле малку да се потрудат со стајлингот. А за пеење петка испеа

9. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Некако ептен прететкасто ми се облечени .
    Наталија барем мидер да носеше , спратовите со сало да не се гледаа :puke: ...

10. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    оваа бети алал да и е..нема поубав глас на идол па и на цела наша естрада...дефинитивно мора да победи..БРАВОООООООООО

11. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    А за девојкава од Гостивар полн погодок за стајлингот. Е како бе може така фустанчето беше ко на баба ми наметката за по дома :^) А прекрасно испеа :)
    Па боље да се сменеле со фустаните Наталија и Елизабета

12. glamour-lady

glamour-lady Популарен член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    776
    стајлингот им е на нула .. анита не личеше на себеси премногу разлика.. точно како што кажа калиопи како пепелашка се облечени... наталија би требало да биде облечена во црно .. визуелно послаба би изгледала.. инаку за пеењето на наталија и елизабета немам коментар прекрасноо пеат :) :)

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Првата Анита беше? Лелее за никаде, зборовите не знаеше на англиски да ги каже :tmi: Ауууу, не очекував од неа такво нешто.
    А Наталија, антипатична ми е од секогаш, така да... не сум за неа, во никој случај.

А оваа Елизабета, е стварно убаво испеа и убаво изгледаше, како од некоја бајка да беше.
    Ама сепак мене ептен ме нервира што коментираат повеќе за стајлингот, отколку за интерпретацијата. :x
    Па не е некое модно шоу ебаго, треба да го акцентираат гласот, гласовните можности.... а не колку убаво изгледале, бла бла.... и 100пати го спомнаа Ношпал. |(

На TheKiketoo и Wild.Child им се допаѓа ова.
  14. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Абе не значи ако има кг плус морало во црно, ама моело во некој поскладен фустан кој колку толку ќе ја скрие, ем убаво, ем елегантно, ем комотно, ама еј Наталија зрачи со самодоверба ! За гласот нема што да се коментира, извонреден, а и докажана е па можда и здосадила, ама искрено неубаво ми падна кога ја видов, онаков глас за жал изгледот го упропасти целиот сценски настап, жално ама се тресеше како пача :( доколку би барале квалитет во гласот нема сомнение го има.
    Ако не победи на идол може да се испроба и ко глумица ;)
    Таа првата добро испеа, ама се имам чувство (да не бидам само мрчатор, критичар) ама се ми се чини како на плејбек да пејат :o
    Елизабета ме воодушеви затоа можда си помислив за плејбекот, приметувате во рефренот (на снимките за повторување) како предвреме клекнува :D и од позади се смејат 2ца машки ако не сте приметиле да приметите под хитно, Лукс се да забележи ццк.
    Едит: Аааа да исто заборавив да кажам дека на Аница ли беше, фустанот ептен не ми се допадна, како љиљак беше целата, ни става и се гледаше, нозете до коленици и се гледаа не знам некако чудна ми беше, ама фризурата ја извади барем кај мене.

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Јас само ќе кажам, оваа Елизабета е ненормална :clap: :clap: :clap: :clap:

На sweetheart10 и baguf4e им се допаѓа ова.
  16. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.085
    баш пред некој ден ја слушав hurt од агилера и си помислив ако има некое девојче гз да ја испее на идол, секоја и чест.
    И како да предвидов
    Само да додадам дека песните од агилера не се воопшто лесни, неможе секој да ги пее

17. vikica.s

vikica.s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    59
    не е плејбек,нешо матриците зафркаваат,за жал...

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Супер се сите, тоа е факт. :)
    Патем, уауу Лаура имала иста маичка како мојата. А јас па секогаш мислев дека е пижама и не сакав да ја носам. :wasntme: :rofl: Иако вокално ме разочара, може и многу подобро!

Од девојките фаворит ми е Бети. :)

19. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Засега Бети ми е фаворит :)

На Лаура г*зот и се виде додека се вртеше нели? :?:
    малку смешни ми беа нејзините обиди за чекори од модерен танц ,изгледаше како да запаѓа :D

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Морам да кажам дека девојкава што пее (Александра мислам ), многу ми личи на наша Лижалка :rofl: :rofl: