Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Не заборавајте дека научивме многу и за Бране, дека е кока кола за Николче и сл. муабети. :D

Доста едукативна оваа вечер излезе. :D
    Веќе на памет го научив што збори, мајке ми. :rofl:

На TheKiketoo и monushka им се допаѓа ова.
  2. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Кога пееше Дејан незнам дали косата ми се дигаше нагоре или ми се лепаше за уши за да не слушам.
    Јана многу ме разочара со првата песна.
    Виктор за пеење проесечно но многу жал ми падна за идиотскиот коментар на Игор.
    Мики се најдобро но некако не уживам многу во неговото пеење бидејќи некако напнато ми доага.
    И Иванн ах нема што да се коментира најдобар како и секогаш.

3. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Целото шоу веќе почна да ми гази нерви
    да немав еден куп за учење немаше да го гледам :wasntme:
    ....Ама ептен се досадни, пеењето трае 25 минути, а го влечкаат 2 саати и не сфаќам зошто има посебна маса за лица со средновечни кризи

4. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Уште неможам да верувам колку лошо Мики ја испеа Smells like teen spirit :x
    а уште многу ќе се смеам со пиштењето на Виктор на I don't want to miss a thing
    бтв: утре идоливе одат за Хрватска, Словенија, и тоа изгледа сите 13 ќе одат. Стварно ги изнашетаа :^)

5. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Јас на mute ги ставам рекламиве. Е да бееее ќе ми перат мозак тие. Па богами и не збудалија... :^)

6. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Што да искоментирам незнам..БРАВО Игоре! Ти личи на маж од 50 години така да се препуцаваш со дете од 19!!! Не знам..не сум за Виктор и Игор ми бил најхаризматична ТВ личност сум го ценела и почитувала па и премногу..али ова вечерва беше надвор од сите вери и граници!! Ние сме колумбо ти си индијанец најден у дивина, Битола ја сакам ради таквите самобендисани ко тебе али они бар се на добро самобендисани ти си на лошо..коментар за пеењето за настапот за нешто такво јок! Доследно си ја врши работата значи!
    Можам да сватам зашто се изнервирале и сакале да му укажат али АЛО МАЛЦЕ СВЕСТЕТЕ СЕ!! Ми падна жал за детето ептен и да бев на негово место озбилно ќе станев да му акнам бокс на паметњаковичот!!! А што е најтрагично Виктор испеа најдобро вечерва како просек од двата настапи. Жими Тони што му даде некаков фидбек како што личи на едно жири другиве го превоспитуваат и битно да стаат на знаење дека ОНИ го откриле!! Е добро бе вие го откривте и него и сите фала ви многу ај сеа уќутете пошто не е поентата да сте ВИЕ центар пажња него овие деца!!
    Јана добра беше до сега ама едноставно мислам дека не може да ги следи веќе другите во чекор. Мики има феноменален глас ама ме разочара ептен во втората песна..незнам очекував многу подобро да ја испее. Дejaн ми е бледуњав како и до сега и седам и се чудам кој го гласа. Не дека нема глас ни па дека фалшира напротив мислам дека од сите на Идол само него го немам слушнато да фалшира ама го нема тој Х фактор...
    Иван е ок само незнам како таа втората песна се класифицира како рок..може пошто јас не ја знам али не ми звучеше како рок. Првата песна подобро ја испеа у секој случај.

На babygirl и Neytiri им се допаѓа ова.
  7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сега еве ги Бране, СДСМ, Нова Демократија и компанија.Абе многу паметни се овие, знаат гледаме Идол па ги даваат сега.

На TheKiketoo и Domino им се допаѓа ова.
  8. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Oти на муте рекламите, се попарив од смеење. :D Мада трагично е, али мала сум, па ќе ми попуштите. :rofl:

А можно е и да нема гала во понеделник. Малку останаа, сигурно нема двајца без тројца во финале да бидат.

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Extra989

Extra989 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Браво за Виктор вечерва како "им го спушти " на жирито,браво мајсторе,не дозволувај да те удираат по глава на секој твој настап.Милозвучните зборови на жирито вечерва беа чисто лигавење,сигурно сфатија колку се изрезилија минатиот пат коментирајќи го статусот на Виктор.Браво Браво уште еднаш! Напред само!

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.082
    Па ќе има гала зашто да нема. Од 4рица еден ќе треба да испадне. Па после финале ваљда :wasntme:

11. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Кога ќе се изрекламираат партииве (левицава), ако не преку Идол меѓу редови кога повеќето гледаме. |(

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    таа песна и павароти да ја пееше (нек му е лесна земјата) ќе звучеше лошо :rofl:
    за таква песна не ти треба глас,ти треба jaka гласна жила :rofl:
    (и малце бело правче уз пут)
    :lol:

шаљим се

На Lov3 и JuLleE им се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    А околу Виктор, можеби и до некаде не личи 50 годишен маж толку да ајде да речам си игра со 22 дете, ама па и однесувањето на Виктор не личеше на ништо, но толку, не коментирам повеќе за неговото однесување.

А околу шетањето, мислам дека барем сега не треба да ги шетаат. Се ближи финале, место да ги остават да ги наполнат батериите, да извежбаат убаво, ги преморуваат.

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Кој КУР му е на Игор? Кој Колумбо и бакрачи? Свесен ли е дека он од тоа пари зема, а го поти овде они дека го откриле. Да беше жена ќе речев дека е од климаксот, ама овој или му завидува на Виктор дека има обожавателки, или дефинитивно треба да си најде некоја секс-партнерка и да си ги смири средновечните завриени хормони. Мочко, да бев на Виктор местото, ќе му кажев убаво |(

На foreverinlove, FortuneTeller.xD, AlicaInWonderland и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Кога ке пројдат рекламиве?! 10 минути ги има! :o

16. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Луѓе пројдоа вестите или сеа ќе почнат?

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

да ми звучеше како Мајкл Џексон. Дури до Хрватска и Словенија, па нема да пеат фалш, епа очекувајте другиот понеделник да бидат бетер.

18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    И уствари Виктор сам се откри,не го открија они.
    Не го пријавија тие на Идол,он сам си се пријави.

На MiDnIgHtLaDy, Plavusa.17 и Offspring им се допаѓа ова.
  19. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Сега почнаа. Таман ми стана интересно :@

20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.492
    Допаѓања:
    251.213
    Јас си гласав за Иван, вечерва беше најдобар, ме дрмна, е тоа е рок.
    Мики, Мики... што ти стана вечерва, ми ги расипа и двете песни што ги сакам, ама ајде настинат си, се гледа дека не ти е добро, па ќе ти простам.
    Викторе јас на I don't wanna miss a thing се ежам и плачам. Ти ниту ме наежи ниту ме расплача, но кажав ти сепак не си Стивен Тајлер, а јас него го обожавам, па ајде може да се прифати таа твојa верзија на оваа песна. За другата нејќам ни да коментирам. Бледо!
    Јана истотака бледо, ама ич не ме бендиса. Здрвена е многу, па каде и е енергијата. Јана оваа беше рок вечер.
    Дејан убаво испеа, има убав глас ама не ми е за рок бе. Сепак примерен дечко, срамежлив и скромен. Тоа ми се допаѓа кај него.
    Во Идолот ми фали сценски настап, освен Иван, друг никој не понуди.
    Ивица и Кристијан беа одлични, настапите им беа добри ама ете испаднаа. И Мики беше добар ама се изгуби!
    Ми фали сценскиот настап, оној кој го имаа на малите концерти. Ми се чини тогаш беа најдобри! Сите!

На MiDnIgHtLaDy му/ѝ се допаѓа ова.