Леле не ми се верува децава, транс, солзи...... катастрофа....... како ке живееме понатака ЕДИТ: требаше двајцата да ги исфрлат и да се борат на крај Иван и Мики (Дејан не го сметам за нивна конкуренција)
леле овој дејан побогу кој гласа за него детето нема харизма бре за да биде идол и ајде ја извадија единствената девојка добро е ке нема девојчињата онесвестени да ги вадат надвор
мило ми е што остана Виктор, за инает на жирито уште малце да ги понервира таму.. а јана на крајов мораше да каже дека има само 17 години
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВЕ ЧАСТААААМ СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!
Се молат сите родители шо ги испратија своите деца на идол кога ќе си ги земат да им врзат по два-три шамари! Ми беа најзабавните 10 мин од шоуво до сега! Боооо занесувања еј!И јас бев дете,ама на нивни години уште слушав Златно Славејче и ми беше симпатија дечкичот шо пееше Марионка!
Мики продолжува хахах даваат девојчиња во публика како плакаат ееееее Јана излезе... не сакав Јана да излезе,многу ми е криво... слатка беше... Виктор продолжи,за џабе плакаа девојчињата
Претеризам до невидени граници До вчера тој некој бил х фактор во нивниот живот, а денес се спремни во оган да рипнат за него