хахахаххахахахаха не можам да се возржам. Ах бре што сакав да испадне Виктор само да видам тој пубертетски плач дали ќе создаде нова притока на Вардар
Јесте да некого не можам да поднесам , јесте да некој ме нервира, ама да мразам... па не баш. Треба да го знам за да го мразам. И голема причона ама ГОЛЕМА да биде за да мразам. Не знам што да речам. Јана беше супер и посакувам се најдобро, сепак еден треба да остане, а вечерва слабо некако таа. Сепак сите добро пеат и чим стигнале до овде вредат нешто. Се гледа дека сите имаат талент, но со тој талент треба да се работи и да се развива, а тоа за жал никој не го прави и затоа вакви слаби резултати има. Видовме посебно вечерва колку бош е целата организација. И пак секоја чест на луѓево што се трудат.
Just Attias Macedonia Aaaa gotovooo. *_* Srcevo prestana da 4ukat. *_* Raceve ushte mi se tresat. ♥ te sakaam. ♥ Хахахахахахаха луди деца
Е сега многу се каам што не гледав.. . А прееска гледав малку на почетокот. И Виктор па и не ја испеа баш добро песната од Aerosmith. Искрено многу ми се чудни луѓево. Ги направија ѕвезди аматериве. Кога реално би гледале сите имаат уште многу млеко да пијат за да постанат нешто. А за девојчињата немам коментар. Им треба по некоја воспитна, повеќе од очигледно е
кога срцето ќе престане да 4укат, автоматски рацете ќе престанат да и се тресат ама да не и се тресе нејзе нешто друго уз пут
Многу се болни бе. Не знам дали да плачам,дали да се смеам.Од една страна греота е да се смеам... Некој вид на црн хумор ми се децава,најсериозно. Да не се повеќето родени во Чернобил?
Знаев! Јас сериозно треба се кладам пред да почне идолов стварно немам утка. Сакав Виктор да отпадне интересни ми беа хистериине во публика... ќе спомна В од Виктор сите аааааааааааа аууу дечишта бе ич не ве сакам, стварно нема потреба од толкави хистерии, да отпаднеше Виктор самоубиство ќе извршеа... не сум била јас ваква
Знаев! Јас сериозно треба се кладам пред да почне идолов стварно немам утка. Сакав Виктор да отпадне интересни ми беа хистериине во публика... ќе спомна В од Виктор сите аааааааааааа аууу дечишта бе ич не ве сакам, стварно нема потреба од толкави хистерии, да отпаднеше Виктор самоубиство ќе извршеа... не сум била јас ваква
Бог да чува!!!Земете косите искубете си ги свашта се разрикале бруки Оној па Дејан дебело платил да остане изгледа,безврска
На анкетава на форумов од 539 гласа, 23 гласа се за Дејан ...Инвестираат неговите за да оди у Англија.. Ми е жал за Викторче неговите татко му вар продава..нема толку пари за да гласа за синот..тажно... Сите гласовио на Виктор му се од публика заслужени.. Respect и за Иван п.с. Баш ми беа слатки Виктор и Јана..колку е љубавен оној Виктор , да би била малце помлада баш би се заљубила во него
Да ама не фер и не е вистински кога не се од обожаватели.... како гласовите што ги добива на пример Виктор...а и Мики и Иван мене реално Дејан вечерва ми бече најслаб..како ја испеа In the shadows ...мислам дека носот му беше фатен со 2 прста додека пееше...КАТАСТРОФА
Дејан несомнено ќе изненади. Ќе биде втор Ламбе, ќе го напумпаат, има време, ако е сега како сврачка. А и што се овие плачки бреееј, ауууф. Глупости живи. A овој Викторче, малечок бе, не многу од мене, ама не ми личи.