Колку е страшно дебилна логиката на Игор со споредбите на идолите со Колумбо и Америка!! Гледам, Америка му мафташе на Колумбо, пееше од далечините за да дојде да ја открие. Дечкиве се тука зошто ги бива. А ги бива зошто така се родиле. Тоа што едно глупаво субјективистички насторено жири се најде таму да им соли памет, не значи дека ги откриле. Сериозно ви кажувам, ми иде да ја џитнам книгата на Игор на пола читање од што ме нервира. Жирито си даде премногу значење, и толку ми станаа антпатични што веќе којзнае од кога не сум гледала Идол. Ги жалам дечкиве што треба да соочуваат со нив.
Да де македонското ќути си, трпи си.. Боол шит голем!!!! И јас не ќутам на неправда во моојот живот, и патам поради тоа понекогаш, ама се си има своја цена, и не се каам заради тоа..Тоа е карактер.. И мило ми е што мојот идол Виктор има таков карактер, а не лигав подлизурко, што ќе им се улизува на демак факторите у естрадата...
Епа од такви бескичмењаци што лижат гзови се напуни естрадава пејачки и пејачи!! Тоа е за мене проституција! Мисловна или сексуална свеедно е коа се продаваш ко чорапи 3 за 100 за некој да те потапша по рамо и да ти каже еј добар си! Браво за Виктор! Не се слагав ич со тоа што го напишал ама барем не е лигле да се вади, да се преправа или да глумата дека еве јас не!
Ама кога ќе се врати ќе се курчи со стекнатиот англиски,кој патем требало до сега да го стекне! Ииии пак нови песни на естрадава т.н ламбеалабаковски,иии пак нови досадни лица,и пак нови гомнојадачи кои ќе викаат дека Дејан ни е освежување на естрадава.Јеа Рајт.
Уффф колку ми е криво значи што Викторчо го седнале на столчето ! Овојпат се спасил но дали наредната гала вечер ќе се спаси не сум сигурна! Мислам дека треба Дејан да отпадне и да остана Иван, Мики и Виктор! Кој и да победи од нив тројцата нема да биде грешка бидејќи и тројцата се талентирани и мислам дека и тројцата заслужуваат победа! Вечерва оправдано си замина Јана бидејќи ми е далеку послаба од машките,затоа чао Јана
Игор, Калиопи и Тони може си имаат квалитети, постигнале волку или онолку, дали се за почит или не, дрн дрн, дрн... тие деца што доаѓаат и вриштат секој понеделник и ние кои гледаме и коментираме, тоа го правиме поради натпреварувачите, а не заради некое си жири. Да, некои од децата се малку уфилмани, вакви или онакви, ама не може да еден да му се намерачиш (во случајов Виктор) и да го ругаш, ко човек да убил, а на другите да им аплаудираш и да паѓаш во транс. Е*ате објективноста, многу сум разочарана од Игор, толку непрофесионално и грозно делува. Можеш да искритикуваш и на поинаков начин, малку покултурно и со усул.
Се согласувам!! И незнам зошто мислите дека Виктор треба да им лижи г*з само затоа што се жири..немаше ништо лошо во неговиот коментар во црвената соба, баш си рече дека човек учи од грешки и дека лошите критики го прават посилен..ми се допаѓа како размислува Виктор и како на многу КУЛТУРЕН начин го брани својот став, за разлика од други кои попрво би се умилкувале на жирито и би збореле нешто како: "Ама јас не... ама извинете...не беше така ..."
Виктор стана одвратен со неговата дрскост а никој не е компетентен да зборува за толку интелегентен човек каков што е Игор.
Игор и во екот на неговата најголема слава не постигнал толку жени да вриштат по него. Можеби и до тоа ќе да е. Друга причина не гледам зошто му се намерачи на Виктор, љубомора е изгледа, зашто Виктор допрва ќе е*ава жени, а на овој не му се дига.
Игор е најпопуларниот шоумен во македонија а Виктор е од вчера и не вриштат жени по него туку мали деца
да беше толку интелегентен немаше да се спушта на тоа ниво прикажано вечерва..се испонаша како да е средношколец што се инаети со другар му кој е бољи!! Срамота..и си ги заслужува сите коментари по форумов па и полошо!
Си бараш кавга или? мислам дека беше доста со цитирањето. секој си има свој фаворит кој најприродно си го брани и нема потреба од кавги за банални работи, касно се свестив и јас, јбг.
Каков шоумен бе?! Коцкар,пијаничиште? Тоа се подразбира под шоумен?! Води едно бедно тркало,и водеше Бинго, и тоа е шоумен?! Глумел во неколку претстави и?! Редовен посетител на казината,на сите кафани,меани. Мислам дајте.Не дека го бранам Виктор,ама Игор за мене не е ништо на естрадава.
Јас не знам прво и основно што му требаше на Игор да се пика во вакво шоу. човек како него не е за ваква сериозна работа, затоа е и шоумен. Мислам дека со идолов Игор изгуби многу во очите на публиката и место да престане, продолжува понатаму со глупиве и бесмислени коментари и препукувања. Виктор не го владее баш речникот, ама да беше малку поостроумен ќе го ставеше кај што му е местото, онака суптилно. Барем јас така би направила.
па точно така секој си има фаворит кој најприродно си го брани јас си го бранам, ти напаѓаш Спојлер врати се неколку страни наназад
Девојче врска немаш...Иди си ти, клањај му се на импотентниот Игор И јас го сакав и почитував, ама со ова што го на прави во шоуво се гледа зошто се испокарал со сите свои блиски и зошто е алкохоличар и коцкар..ебате карактерот..џабе интелектот...
во право си маца не велиме дека игор не е познат тој од дете глуми и сето тоа ама понекогаш е толку напорен со некои свои изјави и свои глупости се зајадува со дете му пречат фејсбук коментари толку е банален што кога коментираат ја менам програмата ако си ги избрал да пеат на идолот па не си господ де да ти се клањат секој има право на свое мислење како што кажа тој ама очигледно важи само за него а не и за другите и понекогаш треба и понекоја критика да прифати па на крај краишта никој не е идеален така да критикувај и укажи на грешките има и други начини ама и прифати ја критиката која е настроена спрема тебе