Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Happy.Girl

Happy.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    72
  2. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Секоја чест за Виктор што знае како да ги издржи коментарите на жирито! Дали е до љубомора или кој знае што е, ама не му доликува на Игор така да се однесува! Затоа што кога он беше на дното, баш таквите домородци, како што не нарекува тој, поточно обични луге, го кренаа него пак на нозе! Треба да се запраша малку до кај е со паметот, бидејки како што вика дека тој го избрал Виктор за во идолот, така и некој друг го избрал него да седне на местото на судија на тој идол, и плус којзнае колкава сума на пари зема за тоа!

А за тоа дека Дејан дотурка далеку, ептеееен мислам дека му дојде на детево! Нема енергија за да викне он, ама затоа си има спонзори, па може и идол ке биде!
    Браво за Иван, комплетен е! И глас и стас и се си има! Секоја чест!
    Мики ме изнервира со Нирвана, ко метал песна да пееше, вриштеше! Ама признавам дека има глас...Ке биде нешто од него!!!

На macysh, ViKtOrIjA21, mamence и 3 други им се допаѓа ова.
  3. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46
    Ќе гласам самo за Mики и Иван.Јас мислам дека Иван е најсовршен од сите и највеќе си го сакам срце е :inlove: иначе после Иван го ставам мMики па Виктор.Ама пак ке кажам Виктор го има шармот од сите тројца.

Иван THE BEST :inlove:

4. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Што и да кажеме ние, Виктор ќе победи.Мене не ми е фаворит, ама има се што треба да има еден идол-има глас, самоуверен е(дури и премногу, ако мене ме прашате), убав е и згоден, а и публиката го обожава.Единствено нешто што нема е почитта и карактерот...Премногу се фолира, а уште и се прави наивен, ама мислам дека коментарите од жирито малце ќе го приземјат... :devil:
    Го обожавам Иван-најубав е и има најдобар глас, а сепак убаво се однесува-баш како идол :rofl: 8)

5. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    Се прашувам зошто секоја гала се повеке и повеке се разочарувам од сите....
    Со тешко срце ке кажам дека ова му беше на Мики најкатастрофалниот настап до сега на идолов :(
    Иван константно добар , искрено за него не се ни надевам дека ке утне нешто ....
    Јана фала Богу ја испативме зашо толку ми стана антипатична , ниту пак испеа како што треба .Заслужено и кажавме збогум...
    Дејанче ништо чудно ти да победиш братче зашо слушнав дека татица твој има доста кеш за да може безпрестан да гласа за тебе ....иако според мене си најголемата утка во целово шоу....монотоност до бескрај и назад...
    Виктор дете главата горе , не сум за тебе (со целото срце навивам за Мики :inlove: ) али тоа што те ругаат константно гала по гала е една голема СРАМОТА пред се за :fubar: господинов Џамбазов ....како можеше прво да се спуштиш на ниво на дете од 19 години и нему да му продаваш муда за бубрези дека ти цел живот заработуваш на цинизам ...засрами се пред се на годините што ги имаш и на искуството во целиот овој ако може да се нарече свет на шоу бизнис...Па сигурно и ти кога си почнал бе човек не си бил рамнодушен и не те болело уво за све ....стави се малце во нивна кожа како им е , до вчера играле џамлии на улица а сега се славни ..ги бркаат девојчиња и све што носи славата ....и ако тргнале во погрешен правец обиди се да ги посочиш каде грешат а не на простачки и уличарски начин да ги врегаш и да ги понижуваш ....идолов не е на татко ти богатството па ке кажуваш дека ти си ги нашол и си ги донел до таму каде што се сега.Сигурно тие деца имаат квалитети што се нашле во првите 20....Собери се малце, преиспитај се и ако веке идолов ти претставува некаква занимација каде што ке можеш да си ги лециш комплексите ,од следната гала не доагај остани на улица и таму коментирај.
    Те сметав за голем човек , професоналец во својата работа а ти со секој твој испад од гала во кала докажуваш дека си голема пијандурска пропалица.
    А ти Виктор само напред и не се давај :clap: ,не си ничија марионетка па да те спуштаат на земја и за миг да те кренат до облаци , само така гордо и достоинствено заблагодарувај им се на нивната ароганција и препотентност. :swear:
    Толку од мене фала на пажња :D

На 90210, ViKtOrIjA21, mamence и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Леле судиите беа за срамови... :tmi:
    Џамбазов личеше на кловн, Тони Михајловски го направиле ко циган а на Калиопи неможеле да и стават повеќе шминка :puke: За косата па да не коментирам...
    А да и стварно беше веќе претерано понашањето на Џамбазов, како исфрустриран, искомплексиран љубоморен старец му се нафрла на Виктор, брука. :fubar:

На ViKtOrIjA21 и crazylady им се допаѓа ова.
  7. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    Mногу ми стана антипатична Калиопи :puke: ич не ми беше убаво нашминкана не знае ни што да кажи за идоливе само глупости треси :rofl: :rofl:

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    жрито немам коментар катастрофа
    а овај пат излета од шоуто тој што заслужи

9. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Мислам дека нареден за испаѓање е Мики, се виде дечкото колку може и што може да испее. А тоа на последниов настап и воопшто не личеше на пеење, од петни жили се папнуваше да се дере :rofl: како и подледните неколку настапи.

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Мене Калиопи досега во Идолот никогаш не ми била лошо нашминкана, ниту пак вчера.

11. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    За претходните вечери немам забелешка ноооооооооо синоќа тоа беше катастрофаааа.
    Темна пудра, затемнети очи со размачкана шминка наоколу и темен кармин кој беше некако флуоросцентен и ептен драчеше :tmi: :tmi: :tmi:
    Барем косата да и беше средена или испеглана...

12. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    ИВААН ИВАААН И САМО ИВАААН !!!! :inlove:

срце е,многу ми се допага како испеја :clap: , а да не зборуваме за изгледот :$
    Иваан до краај ! :D

На ElleS и sweety24 им се допаѓа ова.
  13. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
    На ViKtOrIjA21 и MaxyMax им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Жал ми е што излезе Јана, но тоа е тоа.
    И` посакувам убава кариера. :) И нека си остане така андерграунд како што е. :rock:

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Леле wow, каква мисла кажал Виктор, на гз да паднеш -.-

На ElleS, CharmedGirl и A-j-a им се допаѓа ова.
  16. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    иако не испеа добро на оваа гала сепак тешко ми падна што испадна Јана најинтересна ми беше од сите женски, баш ми е криво.

Со среќа нека и е понатаму.

17. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Незнам зошо сите толку го сакаат Виктор , но сепак јас сум за Мики и Иван .

На Tanny и creshicka им се допаѓа ова.
  18. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Според мене а и мој фаворит е ИВАН, дефинитивно дечково има се што треба да има една музичка ѕвезда. И без разлика да не победи искрено му посакуам успешна музичка кариера, а истото му го посакувам и на Мики кој е вториот мој фаворит.

Од девојките само Бети успеа да ме наежи, девојка со фантастичен глас и навистина ми е жал за неа што испадна премногу рано и немаше прилика да се покаже уште, тука би ја споменала и Наталија уште една девојка со моќен глас која за жал не влезе во финалето. Им посакувам и на двете да направат успешни кариери.

На LilBaby и Tanny им се допаѓа ова.
  19. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    И шо мислите сега ама реално нели заслужуват МИКИ ИВАН и ВИКТОР4Е да одат во финеле а не Дејан а??.....и стварно ми е криво ни едно женско што не остана...

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    јас мислам дека заслужуваат. Ако не друго Виктор4е барем ќе го гледам :D а овој Дејан ме заспива, ништо не ме задржува да го гледам или слушам. А и сепак мислам дека Виктор има подобар глас од него, и ко комплет е подобар

Иван и Мики се далеку над нив, и над двацајата. Ако гледаме реално само Мики и Иван се конкуренција за во финале, овие двајца неможат да им се фатат
    Мики беше мојот фаворит, сега е Иван

На Sunday-Rose и Jovanna.I им се допаѓа ова.