Го гледам ова од време на време.. кога ќе фатам, ама оној Дејан завчера прв пат го видов, не знаев дека постои некој таков, ич не е истакнат а толку догуркал... )
Ме изреволтира кога Калиопи му посочи на Виктор да се угледал на однесувањето на Тоше.Па луѓе мои Тоше е единстваен во однесувањето, а ако некој сака да научи од него треба сам да го направи,со сила не се прават копии,едноставно таков се родиш или не
Тоше е еден и еднствен. И не треба да се учат младите ѕвезди да го копират Тоше бидејки нема далеку да догурат.
А да не го преценувавте толку Тоше? Јес да е еден и единствен, ама не мора тоа на секое да се потенцира. Од каде знаете вие што следува во иднина? Аман, од ова преценување ќе ти стане досаден човекот. Никој не рече да го копираат, туку да се огледаат на неговото однесување, а не да станат сите Тошевци.
Луѓе, вистина ли е дека овој понеделник нема да има идол? Утре е петок,а идолите се во Хрватска...барем така слушнав!
ВИКТОРЧЕ СРЦЕ УБАВО!!! леле имам чувство дека во понеделник ке излезе , само заради тоа што не му се покорува на жирито и што има свој став, што јас многу го ценам заради тоа... ако влезе во првите тројца ќе сум среќна исто како да победил КЕ БИДЕ ПРЕМНОГУ НЕФЕР АКО ДЕЈАН ПРОДОЛЖИ ПРЕД ВИКТОР... ЕДИТ КЕ ИМА ИДОЛ ВО ПОНЕДЕЛНИК и мислам дека ке биде најслабиот Идол со оглед на тоа што ке имат 2 дена за спремање.. во Словенија можеа да ги носат и после завршувањето на Идолот ...ГЛУПОСТИ!!! Ете заради нивното шеткање ушите ни страдаат секој понеделник обавезно од некој..
А зашто нема да има вечер еден на еден. Сите се на прошетка? Инаку Иванна на последната гала рече се гледаме во понеделник, сеа незнам дали така неосетно кажа или ќе си има во понеделник идол. А и ништо не рекоа цела вечер, ниту пауза спомнаа, ниту финале...
Јас како што знам ке има ..ете и на страната на 1 на 1 пишува дека другата среда ке бидат гости Јана и испаднатиот од понеделник...значи ке има а не ми е јасно тоа.. од каде сега и испаднатите Идоли во Словенија?? ајде Јана. Биле така и така..ама Бети, Кико??? како ги бираат ??
па напишале дена нема да има оваа среда туку другата со јана и со тој што ќе испадне во понеделник.. А и не се само Бети и Кико во словенија туку и емилија јулиана ивица, за кате не знам лаура и денис..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater ова е сликата од пред поаѓање кате не ја гледам никадее
Да, ама вечер дали ќе има. Како што те разбрав пишува дека наредната среда ќе биде Јана и новиот испаднат. Па од тука е логично вечер да нема еден на еден штом Јана ќе биде гостинка наредната среда
Нема да има еден на еден, Жаре напиша на фб страната дека нема да има. Наредната среда ќе има со Јана и со тој другиот што ќе излезе.
информацијата ја добив од студенти , кои се колеги на виктор и лично се знаат и со нико, нико само 1 година студирал во русија, аза мики само кажав тоа што ми баше кажано од нивна страна така да... поштедете ме од напади, и да секогаш се осеќа разлика меѓу школован и не школован глас,тоа е јасно како ден, па сега вие имате право да мислите и да кажувате што саката, а исто и јас.
Леле не те нападнав, туку се изнервирав затоа што го спомна Мики во нешколуваните, а школуван е. И јас за Нико така знам, дека само една година студирал во Русија, земал стипендија и тоа. Инаку, имате приметено дека Нико не доаѓа на гала вечерите откако излезе?
Значи следниот понеделник ќе има и пак ќе излезе некој и во финале 3 Едит: со камионот во поздина на сликата ќе ги носат? И да, стварно никаде го нема Нико
И јас да сум нико, не би доаѓала , да бидам поддршка и гледач на некој кој што ме обрукал и усрамил и понижил, и ми зарил нож в грб , пред целата македонскиа јавност.