Мислам сека е најправедно да победи Дејан. Ако зборуваме за вокални способности-дечкото е најдобар. Реално
Аман жити се кај го најде Мики, дечкото е добар ама се виде колку може да оспее на оваа гала, не пее тоа на папнување од петни жили изгледа а и нон стоп нешто фалшира во песните. Нико да си го оставиме за во оперските кругови, ќе беше за срамови како ќе пееше вакви песни да беше уште во шоуто, има глас но неможе се да испее. А Иван може да ни биде новиот рокер.
Браво за Виктор!Мило ми е што конечно го даде своето мислење.Целосно го поддржувам и е во целосно право А многу ме нервираат неговите фанови кога ке врескаат како недораснати
Епа ако зборуваме за вокални способности тогаш сигурно дека Дејан Не треба да победи, ако зборуваме за вокални способности Иван е најдобар...
На оваа гала си кажа уште предходно дека е настинат и има проблеми со грлото. Тоа напнувањето таква му беше песната.....што сакаш на рок, ко Дејан педерски да пее? И кај жити се Мики фалшира, ако има некој што најмалку фалширал тоа е он и Иван, дури и Нико на вакви песни повеќе фалшираше А во понеделник само поп балади? не е малку тоа? или чекаме да излезат уште инфромации?
Miki Sekulovski II Decki mi treba pomos za pesna za slednata gala ) Mi treba nekoja pop balada Moze i od zenski izveduvac da e, nema vrska ! Jas mislev za Adele - Someone like you ama ako ima drugi predlozi, kazuvajte !!! Falaa ** Ова го има напишано Мики на статус на фасебоок.
Можам со сигурност да кажам дека Мики и Иван не се фалширале. Да, Мики не беше баш во ред, но рече дека го боли грлото. Па, по толку шетање, народ, цели испотени.. Кој нема да се разболи? Јака им душа. Ако не победат или Иван или Мики, нема да биде фер. Добро бе, Дејан убаво пее, ама ептен е досаден, а Иван и Мики кога ќе дојдат да застанеш пред телевизор да ги гледаш. Абе, внимание ти одземаат. За Виктор ќе кажам дека жирито од мравка сло направи.. Епа, сега, не мораа до толку, не се на шоу наречено “Однесување“ туку на Музичко шоу. (Знам дека треба да се виде и скромноста и однесувањето, ама не до толку, де). Иначе, не можам да кажам дека не пее убаво, пее, затоа стигна во првите четири, ама не ми е за победник. Или Иван или Мики. Ајде, за да не се двајца, ќе издвојам еден: Иван. (Џст мај опинион!)
Аууууууу што не ќе прочитам. Ако Мики фалшира, јас сум Донатела Версаче... ама не сум Сто пати полична сум Како што и пеењето на Мики е милион пати подобро од некој си испискан фалш, сосила изваден со петни жили. Луѓе, со слухот ако си имате мака, има доктори, ќе ви помогнат
Како може да зборувате за најдобрите од идолов Мики и Иван ?? не ми е јасно тие се најдобрите а Дејан.. оввој па нз кој имитира ме нервира !! ама секој си има свое мислење така да Дејан не треба да победи пред него има гласови гласови .... Се согласувам
Ретко ги следам во континуитет настапите на идоливе наши, но од самиот старт, сум за Иван. Го познавам дечкото и лично, добар човек е, музикален и има се` што треба да биде идол на една генерација. Изглед, воспитување, дух, и харизма. Спортист е, башка! Мики, на пример, одлично пее, но физикусот... Како спојка од Марјан Стојановски и Наум Петрески ми е. Знам дека естетски расизам не е во ред, но за да бидеш на сцена треба и да те личи. Тоа е моето, и единствено мислење на оваа тема, а верувам дека Иван ќе победи.
http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/idol/intervju-dejan-jovanov .."Никогаш не сум се погледнал на прв поглед..." хаха Добро се гледа од интервјуто дека е мирен, скромен...ама тоа не е доволно за прв македонски ИДОЛ
Што ќе пеат идолите во понеделник ако може некој да ми каже, ме мрзи да барам наназад Инаку и јас сакам да искоментирам за жирито: па добро, Игор, Калиопи, Тони... колку години сте на естрадата, треба да бидете навикнати дека ќе има за вас и лоши и добри мислења, критики, па нормално дека не може секој да ве сака и да се согласува со вас. До сега треба да сте навикнати на ова и да знаете соодветно како да се справувате, а не вака се закачивте за статусот на Виктор како којзнае шо да напишал или пак којзнае што лошо ви направил. Посебно Игор ме разочара, се однесува како мало дете, крајно непрофесионално, на ништо не му личат критиките. Виктор е сепак млад, брзоплет, па затоа му го простувам статусот и воедно добро е што си го брани ставот, само да не почне да се занесува многу многу и да претерува. И за крај, едно за Иван
http://mesto.com.mk/video/DNSRKAH4S9S1/ ... 1%83%D0%B3 http://mesto.com.mk/video/YM2O2XHYG9YK/ ... 0%BE%D0%B2
Би требало по две песни да пеат, така? И се надевам дека Мики ќе се покаже, редно е веќе или ќе се збогуваме со него.
Иначе Мики има едно ветување кон жирито. Ако победи треба да отпее една песна со црковниот хор. Се сеќава некој?