Вчера беше ексклузивно еден на еден со идолот ??? п.с не бев во можност да го гледам ако може линк некој позззззз
Decki vo Ponedelnik nastapuvam 4.Ke gi peam Sunday Morning-Maroon 5 i Night Shift-Missing.Se nadevam vi se dopaga mojot izbor.Pozdrav od Slovenia i dobra nok. ♥ missing ќе ми ја пее... е ај како да не го сакам ааааааа
Па му одговара...Таков му е треперлив гласот,како и на пејачов,затоа и ја бира.И онака нема некои УАУ гласовни способности.
Добро е,барем бира нешто што не е надвор од негов ранг. И да ја цитирам дотичнава... Ти да земеш македонски учебник,од прво одделение па натаму,и да си поднаучиш нешто,гледам не си се описменила како што треба. Во македонскиот јазик не постои Словениа, туку СловениЈа. Slovenia - латински,во случај да не знаеш.
Јас баш мислам дека Калиопи последниов пат беше најубава, и шминката и фризурата и се топ. Инаку Виктор ќе ја пее Maria-Santana и Caruso - Andrea Bocelli. Јас во понеделникот не гледав Идол, ама сега има снимки на А1 и морам да кажам дека Јана е катастрофална, најсериозно иако ми е многу слатка и мила. Сите останати ми се и така и така, ништо посебно. Ах и мене ме фаќа носталгија по мини концертите за кои очигледно сериозно се спремале. Идоливе му се смееа на Нико дека цело време пеел, па сега им се враќа Затоа изгледа вака очајно звучат со чест на исклучоци во делови од песните. За жирито веќе се е кажано, да не се повторувам. Во Тони на почетокот најмалку верба имав ама според мене се покажа најспособен за совети давање иако минатата гала страшно ме изнервира. Со Игор не знам што се случува ама крајно ме разочара. А Калиопи си е Калиопи, добро е да се слуша само кога пее. Виктор супер се покажа во однесувањето, и се надевам нема да потклекне на вакво провоцирање. Жал ми е за него стварно. А и имам чувство дека ова ќе му биде последната гала И бај д веј Виктор и Јана сигурно се заедно, судејќи по тоа дека во автобус секогас седат заедно и се гушкаат...не е фер
Зашо вака се преценуваат луѓево. Стварно некој од идоливе може да си помисли дека може да испее вакво нешто? Може Нико беше за ваквo нешто....ама Виктор бе...
Andre Bocelli & r'n'b стилот на Виктор во комбинација. Ауу колку ќе се смејам во Понеделник! А , сигурни сте дека оваа песна ќе ја пее? Мене искрено не ми се верува. Пред се Виктор не е гласовно способен да го испее ова... Ќе рика ли рика... А Мариа од Сантана добро ќе ја испее, одамна му е вежбана.
А добро имаат мозок овие бе ? Само балади и поп ќе слушаме цел идол едно те исто Јас сакам да живнат малце латино на пр нешто многу поживо...Овие поп балади, екс ју добра им беше пак балади пееја повеќето, рок пак балади удрија, евергрини балади само балади па досадни се веќе Виктор се преценил со Карусо ама ајде ќе видиме...
Викторче, опера? Па може и ќе изненади детето бе. Минатата гала, јас мислев ќе ја засркне Numb од Linkin Park, ама ја испеа убаво.