Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Дали тоа значи дека оваа гала ќе пејат една поп балада и една опера? :^)

2. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    тоа значи дека ке пеат што сакаат. :) .

3. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Viktor Apostolovski
    epa.....ponedelnik sum broj 1...peam:
    1. Caruso - Andrea Bocelli...no na moj na4in....
    2. Maria Maria - santana....vo takva sostojba sum so morav da odberam nesto so go znam... :D...taka da....se nadevam ne zgresiv....pozz :D

еве го изборот на Виктор..можеби веќе го има некој објавено не разлистив :D
    инаку ми здосади од поп песни...сакав низ овие гали да чујам латино, евровизиски хитови или филмски хитови (Beautifull Maria.. :) ) макар и турбо фолк само да беше поразлично.. ама очигледно не се креативни или се вртат низ овие стилови зошто нели ова е МАКЕДОНСКИ ПОП ИДОЛ!!! :^)
    а Виктор секогаш ме изненадува кога мислам дека нема да може да отпее нешто..па штом ја одбрал сигурно и има смислено нешто интересно во негов стил :D
    Иначе Иван ке ја пее Sunday morning што искрено очекував..ја пееше и на аудициите прекрасно...а Мики што избра?? За Дејан нејќам ни да знам... :emo:

На Neytiri му/ѝ се допаѓа ова.
  4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Треба да избераат две песни какви сакат но да бидат различен стил и да не бидат македонски.!

5. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.751
    Ах бре Виктор во каков стил ќе ја отпееш ти Caruso,во RnB ли? :D

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.070
    Леле, тоа ќе биде катастрофа. Ах Викторче ќе си одиш ти дома ко што изгледа.

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ех бе Вики бе, ти на Сонце не ме грее заринка, на Карузо има од другата страна на земјинава топка да излезеш.

На babygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    пак балади ?????пак странско ????? Го тупите стварно , епа толку сте досадни и се е веке веч виџено |-)
    потајно се надевав дека нешто интересно се спрема за последните 2 гали па нели финале иде имаат време само 4 се да напраат нешо да има некаква кулминација во шоуво ама ништооо ....зошто се толку монотони и не креативни стварно не можам да си објаснам ......едвај чекам да заврши веке сите ми станаа одвртни !

http://www.youtube.com/watch?v=44ttMsMEC20

виктор бе дете , како мислиш оваа грмење да го испееш на свој начин???? нешто си ги помешал работите..... :tmi:

9. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    ке му прснат вените кога ке почне да се напиња....... :lol:
    мислам дека почнаа малце да се преценуваат со изборот на песниве....

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ааааааааааааааааааааааа :clap: ! Е таа песна мислам дека многу ќе му легне, иако е машки вокал ќе му ја средат и ќе изгледа одлично :clap: Не се мисли Мики, спремај ја!
    Викторче секогаш ми се свиѓа изборот на песни. Мариа Мариа, може! Му стои + му е вежбана, веч виџено :clap:

11. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Јас мислам дека Виктор преубаво ќе ја испее Карузо, сигурна сум дека ја има многу вежбано уште пред идолот чим се нафатил да ја пее. Некако ми личи дека ја чувал за крај

На MaxyMax му/ѝ се допаѓа ова.
  12. little-devil

little-devil Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    хм,,, за Иван сигурна сум дека ќе има највеќе гласови. Песната многу му прилега. И на аудициите прекрасно ја испеа. И Мики сигурно ќе избере убава песна..во него не сумлјам. :)

13. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Caruso - Andrea Bocelli - Виктор :o :o :o аман бе дечково претерува... ауу зарем мелодијава може да се испее во друг стил а да звучи убаво...посебно во Виктор стил. Ах Викторе СИ СЕ ПРЕЦЕНИЛ!!! страв ќе ми биде да го слушам! :x

14. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Caruso - Andrea Bocelli Виктор ми е фаворит ама не ми се верува дека ќе ја испее ова песна.. некако ми е неверојатноо... а и прв ќе ја пее песнава жирито парчиња ќе го направи. Не знам за вас ама јас неможам да го замислам Виктор како ја пее песнава.
    За втората Марија Марија баш е во негов стил и сигурно супер ќе ја испее ама Caruso - Andrea Bocelli ми излеа декам ќе се смееме во понеделник. да се надеваме дека супер ќе испее... :)

а помеѓу Виктор и Јана 1000000% има нешто
    http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=138186

15. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Можда допреле некои коментари до него,можеби веќе разбрал дека сите го толкуваат само како - Убав дечко по кого трчаат девојчињата и можеби сака во тоа да додаде и добар вокал .
    Мене искрено ме изненади со Ти си Ми У Крви и мислам дека тоа му беше најдобар настап до сега па ќе видиме .

16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    А во комбето, Иван и Билето заедно си седеа како и Јана и Виктор :P

А можеби латино вечер ни оставиле за финале, се си бива :D Ептен ќе биде добро тогаш. Барем нешто поразлично за на крај :)
    Виктор, Мариа, Мариа мислам дека би била добра ама Карусо... :wasntme:

A Иван нели ќе пеел песна која ја пеел на аудициите, па зарем не треба различни песни да пеат од оние што ги пееле? :?: Како и да е, тој секогаш се претставува во најдобро светло ;)

17. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    се знае ли шо ке пее Иван во понеделник?

18. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Sunday Morning-Maroon 5 и Night Shift-Missing :)

На velesanka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    Гледавте а1 ексклузив???
    господинот џамбазов пак се избаци со коментар за Виктор ....неговите зборови беа дека првиот македонски идол требал да биде културно , воспитано и мирно дете а :fubar: виктор не бил ни приближно таков :x :x
    значи немам коментар , јас не знам како го поднесуваат ова родителите на Виктор но некој си пијаница да излезе на телевизија и јавно индиректно да каже дека моето дете е невоспитано и не културно би му ја извадила душата за 24 секунди ....ма не во идол во белата куќа ако сака нека е жири!!!
    можеби ке бидам престрога но сооглед на тоа дека Џамбазов нема деца можеби и не знае какво е чуството некој јавно да ти го омаловажува и понижува детето.....редно е некој малце и на него да му покаже каде му е местото! :puke:

20. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    хаха и на ексклузив даваа снимки Биљана и Иван заедно на масажа. Јана и Виктор заедно во џакузи со шампањ!!