Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. beauty.me

beauty.me Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    3
    Pa stvarno Dzambazov preteruva so negovoto odnsuvanje vo vrska So Viktor. Znaci Madonna, Robbie i iljadnici drugi se mirni,kulturni i vospitani... Znaci idolot treba da bide idol za peenje,stav,harizmaticnost,da bide idealen za na scena.Ocigledno e deka go ima na pik Viktor, bas me interesirat negoite komentari na slednata gala..aj pozz
    [mod-kirilica:1io91d13][/mod-kirilica:1io91d13]

2. ScoobyDoo

ScoobyDoo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Да :D

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.204
    Допаѓања:
    8.431
  4. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Иван супер испеја на аудицијата па така да тој со сигурност поминува , ама што се однесува до Виктор мислам дека слободно може да си оди дома заедно со Дејан, а секако најдоброте да останат Иван и Мики и од нив да се види кој ке биде Македонскиот Идол!(без навреда сите пејат добро никој толку лошо како Виктор и и никој толку најдобро како Иван) :D :D :D Иваннннн.... :inlove: :inlove:

На SpaceGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    123
    Ти изгледа не се осети шо напиша, мислам сеа да си бидиме реални Виктор4е не знаел да пее, па ова, она, ствано ме нервираат коментарите шо се однесуваат на пеењето на Иван, Мики и Виктор4е.. Сеа дека можеби нема понашање, ај да се сложам, затоа што не го познавам и не можам за тоа да коментира, ама сеа па се и сешто да се лафе, врска немал од пеење, како да не.... Сеа шо си го бива детето за пеење си го бива, а ина4е според мене Иван е најдобар, ама дефинитивно Виктор4е не е толку лош како ти што кажа де...
    :)

6. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Немам зборови за Игор Џамбазов
    Се нашла вистинската личност во нашава естрада да зборува за правилно однесување, за харизматичност и сл.
    Тој самиот знае најдобро дека од грешки се учи, а Виктор баш се труди од гала до гала се повеќе и повеќе, за што????
    За да трпи коментари од некомпетентни личности???? :@

Како за прва година Идол, жириво ни е срање

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Значи Виктор нема некои посебни гласовни способности што се однесува до распонот. Тука има минус. Ама па затоа има така интересна боја на гласот, некако секси, малце педерска, ама сепак секси :D Се разбираме. И тоа е она што му дава плус. Добро си пее дечкото, го имам слушнато во живо (не на телевизија, туку во живо живо). Само не секогаш ја одбира правилната песна.

На Neytiri и mamence им се допаѓа ова.
  8. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Ајде дадете ги сликите да ги видиме у џакузито и на масажа !! :)

9. ScoobyDoo

ScoobyDoo Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    За разлика од Иван и Мики кои бираат песни кои можеби не се толку популарни, но им одговараат на гласот, Виктор бира песни кои се популарни и кои ќе ги пее цела сала кога тој пее, меѓутоа не му одговараат на гласот. Според мене, досега најдобра изведба му беше What goes around comes around и Ти си ми у крви, не велам дека не ми се допаѓа изборот на песни, меѓутоа може и подобро. За разлика од него, Иван досега (барем според мене) нема направено грешка во изборот на песна.

10. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Viktor Apostolovski
    Epa...poradi problemi so aranzmanot....morav da ja smenam mojata omilena solo pesna....Caruso......pa sea ...ke peam
    1. Adam Lambert - What do you want from me..,
    2. Maria maria - Santana :D
    ајде сега спијте мирно...и без страв ке го слушате Виктор во понеделник ;) Богами и јас помирно ке спијам :lol: колку и да бев сигурна дека нешто добро смислил со Caruso бев скептична во тоа како поинаку би звучела една оперска песна :^) добро и оваа од Lambert не е лесна..ама за неа верувам дека ке ја издржи :!:
    сега на спиење...бај бај

ЕДИТ уште ов да го споделам со вас :!:
    Dejan Jovanov
    Во понеделник настапувам под реден број 3, темата е Тhe best from the artist,односно она што според нас е најдобра песна од артистот кои би го одбрале(по наш слободен избор),и притоа песните да се од два различни стила, мојот избор е :
    Frank Sinatra - My way
    Lenny Kravitz - Fly away

баш таа My way од аудициите што ја пееше и нема да биде фер ако кажам дека не ја испеа убаво кога стварно беше добар..а за Lenny Kravitz..па неможам да го замислам Дејан со ваква песна ама ај ке видиме...ми мириса на нешто слично како По навика и In the shadows :sweat:

за Иван знаеме што ке пее..а Мики или многу се двоуми или не сака да не почести со еден статус на ФБ за изборот на песните :lol:

11. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Mногу подобар избор ! Мислам дека супер ќе ги испее и двете :)

12. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Фала богу Виктор ја сменил песната. Супер избор направил..

13. Happy.Girl

Happy.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    72
    Мики ќе ги пее Richard Marx - Right here waiting for you и George Michael - Freedom :) Одличен избор на песни :clap:

На purple.butterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Мики со неговиот статус :)
    Добри песни одбрал :) Не се сомневам во него :D

На ViKtOrIjA21 и purple.butterfly им се допаѓа ова.
  15. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Вчера на А1 кажаа финалето ќе биде на 30 мај со почеток во 19.30 часот во метрополис арена
    картите се по 200 денари и може да видите кај се продават на
    http://www.kupikartizase.com/

16. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    На Hipica и SaIvnjaann им се допаѓа ова.
  17. Siksi

Siksi Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    305
    Кој е поубав пар :
    Биле и Иван или
    Виктор и Јана ...
    Ваше мислење !!

18. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    имам ставено лајк на ова :D :lol: :lol: :lol: :$ :lol:

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074

Девојко пијаница или не ти зборуваш за јавна личност, член на жирито што е компетентен да каже било каков коментар за учесниците во идолот, затоа го плаќаат нели?. И да, Виктор е невоспитан и некултурен! Иако си негов фан треба да го признаеш тоа, ако не си пристрасна. Виктор е арогантен и дигнат во облаци, неговиот талент, изглед, харизма и контактот со публиката паѓа во вода кога така самобендисано се однесува... за жал. ;)

На SaIvnjaann му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Едно прашање до сите овде на фумов....викаат дека се подавале карти за фианлето на идол и дека биде по 200 денари и се продавале на ККЗС ама каде се наоѓа ова место ККЗС???? ве молам ако некој знае нека ми каже. Благодарамм! ;) ;)