Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Оваа гала ми е сеедно дали ќе отпадне Дејан или Виктор, повеќе сакам Дејан нормално, а и мислам дека он ќе отпадне... до сега добро погодував :)

На eemmiilliijjaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. MoDeRnA

MoDeRnA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    50
    јас се надевам дека конечно оваа гала ке отпадне Дејан, според мене стварно нема смисла да продолжи понатака зашто другиве 3-ца се каде каде подобри од него, од кај што нема којзнае каков глас нема ни харизма ни понашање

На ViKtOrIjA21 и eemmiilliijjaa им се допаѓа ова.
  3. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    па нели велат дека ке влезел некој од отпаднатите

4. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Моментално Дејан ми е фаворит. Напред Дејан!

5. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    очигледно сака да го намали рејтингот само на Виктор..не и на другите :?:

6. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Ама обидувајки се да му го намали рејтингот на Виктор неговиот рејтинг си го намалува

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177

Значи Иван за разлика од лигушиве Виктор и Христијан никогаш не се филмал, а вреди 100 пати повеќе од нив, не кажал или напишал нешто против жирито и не се форсира насекаде!
    Бендот си ја призна грешката, а Игор ја претера и мислам дека повеќе не може да каже нешто полошо од тоа како судија на идолов скапан! Ви се молам, Иван не заслужил аплауз!?!
    Со толку години пеење по свирки и др работи, каде што по 3-4 саата пее, сега една песна да пее и да ја згреши не ми се верува |(
    Не знам што му беше тогаш филмот на Игор, али сериозно го навреди Иван и со право, значи СО ПРАВО, ни они не заслужија повратен коментар од него!

На SaIvnjaann, ElleS и aaaaa им се допаѓа ова.
  8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    А Виктор со што заслужи така да биде третиран од Игор. Заради тоа што кажал што мисли. И тоа на фејсбук а не во јавност. Заради тоа што им рече благодарам на секој лош коментар?

9. eemmiilliijjaa

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    a што да каже мора да каже благодарам без разлика каков е коментарот

10. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Виктор бар кажа Благодарам за разлика од иван кој го остави мирафонот и несакаше ништо да коментира

11. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Не ми е јасно зошто мислите дека Виктор е самобендисан?Што го кажал својот став во врска со коментарите на жирито?Навистина не разбирам..И зошто кога некоја тинејџерка ќе каже тука дека го сака Виктор вие одма нешто ќе почнете да ја напаѓате,на пример,дека е напалена,луда,гласа за самобендисан итн. :?:
    Инаку,јас навивам за Виктор,мислам дека он треба да победи бидејќи според мене има се што е потребно за да биде Прв Македонски Идол .

На macysh и Lali-Esposito им се допаѓа ова.
  12. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    па му текна да каже благодарам од кога го искараја зошто претходниот пат место благодарам си пишал на статус на фб се освен благодарам.
    Не го оправдувам Игор, значи кажав дека претера, ама и на Виктор му требаше малку вака, не до олку али му требаше, добро не знае на статус на фб не се става се , може да мисли што сака за жирито но се додека уште се натпреварува таму можел на покултурен начин да каже што мисли. Како и да е на него ова му одговара зошто сега за инает уште повеќе ќе го гласаат и има огромни шанси да победи.

Абе нека го сакаат Виктор ок, ама тоа сакањето на поголемиот дел од фановите негови не е нормално, толку плачење, траскање од земја, самоубиствени статуси во случај ако отпадел аман! ја да имав дете такво од дома не би го пуштала да излезе. Па и Мики, Иван и Дејан имаат фанови ама ништо за нив не се збори зошто уште не ги дале нив дека се траскаат од земја ако ги искритикуваат или ако ги седнат на столче. Ко Бог да чува ако отпадне Виктор ќе умре... Секако ќе има кариера.

13. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177

Иван не направи апсолутно ништо :!:
    Додека Виктор сам си го барал со фенер4е, а зашто? За да може фановите негови да го тешат на фб!
    Не кажав јас никаде дека Виктор заслужил таков третман, ама баш никаде во претходниот пост, само застанав на страната на Иван, бидејќи тогаш беше во право! Не ми ги вртејте зборовите :!:

На SaIvnjaann му/ѝ се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Леле напнавте, самобендисан и арогантен ми е Виктор и крај! Зошто? Зошто така сакам! И што сеа? |(

На SaIvnjaann му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Да Да и на мене исто, тоа е така и нема што да се објаснува, едноставно не ми се допаѓа по карактер, самобендисан е и арогантен(Виктор) и точка, нема друга дискусија!!

16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Нема друга дискусија ? Извини, ти да не ставаш крај на таа дискусија ? Кажи си го мислењето и повлечи се, го сфативме, за Виктор ќе се дискутира и понатаму тој е дел од ова шоу ти сметало тоа тебе или не. Ако не ти се чита, напушти ја темата. Нема друга дискусија пишала па уште и извичници. Има многу други дискусии. Ако твојот став е дека е таков, мојот е спротивен. И тоа е друга дискусија автоматски. Боже господе.

На MaxyMax и macysh им се допаѓа ова.
  17. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Виктор е оној кој е потребен на македонската естрада, го има она што е потребно да се стане ѕвезда :) Без разлика дали ќе победи или не, јас секако попрво би отишла на негов концерт отколку на концерт на Дејан! Господ да чува, ако сакав да гледам статуи не би отишла на концерт :)
    Инаку, многу ми е жал за Јана :( Многу харизматично, убаво, мило девојче кое иако најмладо, остана најдолго во борбата.
    И по стоти пат ќе кажам, Виктор не ми е самобендисан ;) Тој е баш онаков како што треба да биде, а жирито доволно се покажа во текот на целото шоу, мислам дека заслужува "почит" на чело со Игор :D :bow: :wasntme:

18. eemmiilliijjaa

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    лелее незнаев дека и билијана пуши цигари :o

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.748
    Јас знаев,ја видов на слика.Кој друг пуши освен таа,Иван и Кико?Баш ме интересира. :)

20. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Од каде тоа ? Јас првпат слушам, па ако сакате постирајте ги сите слики што ќе ги сретнете на интернет па ќе коментираме :)