Jош једно питање? ова е финале или???? ко изгубен германец у шпанско село сум, сега на Mакс тв пуштив и си гледам! вечер ќе биде победникот, или рано е??
МНОГУ е рано за победникот. Од девојкиве ќе влезат 5, па идниот понедленик ќе влезе уште 1 девојка и 1 момче и ќе бидат 12 финалиси. Овој Ношпал, Ношпал, па Ношпал... Го изнафалија за ништо. Оваа машна до машна ја направиле студентиве, се гледа колку ги научил.
Аман пак со оваа грозна песна Mercy Да даде Господ да испадне оваа Брееј па да не се потрудело барем малку поасална да најде пу, бљак
убаво пее ама аутфитов и е поготово тоа на глава, мене се ми делува дека е од оние машнине на целофани за поклон што се лепат, со нож што им правиш локни хахаха, мнг ми личи на такво
Најголем впечаток ми оставија Билјана и Елизабета.Самоконтрола,никаква трема,песните што ги пееја ми беа прекрасни и исто така и тие беа прекрасни на сцената,се внесоа Јана убаво испеа,ама некако нон стоп со косата,ич не и ја средиле. Александра од Кавадарци ич не ми пее убаво... А може некој да ми каже што искоментира Игор за девојчето што ја пееш Sway,не слушнав..?
мене сите кандидатки од идолот ми се допаѓаат досега не го пратев ама добри биле бе одсега редовно ке си ги гледам
Ѕирнав и што да видам. Таа Јулијана што пееше сега, господе боже врска нема од пеење. Најобичен просечен глас, што воопшто не ме воодушевија нејзините високи тонови. Не знам, ич ич нема убав глас. Пак уште прекрасно испеала, абе ужас, она ако е убав глас......
Дека ја погрешила песната. Нареден пат да внимава. А оваа што ја пееше мерси уште од почеток ми беше никаква. Се сеќавате ли првпат кога се појави пееше балада мислам, а главата ја метлееше како да и се одвртел некој штраф.
Таа што ја пееше Perfect најлошо ми испеа искрено . За облека беше Биљана убава ,фустан убав имаше ама нема на што да го носи
Јана едно големо браво, навистина прекрасно испеа и изведе, алал да и е. Исто и Елизабета и Билјана моите фаворити За стајлинг нема да коментирам
Мене првата не ми се свиѓаше, Лаура, таа од Пинк што ја пееше, Јулијана и последнава. може да си одат дома Јана прекрасно испеа, опуштено, само косата да не и беше Ја унаказиле бре.
Овојпат си гледам од дома, ама ич не ми е жал што не сум таму Да почнам од Наталија , ај дека поблиска ми е се познаваме.. Добро испеа ама само да ја слушаш да не ја гледаш, ма претерано значи и фустанот и го истакнуваше вишокот ептен требало поинаков стајлинг барем дефинитивно Лаура беше добра сценски, самоуверена беше тоа ми се допадна иако слабо и идеше кореографијата. Ама за пеењето потфрли дефинитивно. Оваа Билјана мене ми е многу антипатично суштество во филм опасен беше влезена, не ја ни коментирам.. Само ќе кажам нека испадне Елизабета ми се допадна , целокупниот настап и беше добар. И Јулијана мене не ми е лоша, исто и оваа Јана беше добра. За Катерина некако премногу ми се дереше, штознам како да грачи некој а инаку убаво пее. Александра од Кавадарци не ми се допаѓа воопшто, и таа првата исто не ми остави добар впечаток. Едит : Засборавив да искоментирам за девојчето од Тетово, мене ми е супер, харизматична, пријатна..ми се допадна.
Фустанот на Биљана беше на место, ако приметивте кога се сврте од зади на грбот прерамките беа прекрстени, значи ни ептен голо со долго, значи ускладено “голото месо“ со должината на фустанот и како некој моден критичар сум, ама мој вкус , Стајлингот на Лаура не ми се бендиса, а пеењето можеше таа и подобро, нити косата на таа “Тарнер“ па кога почна да ја мрда после тоа не можеше да ја намести, а врв беше пискањето Стајлингот на последната девојка ми се бендиса и кумановкава убаво испеа каде каде беше подобра од таа Емилија ли беше од Пинк што ја пееше.
иако не беа нешто уау сепак ми се допаѓаше лаура и таа ми е фаворит. Ајде сега чекаме да видиме кој се 5 те среќнички