Не знам дали некоја го споделила линкот, но еве: http://www.demotivacija.mk/najgolemata- ... -2511.html
Мислам дека вечер ке излезе Виктор -иако не сакам Мики и Иван дефинитивно одат во финале...ама Дејан и тоа како ке го гласат мама и тато така да моја прогноза е во финале Иван, Мики и Дејан иако ДА НАГЛАСАМ САКАМ ДА ГО ВИДАМ ВИКТОР ВО ФИНАЛЕ И НЕМА ДА БИДЕ ФЕР АКО ОДИ ДЕЈАН !!!!!!!!! СЕ НАДЕВАМ ГРЕШАМ!!!!
мило ти се читаш ли себе шо пишуваш?кога не ја познаваш лично како можеш да кажеш за некого,дека е запознаен со пороците и сите ненаивни работи?ја свакаш ли тежината на твојот збор?а на што е заснован тој твој збор?каков клип има за нејзе во јавност шо толку те увери дека е порочна?клип кај што пуши цигара?лелееееее,стравотиии,срамота големааа биле е единственото девојче во македонија шо пуши цигари нели,дај да ја протераме од земјава под хитно кои се тие сите ненаивни работи што ги спомнуваш со кој е запознаена?може си видела у клипот нешто шо ние не сме виделе?може некоја скриена порака има?глупости.. го оцрнуваш девојчето,само затоа шо не ти се допага..ако не ти се допага девојчето,твое право..мегутоа немој да оцрнуваш некого и пишуваш невистини..како би било некој тебе тоа да ти го прави во јавност само поради тоа што не си му симпатична? p.s.калиопи никаде не рече дека билјана не е таква како што се преставува,туку ги опомена сите идоли да внимаваат како се однесуваат,и до колку се задржуваат на излегување бидејки имаат обврски кон идолот..е сега шо се погодило баш тогаш да и текне да ги опомене во моментот кога коментираше за билјана е коинциденција.ако мислеше нешто посебно баш за билјана само,ке си кажеше отворено,како што правеа кога коментираа за виктор пример.или можеби ти читаш мисли,па калиопи кажа едно а ти си разбрала дека сакала да каже сосема друго?
неее Иван и Мики одат понатаму 100000% ги гласат многу!!! Туку битката ке биде помеѓу Дејан и Виктор т.е помеѓу организираното гласање и вистинските фанови да видиме кој ке победи!
Хахахахаха, абе сите имаме некое претчувство дека некој ќе си оди, али кој ќе биде тој, ќе видиме вечерва . Јас типувам на Дејан, бидејќи сакам другите тројца да останат, али ќе видиме
Јас си го кажав моето мислење, антипатична ми била стварно отсекогаш можеби заради тоа и го гледам само лошото во неа, ама така си е што.
И јас се си мислам дека Иван ќе испаднее.. не знам заштоо. Прочитав Виктор бил казнет со одземање на сите карти.. којзнае што се десилоо... А да и онака чисто информативно за Игор, индијанците му се лутат на Колумбо бидејки тој ги ставил во резервати и им ја одземал земјата. Излеа Игор не е доволно информиран!!
И јас се си мислам дека Иван ќе испаднее.. не знам заштоо. Јас мислам дека Дејан ќе си оди, ајде редно му е веќе. Сакам Иван, Мики и Виктор да останат до крај, ама ќе видиме
А зошто ќе има тројца финалисти? Не би требало да има двајца? Или само повеќе да се гласа? Мене ми е ама баш сеедно who stays and who goes
*Колумбо мислел дека го открил патот за Индија, ама наместо тоа, тој ја открил д биг Америка и поради неговиот биг мозок сега наместо колкумбија ор ватевр се вика Америка, тоа треба да си го знае Игор, Доколку не изведуваше толку многу и откако ќе си го напуштеше светов и идните генерации кои не нема да имаат шанса да го гледаат во театар од ватевр ќе го знаеа по нешто ќе знаеа дека го "открил" Иван, Виктор или било кој, сеедно и така сите ги критикува и им се меша во работи кои не се негова работа, наместо да даде конструктивна критика, вака ќе си остани како Колумбо зад позадината на нешто, Америго му ја зеде заслугата, него валјда Опица со нејзините познати срце, душо, белџигер, те сакам и останатите лигавештини Спојлер инаку стефииМ нема врска Колкумбо со заземање на земјата, тој само го барал поморскиот пат за Индија, пошто земјениот бил затворен со освојувањето на Константинопол од Турците, а му требале лековити билки, зачини, слонова коска и други глупости од таму, Шпанците и португалците почнаа да ја заземаат Америка откако видоа дека е друг континент Постот Историја инаку мене ми е сеедно кој ќе отпадни денес, не знам ни дали ќе го гледам шоуто вечер, малку отпојќе досадно ми станаа, а и не е битно кој ќе победи, кој си заслужува ќе си направи кариера.