Што бе Иван како Иван да си оди тој најубаво пее од сите секаков тип на песна му лежи....Дејан ќе си оди овој пат....Иван не!!!!!!!!!!!!
Го мислев тоа во смисла бидејки тој ги открил и други народи почнале да се доселуват и да ги заземат нивните територии
Виктор и Дејан ќе бидат номинирани, а кој ќе оди се повеќе ми е сеедно од нив двајца, ако што до сега најмногу сакав Дејан. И да сеуште мислам Дејан ќе го напушти идолов. А ако остане Виктор може и да победи... секако јас сум за ИВАН едвај чекам да ја пее Мисинг од Најт Шифт
Колумбо нема врска со тоа баш затоа го реков тоа во претходниот пост, Америка почнале да ја заземаат народите, ама откако дознале дека е нов континент Америка, тој тогаш веќе бил под земја. И Виктор, Иван и останатите ќе ги земат други продукции, Игор нема да има никаква врска со тоа, а нив тоа им одговара, тоа не е причина за лутење, причина е само тоа што ги прави помали од тоа што се, како и Колумбо Америка
Леле Виктор е прв ренде ќе го направат 1. Игор сигурно ќе го спомне тоа што Виктор рече дека Игор не ми е повеќе идол 2. И сигурно ќе го спомне тоа што го рече дека на него му го прават истото што они на Нико 3. И ќе спомне нешто за Колумбо 10000000%
WTF им е на овие? што ме боли мене за ИваННА? не бе, нема да се опраат овие И лигавењево веќе на Тони дп каде ќе оди Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=n-AB7RJpOjY Еве ја песната.
Не ми се свиѓа како пее Виктор. Воопшто. Гласот премногу го симнува, па го качува, чуден му е некако, не знам... Не го можам дефинитивно. Може и да си оди дома.
Виктор како и секогаш прекрасен, немам замерки, а и пристрасна сум си . Игор, ќе прекинеш некад да досаѓаш ? Ќе ти бидеме благодарни.