Овие на опасни трипови се. Еднаш му јадат го*на,ваков си онаков,самобендисан ау бау, сеа идол си ми,вреден си ,ова она. Бог да чува и да брани.
Мене ова не ми личеше на примирје од страната на Игор. Напротив, му продаде една поголема доза на цинизам
Ми се свиѓа како испеа Виктор. Конечно Игор со некој нормален коментар. Не е скроз нормален ама тргнува накај нормален. Го засакаа Виктор?!
па баш и не е примирје тоа кога пак беше ироничен и циничен... А Виктор многу сакам да испадне, многу многу... гаден ми е
ај ако сака некој нека ги пише коментарите што му ги даде жирито на Виктор.. ми падна интернетот и не слушнав
А Калиопи не може уште малку да го отупе, кога и да дојде времето кога она збори знам дека ќе го тупи и дека ќе коментира околу 5 минути.
Аууу ИГор - цинизам!! Ништо не му спомна за пеењето, туку само за физички изглед (демек зашо го сакаат тинејџерките) Игор- сељак!
Ете ти го и овој. Чест му било. Ах бре Викторе а не беше чест кога ти збореа лоши работи, не ти беа веќе идоли, а сега се најголемите луѓе во земјава полека, полека одвратен ми станува. Башка не знае цинизам да препознае, а ќе продава, каде бе еееј.
Фин си е Виктор кој што сака нека рече. Кога го ругаат само си го кажува мислењето и не навредува, кога го фалат се заблагодарува и е преблагодарен.
Па ти што мислиш зошто го сакаат тинејџерките ? Да е згоден згоден е .Многу харизматичен,шармер. Ама да каже некој дека пее многу добро очигледно дека нема врска од музика и од препознавање на талент.На пример вечерва еден од неговите најлоши настапи. Сигурна сум дека да беше некој дечко кој не изгледа така како што изгледа Виктор, а да го има неговиот глас досега ке беше испаднат