Мики многу ми е симпатичен вечерва Ем убаво е скоцкан, дотеран, ем не ме разочара со пеењето како минатиот пат. Спојлер Иван се чека!
Виктор добар ми беше но како секогаш ништо посебно... Ме чуди Игор што се возржа но мислам дека само мачкање на работата, после идолов Виктор ќе добие секакви коментари од Игор. МИКИ СЕ ВРАТИ ВО ФОРМА супер беше и некако разубавен ептен... браво Мики... сега досадниов , ПА ИВААН
Па мене и не ми беше баш најдобар во пеењето Што знам,можеше многу подобро.На почетокот многу несигурен ми беше П.С Виножитке абе моите наочарки се тие
Мислам дека не му стојат на Мики наочариве :geek: Очекувам Дејан да си отиде,али и Иван ми е сомнителен. BTW-Што и беше на фацата на иваННа додека играше?! Ајде сега Дејан
Мики... Што знам, некако не ми е како на почетокот, го нема тој ефект. Оваа Иванна жими све толку е антипатична Требало само Ненад да го стават, двајцата се премногу, премногу глупости има
Виктор пееше: adam lambert what do you want from me Иван не помина 4ти е, сега е на ред Дејан па после него Иван
На никого не му се допадна како испеа Виктор мене ми се допадна... На сите им се допадна како испеа Мики, мене ми звучеше како со затнат нос да пее. Хм... Ќе да сум нопак? Спојлер Озбилно на Марија Шерифович личи...
ИванНа: -Ти ги натера да се сликаат со тебе или сами сакаа? Добро бре девојко, не го брукај јавно човекот, па и себе не се брукај со толку глупави прашања!