Каква корист би имал од Виктор ? Никаква. Си го свитка опашот дека Виктор не е баш така слабо залутано дете, гледа дека публиката сеуште стои зад него и затоа. За да не продолжи да се брука.
Епа Мики оваа песна поубаво ја испеа од претходната иако и таа ја донесе супер, Мики ти до крај одиш заедно со Иван, евентуално Виктор.
Одамна престанав да го слушам жириво како дрви...и дрви...и дрви...и дрви...и дрви.........................................................................................................
Стварно? Мислам стварно?... Игор се уплаши од Виктор? ОФ.... Секој ден по нешто ново слушам бре. Можи и од публиката, распискани тинејџерки се уплаши. Боже.... Во контект на ова... http://www.demotivacija.mk/most-comment ... -2511.html За гревота, за гревота.... Прости им Боже не знаат што прават...
Во контекст на ова над мене, не знам зошто пред почеток на емисија го даваат она.. : Програма наменета за сите возрасти. (ваљда вака беше ) Треба 16 +,за нормалните девојчиња,и евентуално 18 +.
А Дејан слабо песнава, овој сигурно испаѓа вечерва најслаб е! Инаку кореографијата на Мики и танчерките е слична на онаа од групата Hurts и Wonderful Life.
De-lovely, не се уплаши Игор, туку не му одговара да е во конфликти во Виктор, сфаќаш ? Ништо не добива, само фановите на Виктор се се` повеќе против Игор. И не дека на Игор му е дојдено до тоа, ама зошто да е во конфликти кога може едноставно да си признае квалитет како што направи. И не се само забеганите мали девојченца фанови на Виктор, иако тие најмногу урлаат, се истакнуваат и трчаат по него, има и пасивни фанови како на пр. јас. И немој да не ставаш во ист кош, Виктор има секаква публика а тоа што целовреме трчаат по него полудени девојчиња невоспитани не значи дека треба да генерализираш и да не сместуваш и нас останатите во нив. И ај според тебе зошто Игор го направи тоа ? Да не имаш друга разумна причина на ум?
Значи скроз ми е гревче овој Дејан. Навистина не ми е јасно како стигна до тука. Немам видено побезлично и поневидливо суштество. Не можам ни фацата да му запомнам, а камоли да можам да искоментирам како испеал.
Ама фаци прави Дејан. Ќе ви влезам преку екран ќе ве истепам сите. Дали јас добро видов, Бети беше во придружните вокали? Кој е друг во придружни вокали? RainBow се согласувам со тебе