Бети е како што знам, за Билјана сигурно а третата која е незнам ..сигурно од идолот некоја девојка..Емилија сигурно не, најверојатно Јуле
Многу поучна приказна. Всушност треба да ги донесат сите ѕвезди кои ги пеат песниве и да ги слушаат идоливе како ги пеат. Треба да учат од нив бре ееееј. Да видат што е сигурен пејач, да видат како се пее, а не они, поим немаат, сироти.
Незнам дали ги приметувате пораките долу што одаат,вечерва се загледав во нив,за другите тројца постојано одеа пораки а за Дејан имаше само една порака Ајде да слушнеме Дејан has left the building,стварно доста му е на ово сосема просечно момче.
Леле Дејане оди си!!! ЈАс јавно да си кажам дека само за Виктор ќе гласам овојпат. Спојлер Иначе и за Мики гласав, али овојпат мислам дека на Виктор му требаат повеќе гласови.
токму така и пее оваа гала и претходната песна и оваа, ми делува како на сила да пее, како да му стои коска во грлото, баш како затнат.
Да, сигурно тоа го увиде Виде дека не му одат во корист коментарите, па реши да ја сврти играта. Многу му е гајле за Виктор.[/quote Одавде заклучив дека мислеше на тоа дека Игор се уплаши. А коментарот од Реинбоу е доволен. Толку.
Иван ми ги погоди сите песни до сега, алал да му е за изборот! A богами алал да му е и за гласов, од каде ли го вади не ми е јасно.
Иван бре човек леле колку енергија има во Иван ...алал да му е .прво се изнервирав што е сменет аранжманот на песната и што беше рок ама Иван ја испеа прекрасно..каков настап..БРАВО!!!
Да стварно беше извонреден!!! И не се секирај Rаinbow Иван и Мики нема шанси да излезат денес...меѓу Виктор и Дејан ке биде изборот!!! СИГУРНА СУМ !!!!!!! И СЕ НАДЕВАМ ВИКТОР КЕ ПРОДОЛЖИ...ДЕФИНИТИВНО ВО ФИНАЛЕ ГИ САКАМ МИКИ, ИВАН И ВИКТОР