Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    И јас мислам дека Иван, Мики, ај и Виктор кога немаме подобар избор, треба да одат во финале. Ама ај се кладиме дека Дејан ќе оди. :)

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Хаха е се насмеав на фармацевткава :lol: :rofl: каква е, си трепкааа ^_^ мука нема!

На tweety54 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.111
    Допаѓања:
    67.002
    И јас мислам дека ќе оди Дејан во финале. Виктор ќе си оди. Или Мики.

4. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

и мене нешто ме наведува истото да го мислам, но ајде да видиме, реално Виктор е далеку подобар вокал од Дејан и заслужува да оди во финале.

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tweety54

tweety54 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    18
    зашо мислам дека дејан ќе иде даље затоа шо се збореше дека татко му плаќал за да гласаат за него? нешо у стил, организирано гласање?? :/ иначе деф. мики ,иван и виктор би било добро да бидат у финале, заслужиле.

6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Mики ако си отиде,ако не им извршам атентат на глупавиве јас Марија да не се викам...
    За тој лигушот Дејан да влезе?Абе ајде...

На MacedonianIdol му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Виктор- Мариа Мариа супер ја испеа, ептен му одговараше песната
    Мики - Фридом добар - бил и многу подобар од ова
    Дејан- Флај Ауеј - УЖАС :clap: ДЕЈАН чим ми ја упропасти песната од Лени
    Иван - Мисинг, солидно, очекував малце подобро ама важно пренесе премногу енергија, се изнаигра , нормално мој фаворит

Мислам ќе отпадне Дејан, а и се надевам после вака лош настап, безразлика што бев малку и против Виктор

8. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Еве една генералка од мене за вечерва (не дека ве интересира, туку да си се искажам) :
    Виктор не ми се допаѓа како пееше воопшто. Всушност, никогаш и не ми се допаѓал. Цело време тера некој Тимберлејк стил, а ја не го поднесувам Џастин многу многу, така да не ми се свиѓаше воопшто неговата изведба.
    Мики се опорави од последниот пат, подобар беше каде каде. Многу убаво изгледаше, а и сосема солидно испеа. Ама после извонредниот настап на „Кажи ми“, не ме воодушеви со ниедна изведба.
    Дејан е сосема неприметливо и досадно човече, со просечен глас, без харизма, без шарм (барем мене не ме шармира) и со потпросечен изглед, мене не ми е воопшто симпатичен. Како воопшто стигна до тука?! Имаше многу поталентирани луѓе од него дефинитивно. Едит: И се движеше на сцена како децата на Поточиња |(
    Иван е човекот кој има потполно се што треба за македонски идол! Убав е, всушност многу е убав :lol: :inlove: Има одличен глас, го докажа тоа со Final Countdown а и со Missing вечерва. Човек на кого радо би му отишла на концерт!

Иван и Мики до финалееее! :rock: Ќе ми биде тешко ако се бира меѓу нив, но Иван е мојот „конечен одговор“! :* Хев а гуд најт :hai:

9. Happy.Girl

Happy.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    72
    Многу ме изнервира коментарот на Иванна кога рече дека Дејан е подобар од Лени :@ Ало Лени е само еден и никој не може да го замени :fubar:

10. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Јас сум Македонски идоол, јас сум Мааакедонски идооолл, Иван е Македонски идооол.... :D

11. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    иван! иван! иван! е многу ке ми е кеф иван да победи најдобар е!!!како си ги пее песничките со леснотија некоја,ко од шала..нема промашаи кај него..а и убав си е дечкото нема што..е сеа се испотува малце од скокањето и напрегањето,ама и другите не се поарни у тој поглед :D

На Happy.Girl и lovely91 им се допаѓа ова.
  12. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    изгледа не го слушала Лени па затоа, или немаше што попаметно да му каже на Дејан па да го порадува малце :lol:

ооо во анкетана Иван и Виктор повторно изедначени... тесна работава :D

На Happy.Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. beauty.me

beauty.me Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    3
    А дали Калиопи го праша Виктор за Јана нешто или јас така си помислив само? :)

14. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Само сакам Виктор да влезе денес а Дејан да си оди.. и после кој и да победи нема да ми е криво зошто и 3цата се прекрасни со различни стилови на пеење итн ;)

На beauty.me и tweety54 им се допаѓа ова.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.111
    Допаѓања:
    67.002
    Енд ај мисссссс јуууууууу, ми влезе бре песнава од Иван во глава, да излезе на ју тјуб, па ќе си ја слушам неговава верзија, многу беше енергичен и харизматичен.

На JuLleE, Happy.Girl и lovely91 им се допаѓа ова.
  16. tweety54

tweety54 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    18
    го делам истото мислење.... :))

17. LeAna

LeAna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Мики е мојот фаворит...музички образован, сензитивен, шармантен и харизматичен! Македонскиот Идол!!!

18. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    И ова вечер ако не излезе Дејан тогаш дефинитивно ќе победи :x Незнак како стигна до овде и не свакам кој толку многу гласи за него :|

На 90210, Happy.Girl, ViKtOrIjA21 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Еве ја рок верзијата: http://www.youtube.com/watch?v=0yKuPtfR4Nk
    А еве го и Иван како ја пее со бендот негов: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... q8&h=9aec8

На JuLleE и RainBow им се допаѓа ова.
  20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Вечерва Иван блеска !
    Најопуштено, најлежерно си ги испеа песничките баш со леснотија и со уживање и уживав најмногу кога го слушав него, како си играше милина, па со раката :muscle: да долови емоции демек многу му недостасува :P .
    Виктор исто со уживање пееше, додека Мики и Дејан не требаше такви згрчени фаци да прават за време на пеење исто како да не уживаат и сосила да пејат, тука ја губат харизматичноста, освен тоа Дејан не знае да игра не може да се сконцентира на двете одеднаш.
    Мики вечерва некако ми е слаб, се мислам или тој или Дејан ќе испадне иако ништо не се знае.

На tweety54 му/ѝ се допаѓа ова.