И јас мислам дека Иван, Мики, ај и Виктор кога немаме подобар избор, треба да одат во финале. Ама ај се кладиме дека Дејан ќе оди.
и мене нешто ме наведува истото да го мислам, но ајде да видиме, реално Виктор е далеку подобар вокал од Дејан и заслужува да оди во финале.
зашо мислам дека дејан ќе иде даље затоа шо се збореше дека татко му плаќал за да гласаат за него? нешо у стил, организирано гласање?? :/ иначе деф. мики ,иван и виктор би било добро да бидат у финале, заслужиле.
Mики ако си отиде,ако не им извршам атентат на глупавиве јас Марија да не се викам... За тој лигушот Дејан да влезе?Абе ајде...
Виктор- Мариа Мариа супер ја испеа, ептен му одговараше песната Мики - Фридом добар - бил и многу подобар од ова Дејан- Флај Ауеј - УЖАС ДЕЈАН чим ми ја упропасти песната од Лени Иван - Мисинг, солидно, очекував малце подобро ама важно пренесе премногу енергија, се изнаигра , нормално мој фаворит Мислам ќе отпадне Дејан, а и се надевам после вака лош настап, безразлика што бев малку и против Виктор
Еве една генералка од мене за вечерва (не дека ве интересира, туку да си се искажам) : Виктор не ми се допаѓа како пееше воопшто. Всушност, никогаш и не ми се допаѓал. Цело време тера некој Тимберлејк стил, а ја не го поднесувам Џастин многу многу, така да не ми се свиѓаше воопшто неговата изведба. Мики се опорави од последниот пат, подобар беше каде каде. Многу убаво изгледаше, а и сосема солидно испеа. Ама после извонредниот настап на „Кажи ми“, не ме воодушеви со ниедна изведба. Дејан е сосема неприметливо и досадно човече, со просечен глас, без харизма, без шарм (барем мене не ме шармира) и со потпросечен изглед, мене не ми е воопшто симпатичен. Како воопшто стигна до тука?! Имаше многу поталентирани луѓе од него дефинитивно. Едит: И се движеше на сцена како децата на Поточиња Иван е човекот кој има потполно се што треба за македонски идол! Убав е, всушност многу е убав Има одличен глас, го докажа тоа со Final Countdown а и со Missing вечерва. Човек на кого радо би му отишла на концерт! Иван и Мики до финалееее! Ќе ми биде тешко ако се бира меѓу нив, но Иван е мојот „конечен одговор“! Хев а гуд најт
Многу ме изнервира коментарот на Иванна кога рече дека Дејан е подобар од Лени Ало Лени е само еден и никој не може да го замени
иван! иван! иван! е многу ке ми е кеф иван да победи најдобар е!!!како си ги пее песничките со леснотија некоја,ко од шала..нема промашаи кај него..а и убав си е дечкото нема што..е сеа се испотува малце од скокањето и напрегањето,ама и другите не се поарни у тој поглед
изгледа не го слушала Лени па затоа, или немаше што попаметно да му каже на Дејан па да го порадува малце ооо во анкетана Иван и Виктор повторно изедначени... тесна работава
Само сакам Виктор да влезе денес а Дејан да си оди.. и после кој и да победи нема да ми е криво зошто и 3цата се прекрасни со различни стилови на пеење итн
Енд ај мисссссс јуууууууу, ми влезе бре песнава од Иван во глава, да излезе на ју тјуб, па ќе си ја слушам неговава верзија, многу беше енергичен и харизматичен.
И ова вечер ако не излезе Дејан тогаш дефинитивно ќе победи Незнак како стигна до овде и не свакам кој толку многу гласи за него
Еве ја рок верзијата: http://www.youtube.com/watch?v=0yKuPtfR4Nk А еве го и Иван како ја пее со бендот негов: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... q8&h=9aec8
Вечерва Иван блеска ! Најопуштено, најлежерно си ги испеа песничките баш со леснотија и со уживање и уживав најмногу кога го слушав него, како си играше милина, па со раката да долови емоции демек многу му недостасува . Виктор исто со уживање пееше, додека Мики и Дејан не требаше такви згрчени фаци да прават за време на пеење исто како да не уживаат и сосила да пејат, тука ја губат харизматичноста, освен тоа Дејан не знае да игра не може да се сконцентира на двете одеднаш. Мики вечерва некако ми е слаб, се мислам или тој или Дејан ќе испадне иако ништо не се знае.