дај боже да е така.... лелел не дај боже Виктор да испадне а и не ми се верува Дејан дупло повеќе гласови од Мики
Oва намерно е пуштено од фановите на Виктор демек најмалку гласови има па уште посавно да гласаат да не отпадне
Браво како си се сетила дека ја има и неговата верзија на youtube инаку ова не е неговиот бенд туку само тој и брат му се на видеото останатите не се од бендот снимено е во Балград.
Јас вечерва изумив да гледам. И така телевизорот е зафатен, бизи бизи Се надевам Дејан ќе си ги спакува куферчињата. Не ми згрешил ништо де, ама некако не ми личи за пејач. Нека се проба како водител.
Според мене, најкоректно би било да испадне Дејан. А после овие тројца, ако сакаат, и тројцата нека победат. teddybear: ма ни за водител не го бива, со онаа антипатична фаца.
еве и на официјалната страна на Macedonian Idol почна да се шират тие така наречени вечерашни резултати http://www.facebook.com/MacedonianIdoll
Јас не верувам во овие гласови.. ама не ми се верува како брзо се рашири по ова фејзбукот... само не дај боже да е вистинаа... Дејан најмногу гласовии ... не е можноо
ја кажав шо мислам околу тоа шо дејан до тука дотурка... по интернет анкетите сите имаат повеќе фанови од него... а ваму на идол си поминува ко ништо... нема никаква публика зад него... нема никаква фаца за на сцена.. не знам,али стварно ќе биде трагично ако влезе овој у финале, наместо некој од тројцата најдобри.
Па ќе видиме уште малку колку вистина има во овие гласини. Ако е вистина се знае веќе победникот Пушти на макств јас таму гледам да не почне, а гледам ваму момент на вистината
Па и да сеточни гласовите ова е ставено со една единствена цел да соберат многу пари бидејќи е претпследна гала и ајде ќе се тркаме сега со гласови...
А зошто никогаш не ги објавуваат резултатите од гласањето ? Како ќе знаеме дека е точно и дека не прават местенки ?
Уште еднаш да спомнеа дека ги однесоа Словенија со Балкан турис?! Дали тоа јас забележувам нешто помеѓу Иван и Билјана додека биле Словенија?
Вечерва само Мики и Виктор ги изгледав и тоа со првата песна и толку, друите не ги гледав, не бев во можност Инаку И Виктор и Мики многу ми се допаднаа кога ги слушнав. Сеа сакам ДЕЈАН ДА СИ ОДИ!