нејќам Виктор да отпадне,ама мислам дека Дејан и овојпат ќе се извлече... по се изгледа на Виктор ќе му кажеме
Ха каков трик еј, посебно за Виктор знаат дека ќе се гласа гледам се почна да се ронат солзи и да се драматизира, па ај нека гласаат пак за да бидат сугурни, еј не кажаа ни дека имале (ако имале) изедначени гласови туку апла ајде ќе пееме пак изненадување гласајте пак (македонски начин да се земат пари) цц алчност невидена ! Па мора А1 и на ваков начин да заработи пари, богами им требаат, ама на нефер начин, на младинава цел кредит им го собра.
ЈЕЕЕЕЕЕ битно Мики и Ивам одат во финале Мислам дека нај реално и заслужено, а од Дејан и Виктор сакам Дејан да излезе од почетокот ми боде во очи
Колку сладок ми беше Иван абе да го изедеш некако не му се веруваше дека влезе во финале Заслужува да победи Идол во вистинска смисла на зборот
Ех.. неможам да верувам! Аман бре кога кажаа изненадување мислев дека ќе вратат некој од испаднатите кантидати.. Ама ова..цц е зошто бре другите до сега ја немаа таа шанса кога седеа на тие столчињата.А? Абе ова само кај нас го има.Идолот е перење на пари Ќе се испотепаат гласајќи тинејџерките за Виктор..
Па кога младината е таква лесна за берење пари, како да одолеат? Леле дај само нека си оди Дејан, овој Виктор ме нервира, ама барем ми буди некакви чувства за разлика од Дејан. И пак ли забога ќе ги коментираат. Што остана недоречено?
Топ си испеа Виктор..Нема двоумење меѓу овие двајца..Како пееше викторче..Даде се од себе И ја имам трема за него
Па логички би било да ги стават на стол тој со најмногу гласови и тој со најмалку, за од тој со најмногу гласови да присоберат повеќе пари, ама во она на фб не верувам, тоа се чисти глупости, нема шанси Дејан да има толку многу гласови над сите
Aко испадне Виктор ,а не овој статуеткава,тогаш со сигурност е се наместено. И јас не го сакам Виктор,ама овој па ич не вреди да влезе во финале... А вие,дај не се траскајте ко мали деца Бог да чува,ко божем ќе ви рече фала Виктор за тоа што сте плачеле по него.