Па ќе им рече фала, ќе пише некој статус на фејсбук, фала ви душички, срциња, топ сте, ве сакам сите Дај бе тупаџии невидени, нека завршат побрзо
Mногу ми е жалче овој дејан, ко жална врбичка ми е песнава баш му прилега! Aма и јас мислам дека му беше доста! далеку догурка, супер си, ама толку беше од твоето патешествие
Леле како да не беше доволно што го слушав Дејанов за вечерва па и уште еднаш. Ај дид ит мааааааај уејјјјјјјјјј како го кажува мистериозно и страшно Копук досаден. Мислам фин чоек, ама за тука не е.
Па убијте ме ако сакате ама сакам Виктор да испадне.. Дејан поубаво ми пее! И мислам дека требаше другата песна да ја одбере сега
Ја искрено првпат го слушам, убав му е гласот ама па ич не е прретставителен. Па нека се потруде малку мајка му стара....За да бидиш пеач треба глас, ама треба и харизма
така е зборот пошо навистина нема да биде праведно... си има талент и е роден за на сцена, а не ко овој дебилчево :/
Ејјјјј кратко кажано. ГУБИ СЕ ДЕЈАНЕ. Толку ли бе не можел да се забричи малце, косата да ја намести, да не изгледа ко ГЛУШЕЦ некој залижан.
Браво за Виктор, душа е, неговиов последен настап Калиопи богами ќе го запамети. Сакам Виктор да оди понатака и ако продолжи Дејан понатака ќе се знае дека Е НАМЕСТЕНО, зошто не е можно во онолку публика да немаш барем 10 души твои фанови што ќе врискаат, ми се чини цела публика вриска по Виктор вечерва, за да вриска и во финале ама мора да гласа ако не сака вечерва да плаче.
Ја сум за Дејан да остане, колку и да не е харизматичен барем пријатен е за уво! не можам веќе да го слушам завивањето на Виктор, Аман!
Ајде сега сите што не сакате да иде Дејанче у финале да куцнете по еден глас за овој нашиов шармер што пее..ставрно пее и има многу убава боја на глас..и има душа..многу ми е емотивен и љубавен.. кујзнае она женскине од идол колку се заљубени у него...не само јана..
да да игоре лени е пожив, ама дејан е некако полумртов, така да онаа балада баш му прилегна Aх бре дејанче, ама озбилно си ми мила фацка, ама морам да се збогувам со тебе
Леле овој Дејан е многу грда, бледа копија на Ламбе. Ццц личи бе стварно. Ама фин човек е, не е дигнат, препотентен, не знам ти што, да се праи даскал (не дека може ама пак) на место е човеков ама ич не е за на сцена, многу е здрвен изгледа од што е повлечен и срамежлив, дефинитивно ако продолжи тоа за него полошо ќе биде понатаму нема да го гласаат наместено, туку ќе треба албуми да се купуваат и да се слушаат песни, што НЕМА да се случува. Затоа Дејане, спаси се не дека не е касно, ама пак. Со среќа понатака.