нз како стасал дејан до овде кој гласа за чоеков не можам да замислам значи скрос незабележителен е...
Магаре и музика Или во овој случај, магаре и козметика, знае да пее Дејан. Има глас, нема стас! Ниту харизма. Ниту тие другите работи што треба да ги има.
Нема да е наместено, организирано гласаат за Дејан, додека за Виктор мислам дека не, т.е. никој не стои позади него туку си собира гласови од публиката, а не од некој спонзор. И мене ќе ми биде жал ако отпадне Виктор, еве си признавам и јас ќе си поплачам
Цело време Игор збори како Дејан најмногу напредува од почетокот на шоуто, па што вие така "ненапреден'' го зедовте или намерно го остававте за да го следите неговиот напредок? Наталија да ја оставете немаше да сетите дека напреднала зошто таа веќе напредната оддамна си беше.
дејане иди Спојлер опни нешто лево око давам дека е девица леле не можам ама се пресмеав со него вечерва
мене сеа не ми е јасно : Претходните гласови не се бројат?? Сега само овие ли? Пошто гласав прееска и сеа пак кога пуштив порака ми стигна повратна дека ми е глас 1. Не е фер ако е така!
Абе зошто да плачете,што ви е. И да победи Дејан,нема да успее. А Виктор мислам дека 1-2 песни да му склопат,ќе доживее успех. Така да,џабе плачки.
ИиИИИиИИИ рекламиии Ајде уште финалето да бидне и да се куртулам мајке ми. Вакво интересно шоу само кај нас може да го направат никакво.
Добро до тоолку ли да се алчни овие А1 неам зборови. Што се не напраија, шоуво од 4 кандидати трае повеќе од 4 часа, а кога беа 13 траеше помалку. Бог да чува. Се изнасобраа пари и пари и пари.
Сите четворица имаат талент и пеат многу убаво, но Дејан некако не е за идол. Нема живот во него, ми се приспива кога го гледам
Гледам на MaxTV и нели од страна има коментари. Овој морам да го споделам зашто се пресмеав abe ovoj dejan ne vrede ,na lotarija da go dobijam nema da go zemam Е баш вака
Па како и треба на продукцијата пари, како ќе ги заработи ако не преку пораки, па за џабе шетањето на идолите не им е , тие им се само производи за заработувачка, ги шетаат ама и со нив прават пари, ем им прават нив услуга (ги направија познати, им отворија некои врати итн.) ем ги користат за заработување, да ти се сневиди во бизнисот.
хахах ако гласањево е одново значи виктор има голема шанса да отпадни.. штета што и во финалето ќе треба да го гледам овај затупениов дејан...
Може и ја да си поплачам со вас ако го испадне еве си кажувам..незнам како зашто ама у задњиве 2-3 гали многу ми стана мил. И баш е порадува денес дека го пофалија гревче и он да чуе нешто асално!! А овој другиов..шо да кажам..флегма флегматична!! Му мрда минимумот од фацијалните мускули и тоа е све..и он ИДОЛ? Ако пројде вечерва Дејан простете се сите..ќе победи со на тате гласовите! Исто како оној Аднан од операција Триумф..ама таквите и да победат џабе им е..ни едно ЦД нема да продадат!! Т.е. може пак ќе му ги откупи тате за да не плаче овој!