И јас мислам дека ако се бројат гласовите од почеток дека Виктор сигурно отпаѓа ама тоа е. Не се секирам многу пошто Виктор и да оди во финале нема да победи така да не мења многу
Сакам Виктор да победи или да биде втор за да си иде дечкото во Лондон малце,( и Малте не е лошо) да му се деси лудило...Пошто дечкото е од сиромашно семејство и никад нема да може да си го дозволи тоа... И ми се свиѓа у тоа погледот емотивен... Како и да е му поскувам се најубаво.. Посебно да се заљуби вистински и да направи некоја девојка многу среќна
ама ако тате може да му купи гласови што го пратил на Идол нека му направи кариера, еден добар менаџер и нека го направи звезда а не вака, ако е тоа вистина.
АЈ еве конечно.... Дај ајде да видиме кој си оде и свечено да го испратиме.. ААА и секако да РЕЗИМИРАМЕ....Од ноа лето до воа....уфффффф
Да ви кажам право ќе ми пукне Спојлер пи*ната жила По завршувањето на идолов не сакам да слушнам за никој од тројцава, ниту пак да ги гледам. Среќа имаме право на избор што да гледаме. И место да спремат нешто посебно за финалето, пак ќе треба да ги слушаме тие што испаднале. Јаоооо....
Јас сакам Виктор да си оди.. Уфф, не го можам човеков значи.. Дејан ми е срцка, гласав за него и се надевам нема да отпадне вечерва.
Жал ми е што отпадна Виктор единствено добро е што барем ќе се смеам на некои нови фотографии од расплакани девојчиња а може и болницата ке спечали пари благодарение на идол
ААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗНАЕВ! Е ОВА НЕМА СМИСЛА. не ми е јасно како Дејан се провлече во финале, кај го има ова бе!
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС!