Ајде една амбулантна кола ќе ве молам. Ма каква една, дајте десет. Овие нема да се смират. НАМЕСТЕНО Е!!!
Е така тие!Па нели договорот биле Деан во Топ 3 и оп еве го Деан наш ... Е така вечер ќе се кубат коси,ќе се сечат вени.
конечно Со помин да е, утре секако не се работи, Среда ден на жалост! А овој Дејан, кој го обожава толку, кој гласа јас не знам. Очај од човек. И да победи одма ке биде заборавен, јас ни вака не го памтам ич.
Утре се прогласува ден на жалост, и знамињата ќе бидат на пола копје. Очекувајте зголемен број на притоките на Вардар, Вардар,и други реки во Р.М,предизвикани од вчерашното гласање на Мк.Идол. Се очекува и зголемен број на самоубиства. Среќно.
Абре ајде ово стварно е веќе апла местена работа,ниту гледам веќе,ниту гласам. Mr Beanov повеќе гласови од Виктор цццццццц
може и да не го гласа, да не си ги маче прстите, му има дадено на рамковски и компанија некој денар и ајде Деанце туп глуп ама битно у финале е човеков. Тиии ебате дршавата...
Утре да се прогласи Ден на Жалост, какви Кирил и Методиј бре, какви бакрачи... Ајдеее, отиде дечкото дома, иако мислам дека за Деки наш гласале мама, тате и бате. Може да се случи дури и да победи, ќе плати тате малку повеќе шушки и ќе гласаат за него. Само не знам, зошто ако има пари, зошто се замара со идолов ?? 99% од оние победници на ваквите шоуа лежат некаде далеку во заборав... Јас ако имав пари, па ќе земам и ќе платам за едно асално песниче, а не вака да се малтретирам.
и албумите да не му го купуваат организирано... море глупости кој се хафаќа со овај албум да сними да ми цифка во студиото
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee јупииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии јееееееееееееееее 4ао Виктор4ееееееееееее
Пууу јзк, отпадна мојот фаворит! Абе кој гласа за Дејан?Стварно не ми е јасно! Најозбилна не сфаќам како стигна до финале! не дека е неталентиран ама кога ќе ми текне какви таленти отпаднаа тогаш ме фаќа чудото како овој стигна до финале! Не сум слушнала некој да каже ,,фаворит ми е Дејан,, а види го ти него у финале оди!