Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. angelce1

angelce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    234
    ДЕЈАААААН ПРОДОЛЖИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :party: :party: :party: :dance: :dance: :party: :d: :party:
    Е стварно ми е ќеф !!!!!! Браво Дејан!!!!
    Сите беа добри оваа вечер. Прекрасни беа.

На butterfly.93 и JuLleE им се допаѓа ова.
  2. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Сите прашуваат зашто ДЕјан се пријавил на идол ако има пари? Па ако не беше Идол, зар некој би го слушал него? Каква и песна да му направат
    со парите на тато
    сигурно нема да го слушам а уште помалце да го гледам. :@ :swear: :swear:

И стварно многу ми е криво за детето што испадна
    за мене е дете со оглед на моите години
    али верувам дека пред него ќе има сјајна кариера само да има кој да вложува. Како што разбрав родителите на Виктор не се имотни како овие на Дејанчо.

ај идам сеа да си поплачам малце.
    Плачка сум, шо да правам :(

На Buubica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Не е наместено!! Туку знаеме како Дејан додје до тука...и јасно ни е. А јасно им е на сите и дека дури и да стане македонски идол џабе му е.. за овааа професија треба глас,стас ,харизма ,комуникација со публика - е извинете ама овие работи кај Виктор беа мноооогу поизразени!!
    Сега ми е сеедно кој ке победи т.е не баш. Мики ми остана од фаворитите, ама и Иван ми е супер..нека биде еден од нив. Иако мислам ИВАН ке победи

4. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Сега сите ќе почнеме со постирање на трагикомични статуси и постови така да еве ви еден
    I to sho vikas... samo mene mi e strav shoo.. ko kje imash pla4enoo.. od sho kej se navlaznat o4ite od solzii... polesno se zaspivaa... am too deka kje pla4am vo sonott... se plasam... ne mozam da podnesam.. bolii ovaa!! Bolii... teskoo ee :'((

На MikioBo му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    луѓе како и да е, од виктор ќе биде звезда ;) со идолов или без!
    сега кој знае колку ќе го бараат, ќе видите! :) дури и дејан да победи, нема да направи ни пола од тоа што ќе го направи виктор!

На foreverinlove и ViKtOrIjA21 им се допаѓа ова.
  6. innablood

innablood Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    1.324
    Гледајте вести, ке прикажат девојчиња како сечеле вени. :o

7. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    [​IMG] -.- Зошто не си организираат групно самоубиство, вака сам по сам не е интересно :D

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Не му се секирајкте на Виктор, Џеј Џеј само ги чека да излезат и си ги собира на готово, популарни веќе и мирисаат на кеш. Ако не се лажам прочитав некаде дека веќе го собрал Кико. Како и да е, ќе можеме да ги гледаме понатаму. Дејанчо тешко дека некој би го следел после идот, освен овие 4% (неговте блиски) што гласале

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.085
    Допаѓања:
    66.935
    Леле ве молам немојте овде да ги постирате статусите, темава е за наши лични мислења во врска со идолов, а не за туѓи статуси. Ви благодарам.

10. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Eeee разочарувања ко Бог да чува да умрело детево, не се секирајте Виктор има договор со ЈЈ и кај и да е ќе почне да пее, што ако Дејан е во финале или победи кога песна негова потешко дека ќе биде хит!

11. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Како можеше вакво нешто да се десии??? Каква намештаљкааааа значии....катастрофаа :envy:

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Mногу добра финта А1 направија, после 12 продолжија гласање и таман децава си легнаа и не можеа за Виктор да гласаат :D

На IwyDior и Legadema им се допаѓа ова.
  13. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    каква звезда бре тука во Македонија ? Дури и Иван или Мики да победат ке траат година-две и потоа ке ги снема од естрадата .

Cry me a river girls ! :D

15. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Изгледа трачот што го слушнав и не беше баш трач, сега сум сигурна дека татко му на Дејан беше финансиер, да испраќаа само од дома пораки немаше да имаат доволно време, како сака нека е во еден саат не можат сами да пуштат над 1000 пораки, сега криво ми е за кредитот што си го дадов, знаев и пак пуштав :clap: за мене |( и пак нема битолчанец во финале :envy:
    Ај и така и така тој ќе си направи кариера :)

16. MikioBo

MikioBo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    па по секоја логика и од самиов форум се гледа колку беше наместено ова со дејан, видете ги гласовите на дејан и оние од виктор... виктор можеби не беше најсјаен пејач, иако во неговиот стил (R'nB) беше многу добар, но во пеење е далеку подобар од дејан, а да не зборуваме за однесување и присуство на сцена, за контакт со публика итн..

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Бев излезена, но гледав, па еве сега ќе си коментирам. :)
    Околу пеењето ми се допаднаа сите четворица, само Дејан кога ја пееше My way мислам дека требаше да донесе повеќе емоции, многу флегматично ја испеа. :?: Како да го тераат со сила да пее. Моја проценка.
    Околу тоа што Виктор излезе и не ми смета многу. :) Дечкото можеби пееше, но од почетокот се постави со некоја циничност, а се гледа дека глуми некој друг Виктор. Околу пеењето не коментирам, за пеење пее дечкото. :)
    Но сепак, реално гледано има многу повеќе фанови од Дејан и ме чуди тоа што излезе Виктор, а не тој. :^)

Така да - НАПРЕД ИВАН! :rock: :rock: :rock:

На Cacy, Tanny и Legadema им се допаѓа ова.
  18. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Одете!!! Ќе ги ладиме, отворен е профилот може секој да коментира, јас почнав со реметот :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

19. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Што бе Виктор отпаднал, Дејан останал? :| Не гледав, ве читам тука...

Ај сега ништо да не зборам, ама ако Дејан биде новиот Македонски идол, само нека ми рече некој не е местено! :swear:

Ај кога ќе искочат клиповите, ставете линк да го видам испаѓањето :|

20. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Па луѓе бе нормално дека неговите дома ќе гласаат за него. И на Виктор родителите гласаат за него, и на Иван, и на Мики и на сите што отпаднаа. Е сега зависи до финансиите, кој колку има толку ќе гласа. И јас да сум во шоуто, татко ми да стои финансиски добро, голема пара ќе фрла на мене, па и да не пеам добро, сигурно нема да ги фрла на некој друг кој подобро пее од мене |(