Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ха Викторијанци за жал вечерва не извојувавте победа.
    И не е умрен побогу да пишуваат трагични коментари, господ да чува, драматизирање, не знаеш дали плачат за тоа што испаднал или им е мака за парите што ги потрошиле гласајќи :fubar: |(

2. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Добро бе стварно не сфакам...Па мене ми е криво и што Мики и Иван еден од нив или можеби и двата ќе одат да учат англиски....Криво ми е стварно така да пропаднат....А Дејан се знај дека ќе победи. Ми мириса мене човекот на победа уште од порано. Ако :!: И треба. Да научи малку англиски. Па да се надеваме и дека Лондон или Малта ќе успеат да разбудат било каква енергија во него. А за Виктор ич немам мака. Се знај дека ќе прави пари и кариера. Посекако не му треба диплома од Кембриџ му требаат настапи, песни, албуми...Се гледа што кој и колку поседува :)

На macysh, ViKtOrIjA21 и Offspring им се допаѓа ова.
  3. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Па не се сите зачленети на форумов :P Ама пак ќе кажам не ми е жал за Виктор, Дејан и да биде идол, ќе го заборавиме, и знаете кога ќе се потсетиме на него, следната година на Идол исто, сигурно ќе дојде. ;) Единствено тогаш и толку, ама затоа Виктор Мики Иван и уште некои други многу подобри вокали од Дејан ќе си ги слушаме и понатаму :)

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.405
    Допаѓања:
    250.396
    Овде на Фемина не е цела Македонија. И престанете со коментарите дека Дејан нема фанови. Ако ги нема , нема да дојде до овде каде што е. Мене не ми е фаворит, но ми е далеку подобар и повоспитан човек од Виктор, кој за мене е уште едно лигле, препотентно и самобендисано. Јас вечерва во текот на галата гласав за Иван и Мики, а потоа за Дејан. И не само јас, ами заедно со цимерите испративме околу десетина гласови. И сега мене кој ме организираше? Дојде татко му на Дејан и ми купи картичка? Ц Ц Ц... Дејан си има свои фанови, но еве тие не висат на форумот, но тоа не значи дека ги нема. Секој со својот вкус. И мило ми е што испадна Виктор, и камо среќа да оди кај Џеј Џеј и компанија, такви лигловци таму завршуваат. За мене идол е Иван или Мики, кој и да победи ќе ми биде мило, а на Дејан му посакувам среќа и успех во кариерата, но прво нека се опушти на сцената.

На Legadema, SaIvnjaann, angelce1 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Kоментариве кај него на профил и не ми се за смеење.
    Едноставно, некои работи не се нормални и треба да се има некој лимит. Читам коментари и колку и да е смешно - не можам да се смеам. Трагично е, многу е трагично. :x
    Дефинитивно родителите треба да внимаваат децата што пишуваат. Некои работи не се за во јавност и крај. :x Не ми е ниту така нормално толку да се приврзам за лик кој што сум го гледала САМО на ТВ во предходните 2-3 месеци. :worried:

6. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Виктор нема да се придружи на дружината на Џеј Џеј (и се надевам никогаш нема да отиде таму) туку го чекаат во новата продукција мак мјузик...така дознав..колку еточно незнам, абе каде и да е детето ке биде ЅВЕЗДА!!!!! :$ :inlove:

7. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Да ви кашам информација од прва рака.. На цимерка моја Дејан и бил у друштвото на дечко и и денеска сите сругари собирале пари по 500денари за да го гласаат. Епа видете вие сега. И средна класа биле, не бил богаташ татко му. Воа е проверена информација. :)

8. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Ај дајте ми линк кај ги читате коментарите за Виктор, на кој профил , да се посмеам и јас малку :rofl:

9. MikioBo

MikioBo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    можеби не се сите на форумов, ама пак се гледа добар процент од луѓето, ако и да беше ќе имаше барем повеќе гласови дејан, а за гласањето не е само вечерва, дејан никогаш не се истакна со нешто во споредба со другите кандидати освен со својата незбележителност. Јас не сум за виктор фаворит ми е Мики, но за дејан да испадни се молам уште од првата вечер стварно не знам како може толку многу луѓе да гласаат за него, не веречва кога беше само меѓу него и виктор, туку и сите други вечери кога беше помеѓу него и сите други кандидати...

10. MayaBallerine

MayaBallerine Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    12

Женска за греф ти е муабетот !!!!! Можи татичко на Дејанчо не ти плати тебе картичка , но едно е сигурно плати таму кај што требаше. Можи не е на Фемина цела Македонија ама еден добар процент е , и не можи покрај толку фанови Дејан да е гласан повеќе од Виктор. Дај не продавај пуфки жити цимерите !!!!!

Допрва ќе се види кој е ВИКТОР а кој дејан !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rock:

На Pain, Plavusa.17, Buubica и 2 други им се допаѓа ова.
  11. The.blowers.daughter

The.blowers.daughter Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Читам и се нервирам кога ќе видам дека некој напишал дека е наместено...А1 гарант не наместиле да си гласат на Дејан неговите блиски организирано. Очигледно децата поише плачат него што гласаат и тоа е тоа. А нема зашто, Виктор ќе биде попопуларен и од оној што ќе победи на идол иако не знам како некој може да рече дека добро пее. Според мене врска нема, ама немаат ни 90% од пејачиве ни наши па никому ништо.
    Е сега Мики ви е фаворит првенствено заради неговата изведба на Кажи ми, ма да ако сум искрена Иван се подобар е ама срце не ми дава да се откажам од Мики и ќе си го гласам и ќе си агитирам за гласови за него до крај. Сега мислам дека гласовите на овие што испаднаа ќе се распределат кај Иван повеќето па кај Мики, а за Дејан ќе си гласаат оние што го донесоа до тука. Копјата ќе се кршат меѓу Мики и Иван и двајцата имаат поеднаква шанса да победат. Кој и да победи нема да ми биде криво. Ма да ако победи Мики ептен ќе бидам среќна, само нека се оправа забушава нешто у последно време. Му треба една wow изведба како што ја имаше Иван вечерва со Missing.

12. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Страшно ме интересира кој имаше повеќе гласови од Виктор и Дејан кога седнаа на столчињата :^)

13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    Кажав и претходно, Дејан не е толку лош, има глас, мило ми беше што отпаднаа Билјана, па и Јана пред него, мило ми беше што стигна до тука, ама не и денес што Виктор отпадна, а тој остана, Виктор сепак заслужуваше да оди во финале повеќе од Дејан
    Како и да е ќе си се снајди Виктор и без идол, исто и Бети :)

14. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.943
    Допаѓања:
    4.623
    Значи толку сум заразена од фемина, што само што кажаа дека Виктор испаѓа... си ги помислив коментарите кои би биле на форумов.
    Искрено не требаше да испадне...

Не читав претходниве страници, ама се кладам дека МацаЛове е многу среќна.... хахахахаахахаах :D

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Aj доста го тупате ова со плаќањето картички. Родител му е, нормално е да гласа што е можно повеќе за него, тоа го прават сите родители на идоливе!
    Според мене, гласот на Дејан е далеку подобар од оној на Виктор кој само квичи!

На SaIvnjaann му/ѝ се допаѓа ова.
  16. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Каков речник имам спремен за Дејан,ау ау..
    Инаку бев таму,плачки имаше али повеќето беа изнервирани т.е. беа силни ( меѓу кои и ја ) и кога излеговме пред сите викав УАААА ДЕЈАН..

На MayaBallerine му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    И што постигна со тоа што викаше?
    Зарипна нели?

Ах бе деца бе. :fubar:

На Jojoba, Wild.Child и butterfly.93 им се допаѓа ова.
  18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.226
    Бев за Викторр..ама сега сакам Мики да победи.. :)

19. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.099
    Допаѓања:
    655
    Сеа Дејан ќе биде 3то место благодарение на твоето викање ;)

20. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025