Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.083
    Допаѓања:
    66.935
    Јас ќе навивам за Иван во финалето. Ме освои со последната песна и некако ми е похаризматичен од Мики. Меѓутоа нема да ми биде криво и Мики ако победи, се додеkа Дејан си е трето место.

На Lov3, Strumfeta93, sweetheart10 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    не зарипнав.само го исфрлив својот бес кој го имав внатре ]:)

Сега сум за ИВААААААН!GO GO ИВАН :lol: :inlove:

3. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Е ништо тапа си, го предаде Виктор.
    Не заслужуваш да живееш веќе!!!

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anamariia.x3

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Лол што сеа демек несмеам да имам фаворит?Да тинејџерка сум али не напалена и да плачам како некои други ;)

5. MayaBallerine

MayaBallerine Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    12
    1. Битола е побројна по жители од Радовиш = повеќе гласови за Виктор; 2. Виктор беше посимптоматичен лик и подобар пејач од Дејан = Повеќе гласови за Виктор од цела Македонија; 3. По Виктор врескаа највеќе девојчиња = Повеќе гласови за Виктор од женската популација; 4. Пукнаа да го исфрлат; 5. Им успеа!; 6. Им честитам и не гледам финале. Не сум битолчанец не сум му роднина ни пријател на Виктор, ама од авион се глеаше дека дечкото води на сите полиња у идолот, а сепак испадна. Чудно нели?!

На Pain, foreverinlove, ViKtOrIjA21 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ех мила,не лолкај,не се нервирај па и ти толку :lol:

Ајде ајде,еден ден ќе си се смеете на ова. :D

7. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Aј ај доста се замарате со Виктор отпадна и толку... чекајте да извади ЦД - купете го, сакајте го и понатаму и готово... ако е 3 или 4 на идол ништо не менува

На JuLleE и MacaLove им се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.405
    Допаѓања:
    250.389
    Женска за греф си ти, и ајде доста ми е од нафурени личности кои се љутат кога ќе им ја земат играчката. Виктор испадна, ај смирете ги страстите. И не планирам да се препукувам за кој тоа ќе изградил кариера. Си го кажав своето мислење и жал ми е што не се совпаѓа со твоето. Еве почнав да плачам :D :D :D . Ај кулирај и иди дели памет на други, мене не ми треба. Што се нема да прочитам, па дури и да бидам нападната заради мислење. Каде забегал светот. Од темава да ти се одмили!

На De-lovely и mims-89 им се допаѓа ова.
  9. ButterflyWings

ButterflyWings Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9
    Луѓе Дејан ќе победи ќе видите :@ Се знае дека на крај ќе победи тој што најмалце очекуваме :envy: Требаше денес да отпадне Дејан,па после од останатите тројца кој и да победеше сеедно...ама нели во нашава држава како и секоја една работа мора да биде се наопаку....ова е добар пример за младите дека се може да се реши со паричките на мама и тато,а публиката тинејџерките нека си трошат солзи за џабе.Јас лично во понеделник нема да гледам идол затоа што 99% како што кажав мислам дека Дејан ќе победи,а ако не победи ќе си ја гледам репризата,дај боже да е така!

10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Јас денес не бев во можност да им ги гледам настапите, се вратив за исфрлањето, и можам да кажам дека ептен ми се направи меракот што испадна Виктор :!:

Не дека Дејан го можам, ептен ме нервира и мене и не ми е сеуште јасно како остана до крај, ама однесувањето на Виктор беше претеризам, онаа задоволна и цинична насмевка во стилот “ а што знаете вие, појма немате, гледате цела публика го изговара моето име, се знае кој ќе победи“ и кога го гледав како самиот си аплаудира му се идеше сам да си се бубне веќе не да ролав, ми се идеше да му мавнам една |( .

Од моментот кога испадна си прогласувам дека почнуваат да ми тргнуваат работите :D - конечно денес слушнав една убава вест :rock: :!:

А кој сакам да победи, се знае- Иван.
    Толку е смирен, културен, сталожен и пее како ѕвер што не е можно да не го сакаш.
    Тој е нашиот нов ангел според мене :angel:

Мики ми беше фаворит, ама некако ми “издиша“ не е тоа што беше, и мислам дека е полош и пеач и човек во споредба со Иван.

На butterfly.93, Strumfeta93, Jojoba и 7 други им се допаѓа ова.
  11. anamariia.x3

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Незнам зошто го продлжија гласанјето..изгледа за да гласаат повеќе за Виктор :lol:

12. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Се` е за пари.
    Една машинерија чија цел не е да се извлече победник, туку да се соберат што е можно повеќе пари на сметка на овие финалисти кои преку ноќ станаа атракција.

13. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    Калиопи Букле
    Конечно е задоволно , жирито на МАКЕДОНСКИОТ ИДОЛ :)
    11 minutes ago · Like ·

Ја има некој Опи за пријател на фб ?Као демек ова и го пишувало на статус а? :^)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Факт е дека Виктор повеќе го бива за на сцена и сигурна сум дека ќе успее да направи нешто, ако не се поџејџеи :lol:
    Ама многу сакав да испадне за да им ги видам лицата на расплаканите тинејџерки... прајслес :lol:

15. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Абе ако е вистина тоа дека тој Дејан има пари, и дека гласаат во ненормален број за него секоја гала (што до некаде и се гледа, пошто не е толку популарен меѓу кандидатине а стигна до финале), тогаш ништо чудно и да победи.

Иначе mims-89 стварно беше прајслес моментот кога испопаѓаа во депресија цурите! :D ја па баш тоа го фатив... и некако ми олесни кога испадна.
    Се сеќавам пишав претходно во темава дека не верував дека Кико или Виктор ќе победат, и ете си заминаа и двајцата дома. :hai:

16. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Ве читам и се чудам, оти излегол Виктор мора да било местено..ма ајде бе. Зашто кога Виктор и оној Кристијан излегоа само имаше вакви коментари, па на оној мајка му нешто коментирала бев некаде читала исто се било наместено. Оти кога излезе пример Елизабета девојката преубаво пееше, оти никој тогаш не рече наместено, туку само дека овие двајцата пеат убаво и 100% е наместено.
    Искрено мене ми се направи кејфот шо излезе, али се си мислев дека ке оди до финале ради гласови и сето тоа, али не било така. Шо се однесува до Дејан да, послаб е од Виктор и воопшто од сите машки мислам ама ете дечкото дотура до финале.

Али секое чудо за три дена, незнам кој спомна кога читав сега постови дека било и Иван да победи било и Мики не дека кај нас ке направат некоја кариера, али битно првиот Македонски идол. Како и постот погоре на Wild.Child се е за пари. :)

17. Arhangel-maniac

Arhangel-maniac Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    124
    Не знам дали се точни информацииве, едно девојче на фб ги објави, демек Виктор ги објавил на профил.
    Виктор : 2,908 гласа
    Иван : 4.879 гласа
    Мики : 3.564 гласа
    Дејан : 6.981 гласа :^)
    Го има некој Виктор за пријател, па да ни потврди? :)

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ^ Не е точно. Кружеа овие уште додека траеше гласањето. Нема шанси таква информација да излезе

19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.951
    Допаѓања:
    26.305
    Ај и ја да си кажам мислење :)
    Не ми е јасно кој го гласа Дејан, и како до сега не е излезен! Не дека нема глас, има.. ама едноставно е безличен и ме потсеќа на Ламбе, и незнам кој еден ден би му отишол на концерт кога личи на восочна фигура. Плус тоа, на сите можни онлајн анкети он е последен со недели, а никако не излегува. Хммм ...
    Мики има глас, ама се прави жива вода по 1 испеана песна. Дали му фали кондиција, или има некои здравствени проблеми незнам, ама имам чувство дека ќе добие срцев удар ако испее 3-4 песни едно по друго.
    Иван ми е ок, супер пее, ок изгледа :)
    Виктор.. Може не требаше да победи, ама не требаше да излезе пред Дејан дефинитивно.

Жирито... Не го коментирам детално, само ќе кажам :clap: аплауз за толкавото лицимерие. Не очекував!

На TheKiketoo, MayaBallerine, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.613
    Допаѓања:
    2.472