Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Ете се виде се, беше многу јасно дека Виктор има фанови деца и тинеџери , а додека сите постари и луѓе што се разбираат од музика се за Иван и Мики и мора некој од нив да биде победник.
    Мики има глас и се, ама кога пее многу се напнува и не пее со леснотија
    Иван многу моќен глас и со големо искуство
    Дејан симпатично момче, добар глас, но некако здрвен е на сцена
    Мој фаворит уште на почетокот беше Иван и се надевам дека тој заслужено ќе победи! ;)

2. Lilly8

Lilly8 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    288
    Баш ми е криво што испадна Виктор убаво пееше.Јас искрено сакав сега да испадне Дејан па потоа кој и да победеше немаше да ми биде жал сите убаво пеат.Туку сега го нема Викторче и јас си навивам за Иван :inlove:

3. Happy.Girl

Happy.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    72
    На Tanny, Lilly8 и SaIvnjaann им се допаѓа ова.
  4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Не знам дали ќе има враќаме но знам дека сите 20 ќе пеат песна во финале,....е сега дали ќе биде за враќање или онака незнам, најверојатно онакааа...

5. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    онака ќе пејат бидејќи му рекоа дека на сите 20ќе му поклонат по една песна
    баш ми е криво за виктор беше мој фаворит требаше Дејан да лета според мене но тоа е ај да видиме кој ќе победи...

6. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Викторе па конечно си отиде. Колку ме нервираше со тоа понашање уште од самиот почеток.
    Незнам дали забележавте додека ги пееја првите песни, тој прв се пресоблече и кој како доодеше во црвената соба да коментира за настапот, Виктор отпозади изводеше нешто без врска.
    Мило ми е што испадна. Дејан па ич не го бендисувам ни како пее, нема харизма, ама ајде. Барем не се однесува вака како Виктор.
    Ајде сега плачки насекаде :lol:
    А идол мислам дека ќе биде Иван, стварно во последно време ни правеше утка со песните, и прекрасно пееше. Мики нешто забушава но кој знае. А за Дејан, хм не би гарантирала дека ќе остане 3то место. И така требаше уште на почеток да испадне, но ете дотурка до финале па кој знае :?:

На Legadema и SaIvnjaann им се допаѓа ова.
  7. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    најверојатно така ќе бидее...

Леле колку ми е жал за Виктор... пуштив солза додека ја пееше Мариа вториот пат, многу емотивно ја испеа, и он претпоставуваше дека ќе испадне... Дејан требаше да испаднее... ко што тргнало ништо чудно и да победи коа организирано гласат за негоо... он мисли дека доколку подалеку стигне повеќе ќе го сакат ама како што гледам повеќе го замразуват...

8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Вчера ми беше изгасен компјутерот кога беше исфрлувањето и неможев да си ја искажам нервозата како што треба. Ајде сега посмирено
    Која беше поентата за Виктор и Дејан да пеат пак?
    Или ова е начин за А1 да извади што е можно повеќе пари или станува збор за нешто друго?
    Можеби Дејан имал најмналку бодови и требало да излезе, а на овие од А1 не им одговара тоа па ајде уште една шанса.
    Исто ми падна сомнително што Игор беше толку фин према Виктор, изгледа како да знаел дека ќе излезе па ајде сега примирје
    Не дека сум нешто ептен за Виктор ама нешто не штима
    Нешто смрди...

На MayaBallerine му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Абе не ли го слушна тони кога Ивана му рече многу сте добри и Тони рече па читавме... сигурно по фејзуков и форумиве читале коментари па им дошол тоа паметот малце

Жирафаа, гаднааа, колку се гледа дека е местеноо !! Ти ке си одел во финалее .. !! Кој гласа за тебее ? циганите од Шутка што немаат ни телефонии !! :worried:
    ова беше кај Дејан на профил некој му го објавил хаххахаа епа така му треба

10. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Не сум го слушнала тоа :D ако супер ако читаат. Нека знаат наредна година ако има Идол дека не ги сакаме во жири

11. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    На Cacy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. specificone

specificone Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    572
    Допаѓања:
    874
    Еве што имав пишано кога испадна Кико......
    Како што можете да забележите многу помалку коментирам за емисија затоа што ми стана досадна, вчера само настапите ги гледав и дури денеска дознав кој испадна.
    Сите четворица супер пееја вчера, само Дејан како секогаш не го ислушав целосно бидејќи ми е досаден :lol: :lol:
    Околу испаѓањето и немам што да коментирам многу, Мики и Иван сосема заслужено се во финале и Дејан пее солдно да не се разбериме погрешно но самото негово излегување на сцена ме тера на спиење :D

13. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Сеа откако Виктор испадна фаворит за победа ми е Мики

14. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Се гледа по анкетава кои троцја требаа да одат во финале..али ај.
    А овој Дејан толку ми е досаден,што и да ми дадат бесплатно карти,нема да му одам на коннцерт :tmi:

15. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Ни јас... додека го слушам како пее ме фаќа дремка... многуу е досаденннн

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Нешто што заборавив вчера да го спомнам, многу ме изиритира Виктор кога прокоментира како ги испеал глупостите кои ги прави пејачот на Аеросмит. |(
    Како прво и основно, ниту најмалку не ги направи како Стивен. Уплеска до максимум. А како второ, човек кој е 5 месеци на музичка сцена во држава во која знаеме како стојат работите, кој нема ниту ЕДНА негова песна, да каже дека Стивен прави глупости е апсурд.
    И се гледа дека нема некои познавања од повеќе жанрови, р'н'б - Јастин, Бруно и тоа е тоа. Не знаеше песна од Битлси, барем да преќутеше. :^)

На SaIvnjaann и velesanka им се допаѓа ова.
  17. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Кај го кажал тоа?Може линк :angel:

18. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Јас сакам да победи Иван, а типувам дека победник ќе биде или тој или Мики. А Дејан убав глас има ама нема харизма, ама ај да бидеме искрени Виктор има подалеку послаби способности од него (тоа е мое мислење) и да Wild.Child е во право
    Е само не ми е јасно како се палат тинејџеркиве на дечкото кој има нос како клунче :lol: со кој би отсекол и бурек :P :P (мала шала) ама стварно нејќам луѓе со големи или долги носеви грдо ми е. А некако и препотендетен ми е.

На Caramelle и SaIvnjaann им се допаѓа ова.
  19. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Го нема тоа на снимка, пред да ја пее Whataya want from mе што коментираше за предходниот настап.

20. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Под тоа глупостите се подразбираше тоа врескањето во рефренот при крајот на песната кое неможе секој да го направи. И за мене тоа беше глупост, тој дел од песната ме иритира и ме иритирала уште од дамна...........