Сега ми е мирна душата. Добро, не баш толку. Дејан штрчи. Дали ќе победи Иван, дали ќе победи мојот фаворит Мики, сеедно ми е. Двајцата се неверојатни вокали. Ама изведбава... http://mesto.com.mk/video/ON9KRMR13419/ ... ng-for-you
Па тоа е и финтата, Стивен оставил таков печат на песната, а ако не може тоа Виктор да го испее, не значи дека е глупост. Ова ќе му дојде не го мрази играчот, мрази ја играта. Срамота е да биде толку самобендисан да каже дека тоа што го прави Стивен е глупост. Глупост беше неговото врискање.
Не велам дека Дејан нема воопшто фанови но не ми се веуве да има толку многу за да влезе во тројцата финалисти .На фемина има по некој фан колку без ич на галите повторно на прсти се бројат епа ајде бре каде се кријат толку тие луге што гласаат за Дејан?И навистина ме плаши помислата дека тој ќе биде победник.Тоа веке ќе биде трагедија исто како и операција триум кога победи оној плачкото што тетка му му ги купила гласовите и сега никаде го нема.Јас во Дејан не гледам нешто што ќе го направи победник едноставно солидно пее,малку симпатичен,многу досаден,не привлечен...
НОВИОТ МАКЕДОНСКИ ИДОЛ Е:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ИВАН. Најдобар, најубав ангел е.Немам коментар.
Не, не најозбилно не сфатив бидејќи нема име па затоа прашав Има посебна тема за статусите, оваа за да не ја полниме со истите
Коментирање на нивниот физички изглед и исмејување за истиот е толку јаднооо... Никој не е совршен а ни тој шо го коментира и исмејува тоа, сигурно и тој не е подобар..
Oва сум го пропуштила, да го слушнев уште 3 пораки ќе пратев за Дејан. Лигло бе лигло. Игор не е компетентен за него, Калиопи, Тони...Сега и Стивен ќе испадне дека шлапа глупости. Ц Ц Ц! Дете бе ај спушти се на земја, па во идол си, немаш ни песна, а се фураш ко да си најголемата звезда. Мило ми е што испадна, среќна сум, на таква препотентна личност не и е местото таму. Поарно здрвениот Дејан во финале ќе го гледам отколку Виктор. Ајде сега нека оди и нека брка кариера со 16- 17 годишните девојчиња кои цела вечер коси кубеле и плачеле. Уф ги жалам!