Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46

hahhHHAH
    Мн.убаво знам може не се покажало ама пишав дека за Иван и немојте со тие детцки работи ни она не знае.

2. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ Мислиш деТски работи. Епа чим знаеш можеше да си пишеш, не знаеме ум да читаме.

За ова се согласувам, а исто толку е јадно коментирањето и гледањето на физичкиот изглед пред се` на МУЗИЧКО ШОУ! :!:
    Фактор е и изгледот, не викам не, но гласот е МНОГУ поважен.

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    гласот е најважен.. секако еден пејач треба да знае да се облече да се среди, но колку дарил господ на надворешна убавина-толку.. треба да знаеме да го искористиме тоа што го имаме... каков е таков е јас ги прифаќам сите

4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    да вежен е и изгледод не викам не.. но исмејување за носот на виктор стварно премногу

5. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
  6. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Никаде не спомнав дека јас сум совршена... Само се шегував. Ајде сега обеси ме зато шо реков за носот Виктор. :x
    Иначе, јас бев за Виктор. И за Иван. :inlove:

7. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    И Мајкл Џексон имаше (повеќе немаше али ај) грд нос па никој не може да оспори дека е феноменален музичар. Оној Seal, на Хајди мажот, е погрд од ноќта па има врвен глас и одлична кариера, плус Хајди си го сака :D
    Муабетиве за носеви, уши, потење, поцрвенување ви се крајно ниски. Некој кога неможе да нападне човек со факти, тогаш се повикува на физички недостатоци. Бедно, можете вие подобрo ;)

*не се обраќам конкретно кон никого, ова за сите општо што зборуваат вака, без разлика дали коментираат тука или само читаат

На babygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Што тресете глупости? Зошто сте толку исфрустрирани? Мразам да го употребувам тоа дека само поради љубомора се збори ама во овој случај дефинитивно е од љубомора пошто друга причина не гледам. Еве јас сум за Мики, ама ми е навистина многу жал што Виктор не отиде понатаму а Дејан отиде, многу ми беше жал кога Елизабета излезе а Дејан продолжи. Тоа се неправди, јас незнам зошто сте толку против Виктор... Ако беше детето самобендисано немаше да рече "Незнам дали ќе победам, покрај овакви гласови..." и кога пееја дуети и се падна со Мики рече: "За Мики знам дека ќе биде најдобар, за мене ќе видиме"... Тоа на самобендисаност ли ви личи? И да, единствен е што нема спонзори од таму туку го гласа само публиката. И не сте интересни со коментарите као демек најубав и највисок бил. Ич не се смешни, напротив очајни се, да не разглабам сега анализи друга тема е тоа...

На Monna.Monna, Rozich, Pain и 9 други им се допаѓа ова.
  10. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    66

Сите констатиравме дека гласот е најважен така ?
    А да се запрашаме сите како пееше Нико и какво беше неговото напуштање на идол, никој тогаш не рече дека е наместено .....
    што се однесува до вчерашната гала вечер -просечно како и претходните ...
    Мики :inlove: каков беше убав , најубаввв блескаше!!! :rock:
    Иван исто , од каде го вади тоа гласиштето не знам али детево растура! :clap:
    Дејан бееее ти во финале ???? :?: Не е можно :x
    Виктор жал ми е искрено но немој да очајуваш од тебе ке биде нешто а од :fubar: Дејан целото чудо за 3 дена ке заврши.

11. izaaaaa

izaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    46
    Мислам дека најреално е Иван да победи.сите можни квалитети ги има.јас си гласам за Иван :*

12. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Не можам да се одлучам и Мики и Иван се феноменални, највредни на идолов, само ми е криво Нико што не е на местото да Дејан, секогаш ќе ми биде, али овие двајца се ПРЕКРАСНИ, алал да им е. :D

На angelce1 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.549
    треба мики да победи, иван фалшира како и другите, а за дејан само се потврди дека гласовите му се купени и шпекулациите дека еповрзан со скопска пивара и дека таа го турка, на идолот, сепак сметам дека виктор ке биди поголема ѕвезда од било кој да победи, се разбира тоа не важи кога с еработи за мики. :)

14. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    За ова се согласувам, а исто толку е јадно коментирањето и гледањето на физичкиот изглед пред се` на МУЗИЧКО ШОУ! :!:
    Фактор е и изгледот, не викам не, но гласот е МНОГУ поважен.[/quote]

[/quote] да вежен е и изгледод не викам не.. но исмејување за носот на виктор стварно премногу[/quote]

Никаде не спомнав дека јас сум совршена... Само се шегував. Ајде сега обеси ме зато шо реков за носот Виктор. :x
    Иначе, јас бев за Виктор. И за Иван. :inlove:[/quote]

Не мислев само за тебе.. мислев општо и на сите други

15. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Викор пеење, многу убаво му легнала Марија, Марија, јас дури сега слушав.

16. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    а од овие кои останаа според мене треба да победи или мики или иван... повеќе сум за мики, ама и двајцата ми се предобри.. дејан дефинитивно НЕ

На stefiiM му/ѝ се допаѓа ова.
  17. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Јас па Дејан немам ни желба да го слушам, сега ги преслушав Виктор, Мики и Иван, него го смотав, не ми привлекува внимание, само еднаш кога ја пееше Sway и толку.

18. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    хаха порака до сите фанови на виктор хахах ... стаусот на Дејанн

Ви благодарам од се срце на подршката , тоа што стигнав до тука е сепак ваша заслуга... ви благодарам уште еднаш ♥ ♥ ♥. Сакам да пратам порака до сите фанови на Виктор да продолжат да го подржуваат во тоа што до работи да ги слушат неговите песни дајбоже албуми концерти-ова е почеток за сите нас не е крај на ништо.
    Ве поздравувам од срце и ву благодарам уште еднаш ♥

19. AHHii

AHHii Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    22
    Мислам дека не беше фер спрема Виктор, дечкото прекрасно пее и уште поубаво изгледа.. :inlove: :* :inlove: :*
    А тој Дејан незнам што има убаво кај него..Фаца крш :envy: :@

20. HeartlySmile

HeartlySmile Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    50
    јас мислам дека баш беше фер
    реално оценувано тие тројцата знаат најубаво да пеат
    и мене не ми е симпатичен Дејан,но знае да пее..