hahhHHAH Мн.убаво знам може не се покажало ама пишав дека за Иван и немојте со тие детцки работи ни она не знае.
^ Мислиш деТски работи. Епа чим знаеш можеше да си пишеш, не знаеме ум да читаме. За ова се согласувам, а исто толку е јадно коментирањето и гледањето на физичкиот изглед пред се` на МУЗИЧКО ШОУ! Фактор е и изгледот, не викам не, но гласот е МНОГУ поважен.
гласот е најважен.. секако еден пејач треба да знае да се облече да се среди, но колку дарил господ на надворешна убавина-толку.. треба да знаеме да го искористиме тоа што го имаме... каков е таков е јас ги прифаќам сите
хахахаха неможам повеќе искрено..на фб најдов како едни коментирале дека за Виктор не гласале поради: http://www.youtube.com/watch?v=BEw4bJGt ... re=related 1:25 - 1:35
Никаде не спомнав дека јас сум совршена... Само се шегував. Ајде сега обеси ме зато шо реков за носот Виктор. Иначе, јас бев за Виктор. И за Иван.
И Мајкл Џексон имаше (повеќе немаше али ај) грд нос па никој не може да оспори дека е феноменален музичар. Оној Seal, на Хајди мажот, е погрд од ноќта па има врвен глас и одлична кариера, плус Хајди си го сака Муабетиве за носеви, уши, потење, поцрвенување ви се крајно ниски. Некој кога неможе да нападне човек со факти, тогаш се повикува на физички недостатоци. Бедно, можете вие подобрo *не се обраќам конкретно кон никого, ова за сите општо што зборуваат вака, без разлика дали коментираат тука или само читаат
Што тресете глупости? Зошто сте толку исфрустрирани? Мразам да го употребувам тоа дека само поради љубомора се збори ама во овој случај дефинитивно е од љубомора пошто друга причина не гледам. Еве јас сум за Мики, ама ми е навистина многу жал што Виктор не отиде понатаму а Дејан отиде, многу ми беше жал кога Елизабета излезе а Дејан продолжи. Тоа се неправди, јас незнам зошто сте толку против Виктор... Ако беше детето самобендисано немаше да рече "Незнам дали ќе победам, покрај овакви гласови..." и кога пееја дуети и се падна со Мики рече: "За Мики знам дека ќе биде најдобар, за мене ќе видиме"... Тоа на самобендисаност ли ви личи? И да, единствен е што нема спонзори од таму туку го гласа само публиката. И не сте интересни со коментарите као демек најубав и највисок бил. Ич не се смешни, напротив очајни се, да не разглабам сега анализи друга тема е тоа...
Сите констатиравме дека гласот е најважен така ? А да се запрашаме сите како пееше Нико и какво беше неговото напуштање на идол, никој тогаш не рече дека е наместено ..... што се однесува до вчерашната гала вечер -просечно како и претходните ... Мики каков беше убав , најубаввв блескаше!!! Иван исто , од каде го вади тоа гласиштето не знам али детево растура! Дејан бееее ти во финале ???? Не е можно Виктор жал ми е искрено но немој да очајуваш од тебе ке биде нешто а од Дејан целото чудо за 3 дена ке заврши.
Не можам да се одлучам и Мики и Иван се феноменални, највредни на идолов, само ми е криво Нико што не е на местото да Дејан, секогаш ќе ми биде, али овие двајца се ПРЕКРАСНИ, алал да им е.
треба мики да победи, иван фалшира како и другите, а за дејан само се потврди дека гласовите му се купени и шпекулациите дека еповрзан со скопска пивара и дека таа го турка, на идолот, сепак сметам дека виктор ке биди поголема ѕвезда од било кој да победи, се разбира тоа не важи кога с еработи за мики.
За ова се согласувам, а исто толку е јадно коментирањето и гледањето на физичкиот изглед пред се` на МУЗИЧКО ШОУ! Фактор е и изгледот, не викам не, но гласот е МНОГУ поважен.[/quote] [/quote] да вежен е и изгледод не викам не.. но исмејување за носот на виктор стварно премногу[/quote] Никаде не спомнав дека јас сум совршена... Само се шегував. Ајде сега обеси ме зато шо реков за носот Виктор. Иначе, јас бев за Виктор. И за Иван. [/quote] Не мислев само за тебе.. мислев општо и на сите други
а од овие кои останаа според мене треба да победи или мики или иван... повеќе сум за мики, ама и двајцата ми се предобри.. дејан дефинитивно НЕ
Јас па Дејан немам ни желба да го слушам, сега ги преслушав Виктор, Мики и Иван, него го смотав, не ми привлекува внимание, само еднаш кога ја пееше Sway и толку.
хаха порака до сите фанови на виктор хахах ... стаусот на Дејанн Ви благодарам од се срце на подршката , тоа што стигнав до тука е сепак ваша заслуга... ви благодарам уште еднаш ♥ ♥ ♥. Сакам да пратам порака до сите фанови на Виктор да продолжат да го подржуваат во тоа што до работи да ги слушат неговите песни дајбоже албуми концерти-ова е почеток за сите нас не е крај на ништо. Ве поздравувам од срце и ву благодарам уште еднаш ♥
Мислам дека не беше фер спрема Виктор, дечкото прекрасно пее и уште поубаво изгледа.. А тој Дејан незнам што има убаво кај него..Фаца крш
јас мислам дека баш беше фер реално оценувано тие тројцата знаат најубаво да пеат и мене не ми е симпатичен Дејан,но знае да пее..