Види јас не кажав конкретно за таа песна во која нема грешки, фалш ,ама Ок секој си има свое мислење и разбирање од музика ..па така да според тебе нека има фалш, грашки како сакаш, но за мене нема.Имам разбирање од музика и знам што е пеење (Иван) и што е пеење (Виктор)
Па кој го спомна виктор сега? Виктор е веќе отпаднат од игра, ги споредуваме фалшовите на Мики и Иван. Мики имаше фалшови само кога беше настинат т.е. претпоследната гала вечер, додека Иван фалшираше и на првата гала вечер кога пееја песни од Тоше. И на оваа Бацила је све низ ријеку пееше Пацила наместо Бацила. Заслушај убаво и не оди со главата во ѕид, и јас имам разбирање од музика, ама биди објективна, колку и да го поддржувам Мики кога ќе згреши си кажувам, како што си кажав дека Let me entertain you му беше промашај во изборот.
Од овие што останаа сите фалшираат. Кој повеќе, кој помалку ама според мене Мики најмалку има исфалширано досега.
офф леле со тие статуси за Виктор со тие групи напнааааа... секоја втора објава е ва тоа.... за кико не беше ни пола од оваа......... и мене ми е фаворит ама напишав една виктор ( на статус и толку не напињам цел деннн........
на секој пејач му се случува да фалшира.. за мене иван е коплетен и многу убав и многу убаво пее.. а иначе во финале ке пеат по три песни а ке има и народно
Веќе гласав за Мики, се надевам дека тој ќе победи, па и да не победи, сигурно нема да рикам како мало дете и косата да си ја корнам.
Мики дечкото е одличен, одлично пее, ке ми биде мн мило ако победи НО Иван, тоа беа љубов на прв поглед, љубов на прво слушање.. уште на почетокот ми беше фаворит.. така да иако сум од Велес мојот глас ке биде за Иван
Уште од самиот почеток се знаеше кој ќе испадне и кои 3ца ке бидат во финале.За Мики и Иван бев сигурна дека ке продолжат.За Виктор ми стана јасно уште минатата гала кога испадна Јана.Затоа што и Виктор беше номиниран за излегување бев 100 % сигурна дека Дејан ќе иде во финале место Виктор.Тоа вчера ми се потврди.Виктор некако претчувствуваше дека ќе излезе па затоа и рече дека и да испадне дека прекрасно си поминал вчера вечер.Тој веќе си има своја публика(иако повеќето им се тинејџерки,но има некои од постарите да кажам) и ќе направи многу поголема кариера за разлиак од сите останати.Барем јас така мислам.Веќе е популарен.Сега ќе почнат да му стигнуваат понуди од сите страни ако веќе и ги нема...А за кој да победи...јас веќе гласав за Мики...мислам дека залсужува да победи!!!
ако гледаме и глас и убавина и понашање дефинитивно иван.. многу ми се допаѓа неговата скромност и понашање.. ниту малце не е влезен во филм срцка е
Кои спонзорства? Наведи кои спонзорства, кога веќе пишуваш.И за Христијан беше вака колку што знам, Витаминка го покривала,ова,она па пак испадна.Сега нема за кој,па ајде за Дејан да пишуваме.
Хахахаах... Ви реков дека Дејан ќе оди понатаму. Ајде сега... Тонам во море од солзииииии.... Наместено е!!! Ај да штрајкуваме....
па главен спонзор му е скопска пивара иначе за христијан првпат слушам и јас не сум пишувала за него дека имал спонзори а за дејан и да не сакаш да помислиш очигледно е.. а тоа за скопска пивара многу точно е добро утро на тие што уште не го знаат ова ...