Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    од прва до последна гала сум за иван не следам многу но типот стварно ме воодушевил. Нека се средат нека заврши идол и правец бегам во гевгелија на свирка кај иван :rofl: :rofl:

На SaIvnjaann му/ѝ се допаѓа ова.
  2. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    да бидиме реални ама , сите фалшираа на моменти и грешеа текст, со исклучок на МИКИ сега кога веќе претходно ме нападнавте, ќе ви кажам дека и јас ако бев од источна Македонија ќе му го бранев газот на Иван, ама сум од западна и се познавам со Виктор одамна, така да ќе го браам неговиот грб, сепак , мики можи не е лепотан ама тој требада победи иако НАЈОБЈЕКТИВНО викрот беше најкомплетенод четворицата за да победи, ама веќе не е важно тој секако ќе биди ѕвезда. :)

На stefiiM му/ѝ се допаѓа ова.
  3. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
  4. L0ve

L0ve Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2011
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    199
    т.е сите на некој начин се почетници, неможеме да очекуваме преголем професионализам од нив.. па на некои и прв пат му беше на сцена пред голема публика да излезат.. трема, ова, она..

5. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    па јас ништо не гледам :^) ај ако може во темата со статуси и коментари постирајте :)

6. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    тоа горе не беше болдирано на неговиот статус незнам зошто вака излезе :^)

7. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Можеби вокално Мики е подобар од Иван, ама од овие тројца (а и од сите 20) ми е најкомплетен. Има супер глас, се опушта на сцена, убав е, приземен, фин - немам некоја замерка
    Значи и Мики да победи нема да ми е криво ама сепак Иван ми е број 1.
    А Дејан дознав кој го гласа :lol: па другарките на мајка ми бил ... многу им било фино детето, солидно пеел и послушен - таков зет барале а не некој фраер ко Виктор па девојчињата коси дома да корнеле :lol:
    Ете Дејан е повеќе фаворит на постарите генерации кои нормално ги нема на форумов па да го гласаат. :D
    Во секој случај Мики и Иван се заслужено во финале а 3от финалист би требало да беше Бети. Значи кој и да бил освен неа не е фер ама ете! Важно народов сите ги запозна и сеа на нив е оставено да видиме до каде ќе стигнат

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    ^^ Јас го болдирав за да истакнам на што мислам, дека таа негова реченица не ми штима. Али како што кажав, да не претерувам со навлегување во детали :)

9. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    Луѓе да ве прашам, убава ви е Јана? Не знам зошто сите машки по неа запнале, мене лично ми е антишатична. :^)

На babygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  10. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    8.632
    Баш е симпатична,а секој си има свое мислење.Ако тебе не ти се свиѓа,на друг му е убава и обратно..И побогу пишувај кирилица девојче,аман веќе сегде те поправам. :^)

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Мене Јана ми е прекрасна. Убава, мила, радосна, весела итн. :D

12. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    :D Дечкото да не ти го украде?
    Убава ми е мене. Исто ко што и ти на некого си му убава, на некого не. Исто ко што некоја неможе да го поднесе твојот дечко, а ти го сакаш највеќе на свет. Разумеш?

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Па.. Јана на сите им стана антипатична дека со Виктор лево/десно погледи, симпатиии..
    :D :D

14. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    мене ми е многу ми е антипатична Билјана ми е поубава и тоа 100000000 пати од нејзе ;) а не го сакам Виктор патем да појаснам не сум тинејџерка воопшто не ме интересира Виктор, мислам дека се повеќе се заљубувам во скромноста на Мики ;) :lol: :lol: :lol:

15. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    нема врска дека ја мразам јана ради виктор,тие двајцата ми се некако уфурани испеале 20 песни на тв некои пубертетлии лудуваат по нив и одма се дигнале во облаци ,а инаку не дека е грда јана (не мислев на тоа) ,туку карактерно ми е некако антипатична :puke:

16. babygirl

babygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    65
    Гласав и ке гласам за МИКИ :inlove:
    Скоро на секоја гала е константен , не се експонира пременогу ....
    Многу го сакам , ги има сите предиспозиции за Македонски идол!

п.с.А и да победи Иван нема да сум разочарана и дечкото си вреди.

Е за Дејанчо кутриот :puke: со да кажам , Господ како на тепка да го напраил :lol:

17. Happygirl13

Happygirl13 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    60
    Јана ми е баш мила и убава и далеку од антипатична..Конечно Виктор излезе..Мислам дека влегуваљето во финале на Дејан,Мики и Иван беше заслужено..Јас би сакала да победи Мики..Уште од самиот почеток бев за него! :)

18. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Не дека Дејан ми е фаворит, ама што сте му се запнале на човекот? Виктор не испадна заради него, испадна оти немаше доволно гласови. Зошто пример Мики и Иван не испаднаја?

Многу претераја сите со напаѓањето на Дејан, ако не ви се допаѓа во ред, ама не мора пак да го навредувате. Човекот си пее пристојно, изгледа пристојно, се труди од повеќе. Мора да постојат луѓе што гласаат за него чим поминал.

И мене не ми е ко за Идол да биде, но можеби има луѓе на кои што им се допаѓа. Жими се темава се повеќе ми заликува како не оние од Христијан и од Виктор фановите стастусите, што се караат на Фејсбук.

Или пак оваа била грда, била антипатична, била не знам ти што. Ами не се бира мис Македонија што сака ворлд пис, се бираат гласовни способности.

Сакам кога искажуваме свое мислење на темава, ама има многу омраза, навредување и непочитување на туѓото мислење. Ако речи некој дека Дејан му е фаворит, не мора одма да му рипнете ко божем мајка ви опцул.

Бетар од децана мали жими се....

На angelce1 и JuLleE им се допаѓа ова.
  19. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    8.431
    Значи сите си ги смениле мислењата гледам на анкетава сите за ИВАН добар е дечково не дека нешто му фали но за да стане Идол е далеку одамна идолов некако го изгуби значењето кога Дејан стигна до финале повеќе не сакам ни да гледам. :(

Искрено сакам Мики да победи иако во последно време ме разочарува, ама ништо чудно и Дејан да победи кога веќе стигна до финале дечково сигурно има јаки врски ах никогаш немало правда а нема ни да има ;)

Мики :inlove: :inlove: :inlove:

20. Extra989

Extra989 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Koга Виктор го напушти шоуто,веќе не ме чуди ни Дејан да победи со своите КУПЕНИ гласови,сите знаеме дека му се купени,нема логика од еден мобилен телефон да се пуштаат безброј пораки.Ова исто ќе испадне како со Операција Триумф кога од нигде никаде и сосема неочекувано победи Аднан.
    Кој ќе плати,тој ќе клати,многу е јасно се е за пари,ама тие и онака после излегувањето ќе си бидат славни и ќе си продолжат со своите музички кариери.