Иван воопшто не е арогантен и препотентен,од каде виде ти дека е препотентен и арогантен?!?!Воопшто не е во филм дека пее најдобро на свет или пак дека е подобар од Фреди!!!Не само трескајте глупости!!!
Значи, престанете со истите постови. Ја нападнавте, а само мислење си кажа, како и сите други. И да не почнуваме пак со навреди, туку кажете си мислење за идолите, а не да ги коментирате и навредувате другите и нивните мислења.
Така ми се чини или како што се наближува финалето читам само натегања за Иван и Мики..вака пеел тогаш, така викнал итн итн..па нели до вчера беа СУПЕР ??? Мислам дека треба да бидеме реални дека и Иван и Мики се одлични вокали и борбата ке биде помеѓу нив. И сега неможеме да бараме да бидат перфектни или да бараме влакно во јајце кога штотуку започнува нивната кариера. Мое мислење е дека Иван и Мики се подобри пејачи од 90% од нашава "естрада" и кој и да победи од нив ке биде фер. Уствари, пак ке видиме во финалето како ке се покажат ама мислам дека досега веќе доволно се покажаа. ЕДИТ Едвај чекам еден на еден А за Виктор и Јана мислам дека има нешто и тоа уште од дамна го мислам..ма да вечер ке кажат "Ние сме само пријатели " За Виктор веќе си имам мислење, добро и за Јана донекаде ама пак да видам што ке кажат вечер
Според мене и Иван и Мики заслужуваат да победат. Кој и да биде од нив ќе бидам задоволна. Одлични гласовни способности имаат и двајцата, и се доста харизматични. Инаку, мислам дека последниот пат требаше да испадне Дејан, а не Виктор.
Јас мислам дека Иван ќе победи бидејќи подобро изгледа од Мики. Мики за глас има прекрасен глас,но нема некој изглед по него да се тепаат луѓе како што го прават за останатите. Кој и да победи имаат навистина убави вокали.
Кој пат му е на виктор што ја носи кошулата ? Спојлер Додадено на 23 мај Додадено на 13 мај 21 Март Додадено на 08 март Додадено на 21 Април
Па не е арогантен ! Инаку за кошулата, не е за исмевање, Виктор е од скромно семејство, а и можеби му се допаѓа..
Не само Јана. И машките не читаат Баш Виктор кажа се собирале навечер, читале коментари и се смееле Ако Права занимација сме