Па рано е уште да почнат да носат облека само по еднаш и после да ја фрлаат Спонзори им требаат бре. Ако, нека се смеат со коментариве, ама реалноста е таа
Јас најмногу се смеам кога ке каже ,,Можи да се речи‘‘ и сега ,,дечиНа‘‘ а и за јајцето кое е го скршил леле, леле После реклами интересно ќе е. Ама на таа кратка емисија па и реклами фалат, и така и така се жалат немале време а реклами пуштат
Невкусно е да се коментира за кошулата. Иначе и јас мислам дека Виктор од околу сакаше да каже дека Дејан со помош на неговите стигна до финале ама тоа е тоа сеа, веќе досадно ми е за тоа да коментирам. Виктор многу скромно и пристојно за на телевизија се понаша, а Јана убедливо е најдобра од девојчињата во емисијава. Треба да се огледаат на неа, нејзиното однесување и речник. А Нико морам најмогу да го пофалам. И покрај се остана достоен на себе и многу фини коментари даде, а на нив треба да им биде чест што воопшто ги коментира
хахахахахах се изнасмеав за коментарот на ЈАна Билјана Иван ми пиша порака. КОга ќе стигнеме во хотелот те чека кај него во соба
Тоа дека се само другари не верувам, баш мислев Јана нешто ке подиздаде, ама Виктор ја пресече со "no comment"
Па и да се пар баш ми е мерак. Многу ми се слатки и двајцата и си одговараат За разлика од Иван и Билјана. Иван е бомбона за неа
Виктор слабо речникот,слабо Абе ноктите ги изгризав додека ти да сврзеш една реченица И тоа за кошулата,па како што кажа Виножитка сеуште немаат спонзори,неможат секогаш се во различно. Сепак,секој спроед стандардите Па и не толку битно колку пати ја носи истата кошула. Како ние никогаш да не сме облекле исто нешто 2 пати .Па и тие се како нас,зар не ?
Мене и Иван и Биле ми се супер пар, посебно кога ги гледав на сликите и на видеото кога одат на масажа, дефинитивно има нешто помеѓу нив, а и можеби нешто се случило во хотелот, кој знае Гледате дека Виктор не е арогантен дури и бил самокритичен ? Мојата слика за него си била точно значи, неговото однесување на сцена (тоа со раката мислам кога ќе се поправа, ќе мести нешто) дури ми се чини дека е и недостаток на самодоверба , дали изгледам убаво?, во себе и несвесно тоа со раката , А не "видете ме колку убаво изгледам". За Јана ми се смени мислењето бе пак, не изгледа вака вештачки, тоа само на сцена ми се причинува(шмизличките испади веројатно и се од трема), вака си е нормално девојчево , ама не ми се верува дека ја пропуштила матурската вечер иако да бев на нејзино место и јас многу ќе се двоумев .
Е баш ме интересира што ќе коментираат тие што викаа дека Виктор е премногу самобендисан после емисијава..
Виктор нема основа да биде самобендисан. Јана многу подобар впечаток ми остави, културна, средена, приемчива, не моравме да ја чекаме пет саати да каже два збора, па Жаре да ја потпомага.
Денес беше интервјуто? Ај ако има на интернет видео нешто ќе може да постирате. Не го гледав. Заборавив.
Кога почна и кога заврши емисијава?Како да траеше 2 секунди очекував да биде поинтересно повеке информаци,интересни случки ...а ови само се појавија рекоа два збора и ајде чао.Инаку срцки се, би биле добри "другари" ако веке и не се
Покасно ќе го стават на нет каролине . Инаку пак не пропуштија да спомнат форуми и колку е големо нивното влијание на нив од нив .
Браво Виктор !! Од околу му го рече на сите за СЕ и на Дејан дека неговите гласаат, и на Игор, и на Тони...абе сите ги суреди така фино А за кошулата си ја сака бе човекот Не може да бидат секој ден во различно како што и никој од нас не е.
Е стварно си ги сакам сите 20 Многу фини, културни, скромни, паметни и приземни се! Виктор има приказна зад себе, му се гледа во очите...пред било што да каже, размислува два пати... Свесен е што се може да предизвика со некоја реченица, макар и само погрешно формулирана... Барем така ми изгледа мене Јаничка, девојченце, се топи кога зборува, баш како што и доликува на тинејџерка Како си издаде се што си чувала до сега хухуху Ајде сега со среќа на останатите... Највеќе на Иван П.с. Стварно Нико си заслужи едно браво вечерва