Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Виктор дека не го бива многу за зборење и дека е флегматичен точно е, ама и ова
    и мене ми изгледаше така. Срцка

2. rockalldaygirl

rockalldaygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    На n.a.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Се потврди моето позитивно мислење за двајцата уште еднаш. Стварно беа фини и културни..срцки :$
    Јана со тоа " -Дали сте во врска? -Моментално не!" како да сакаше да каже нешто.Ама Виктор ја пресече -Си ја сакам како сестра |( абе тоа фамилија стана ,сите се сакаат ко браќа и сестри :lol:
    Иначе ако се пар ,супер,си одговараат, а за Биле и Иван - мене ми се убав пар и двајцата се убави па и дефинитивно се во врска :)
    Е сега сакав да слушнам нешто повеке за конфликтот со жирито ,пак ;) Жаре го најави тоа во вториот дел ама очигледно немаше веќе време. :worried:
    Јана можам да замислам колку се двоумела дали да оди на матура со школските со кои е четири години заедно или со идолите со кои е неколку месеци..ама очигледно со овие вторите во последно време се дружеше многу повеќе па решила да оди..како и да е-нејзин избор , тежок избор, не ја обвинувам
    Во глобала убава емисија, и се надевам и после ова интервју нема да мислите дека Виктор е кренат, лигав итн итн.. Само не ми е јасно зошто ги казниле? Зошто спиеле во иста соба? Или затоа што не им отвориле во 4ипол наутро?? :!: :^)
    п.с Како се препознав во тоа туширањето на Виктор по пола саат (само што кај мене е еден час :lol: ) и флегматичноста :$

На foreverinlove и macysh им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Е добро ме потсети, многу лош потег на Јана. Еднаш е матура во животот, а на вакви емисии ќе присуствува. Можеби не на вакво шоу, но во Словенија ќе отиде, ако сакаат можат да се соберат и да отидат заедно, а матурата не се враќа, еднаш во живот е, а ја пропуштила. Нешто на кое сите премногу се радуваат. Многу, многу лош потег. :fubar:

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Го гледав интервјуто со Виктор и Јана и не сменив некое мислење за нив. Виктор ок делува но преееемногу слаб речник не е дека размислува што да каже туку ќе почне нешто и незнае со кој збор да продолжи и едвај пола саат едно нешто кажува додека каже ја изгубил поентата. Ама ок ете фин бил и сл. секако ми е сеедно.
    Јана баш си е супер. Се гледа дека е паметна до сега најнормални одговори давала од сите. Се гледа дека е паметна, начитана, кул, позитивна... тоа се цени.
    Како и да е се надевам дека двајцата ќе имаат успешна кариера требаат нови ликови на естрадава.

6. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Гледам,на фејсбук,почнаа да ја мразат Јана поради :
    :lol: :lol: :lol:

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Епа фала за сликава, почнав и јас, и онака од никогаш не ми била симпатична. Супер.
    Ќе ја убијам :swear:
    :lol:

8. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    хахах тоа ми е многу смешно, како што Лаура ја мразеа заради Кико ..дури и групи имаше, нешто како Кико Лаура не е за тебе и сл.
    Па ајде ако не е Виктор со Јана со некоја друга ке биде.. :lol:

9. The.Rainbow

The.Rainbow Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    32
    Ја сакам да прашам со кого го поврзувале Виктор во свет? Разбрав со некоја друга учесничка од некое музичко шоу.

10. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Сара Марковска од М2 :)

11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    Со некоја си Сара ама презимето?...Мислам дека беше МАрковска ама не ме држи за збор
    Учествувала и она во Идол ама не влегла ни во оние 20
    А по која логика дека се во врска?
    Кога ја пееше Виктор ти си ми у крви таа Сара ставила текст од песната на профил на фб и одма у врска се :^) башка идела на сите концерти
    Свет и се е можно :D
    Ај утре ќе го побарам списанието ако не е фрлено и ќе препишам све

ХА, ме претркаа

12. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

Сања Зукиќ мислам се викаше или така нешто ама не сум сигурна :D

13. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Не, не. Сара Маркоска е како што знам јас, што учествуваше на М2

14. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    И со таа и + со оваа Сара

15. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Нема врска Сања Зукик овде, Сара Маркоска е таа со која го поврзуваат. Инаку ја имам девојкава на фб, и глеам таму и коментирале на една слика со Виктор као демек заљубени, ово оно :D

16. rockalldaygirl

rockalldaygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Не ми сметa, сaкaм дa се пaр <3 :lol:

17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.054
    Допаѓања:
    5.085
    [/quote]Нема врска Сања Зукик овде, Сара Маркоска е таа со која го поврзуваат. Инаку ја имам девојкава на фб, и глеам таму и коментирале на една слика со Виктор као демек заљубени, ово оно :D[/quote]

Не, знам дека таа во свет е Сара. БАш ја читав статијата
    Ама прочитав негде дали беше тука или на друг форум имаше трачеви како е во врска со Сања Зукиќ.
    Ама тоа поодамна беше

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Неможеш да кажеш такво нешто зашто сите различно ги сфаќаат работите. Јас ич несакав да одам на матура, едвај отидов и не си поминав убаво. Мене да ми речеа: ајде во Дојран ќе идеме со друштво место матура, јас одма тргнував :) Јас верувам дека поубави сеќавања ќе има од една недела со идолите во Словенија, од колку една вечер во хотел матура. Ионака сега со класот цел месец ќе се собираат и ќе слават
    А сега пак после 5 години матурата ми е сосема небитна ствар. Затоа неможеш да кажеш лош потег

На Offspring, Neytiri, TammyDeyn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    го има некаде по интернетов интервјуто со жаре лејдис?

20. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Мое мислење е дека Јана нема да се посвети на музиката до толку и ке ја подзаборавиме (иако сакам да ја слушнам со нешто нејзино, некоја песна)..додека Виктор дефинитивно има нешто во план. А и реално машките од Идолот секако ке направат повеќе и ке ги полнат дискотеките за разлика од девојките..најчесто е така кај нас ;)