Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. 90210

90210 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    55
    Виктор дека не го бива многу за зборење и дека е флегматичен точно е, ама и ова
    и мене ми изгледаше така. Срцка

2. rockalldaygirl

rockalldaygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    На n.a.t.t.y му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Се потврди моето позитивно мислење за двајцата уште еднаш. Стварно беа фини и културни..срцки :$
    Јана со тоа " -Дали сте во врска? -Моментално не!" како да сакаше да каже нешто.Ама Виктор ја пресече -Си ја сакам како сестра |( абе тоа фамилија стана ,сите се сакаат ко браќа и сестри :lol:
    Иначе ако се пар ,супер,си одговараат, а за Биле и Иван - мене ми се убав пар и двајцата се убави па и дефинитивно се во врска :)
    Е сега сакав да слушнам нешто повеке за конфликтот со жирито ,пак ;) Жаре го најави тоа во вториот дел ама очигледно немаше веќе време. :worried:
    Јана можам да замислам колку се двоумела дали да оди на матура со школските со кои е четири години заедно или со идолите со кои е неколку месеци..ама очигледно со овие вторите во последно време се дружеше многу повеќе па решила да оди..како и да е-нејзин избор , тежок избор, не ја обвинувам
    Во глобала убава емисија, и се надевам и после ова интервју нема да мислите дека Виктор е кренат, лигав итн итн.. Само не ми е јасно зошто ги казниле? Зошто спиеле во иста соба? Или затоа што не им отвориле во 4ипол наутро?? :!: :^)
    п.с Како се препознав во тоа туширањето на Виктор по пола саат (само што кај мене е еден час :lol: ) и флегматичноста :$

На foreverinlove и macysh им се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Е добро ме потсети, многу лош потег на Јана. Еднаш е матура во животот, а на вакви емисии ќе присуствува. Можеби не на вакво шоу, но во Словенија ќе отиде, ако сакаат можат да се соберат и да отидат заедно, а матурата не се враќа, еднаш во живот е, а ја пропуштила. Нешто на кое сите премногу се радуваат. Многу, многу лош потег. :fubar:

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Го гледав интервјуто со Виктор и Јана и не сменив некое мислење за нив. Виктор ок делува но преееемногу слаб речник не е дека размислува што да каже туку ќе почне нешто и незнае со кој збор да продолжи и едвај пола саат едно нешто кажува додека каже ја изгубил поентата. Ама ок ете фин бил и сл. секако ми е сеедно.
    Јана баш си е супер. Се гледа дека е паметна до сега најнормални одговори давала од сите. Се гледа дека е паметна, начитана, кул, позитивна... тоа се цени.
    Како и да е се надевам дека двајцата ќе имаат успешна кариера требаат нови ликови на естрадава.

6. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Гледам,на фејсбук,почнаа да ја мразат Јана поради :
    :lol: :lol: :lol:

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Епа фала за сликава, почнав и јас, и онака од никогаш не ми била симпатична. Супер.
    Ќе ја убијам :swear:
    :lol:

8. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    хахах тоа ми е многу смешно, како што Лаура ја мразеа заради Кико ..дури и групи имаше, нешто како Кико Лаура не е за тебе и сл.
    Па ајде ако не е Виктор со Јана со некоја друга ке биде.. :lol:

9. The.Rainbow

The.Rainbow Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    32
    Ја сакам да прашам со кого го поврзувале Виктор во свет? Разбрав со некоја друга учесничка од некое музичко шоу.

10. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Сара Марковска од М2 :)

11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.094
    Допаѓања:
    5.176
    Со некоја си Сара ама презимето?...Мислам дека беше МАрковска ама не ме држи за збор
    Учествувала и она во Идол ама не влегла ни во оние 20
    А по која логика дека се во врска?
    Кога ја пееше Виктор ти си ми у крви таа Сара ставила текст од песната на профил на фб и одма у врска се :^) башка идела на сите концерти
    Свет и се е можно :D
    Ај утре ќе го побарам списанието ако не е фрлено и ќе препишам све

ХА, ме претркаа

12. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457

Сања Зукиќ мислам се викаше или така нешто ама не сум сигурна :D

13. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Не, не. Сара Маркоска е како што знам јас, што учествуваше на М2

14. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.094
    Допаѓања:
    5.176
    И со таа и + со оваа Сара

15. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Нема врска Сања Зукик овде, Сара Маркоска е таа со која го поврзуваат. Инаку ја имам девојкава на фб, и глеам таму и коментирале на една слика со Виктор као демек заљубени, ово оно :D

16. rockalldaygirl

rockalldaygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Не ми сметa, сaкaм дa се пaр <3 :lol:

17. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.094
    Допаѓања:
    5.176
    [/quote]Нема врска Сања Зукик овде, Сара Маркоска е таа со која го поврзуваат. Инаку ја имам девојкава на фб, и глеам таму и коментирале на една слика со Виктор као демек заљубени, ово оно :D[/quote]

Не, знам дека таа во свет е Сара. БАш ја читав статијата
    Ама прочитав негде дали беше тука или на друг форум имаше трачеви како е во врска со Сања Зукиќ.
    Ама тоа поодамна беше

18. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Неможеш да кажеш такво нешто зашто сите различно ги сфаќаат работите. Јас ич несакав да одам на матура, едвај отидов и не си поминав убаво. Мене да ми речеа: ајде во Дојран ќе идеме со друштво место матура, јас одма тргнував :) Јас верувам дека поубави сеќавања ќе има од една недела со идолите во Словенија, од колку една вечер во хотел матура. Ионака сега со класот цел месец ќе се собираат и ќе слават
    А сега пак после 5 години матурата ми е сосема небитна ствар. Затоа неможеш да кажеш лош потег

На Offspring, Neytiri, TammyDeyn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. bravegirl

bravegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    69
    го има некаде по интернетов интервјуто со жаре лејдис?

20. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Мое мислење е дека Јана нема да се посвети на музиката до толку и ке ја подзаборавиме (иако сакам да ја слушнам со нешто нејзино, некоја песна)..додека Виктор дефинитивно има нешто во план. А и реално машките од Идолот секако ке направат повеќе и ке ги полнат дискотеките за разлика од девојките..најчесто е така кај нас ;)