Од профилот на Дејан На финалната вечер мојот избор на песни е следен: 1.Македонска народна музика -Дејгиди луди млади години, 2.Disco hit- Time of my life-Dirty Dancing- песна по избор на жирито, 3.Доколку не отпаднам после првото гласање- Feel - Robbie Williams(песни кои смњ ги пееле на аудиции). Настапувам под број 3. Ви благодарам за подршката до сега, најмногу ви благодарам што направивте да стигнам до ова големо финале ♥ ♥ ♥
Веќе кажаа ..Виктор кажа дека ја сака Јана како сестра а оваа одма се нафрлува и вика „Моментално не сме во врска али незнаммм„ ..
Јас мислам дека кога ќе заврши Идолов сите ќе си отидат на свои страни,ова мислам дека беше само моментално..бидејќи 3 месеци се затворени во 4 ѕида .. ќе видиме
Мојот идол е Иван единствена мана му е тоа што е заљубен во Билјана Но ништо чудно Дејан да победи од нигде никаде иако уште првата вечер ќе изпаднеше па нели така победија Душан Свилар кога сите пискаа по Милан Станкович и Јане Дунимаглоски кој беше во сенка на Влатко Лозаноски
Да, во Струмица јас лично со мои очи ги видов во комбето седеа заедно (Виктор на едното, а Јана одма до него на другото седиште), а сите седеа сами, жешко, гужва, гледаа да се излофтират, а оние пак си чучнаа заедно.
Е добро направиле една песна за двете (и Ноне ја пеела истата)... и ниедна од нив две ја нема снимено како своја.
Мики не е талентиран и стигнал до тука само поради Велешани???Можеби тебе не ти се допаѓа и не ти е фаворит, ама да кажеш нешто вакво,треба да имаш некој проблем со слухот...А од друга страна Дејан е како изгубено дете во шума,најмалку гласови има на анкетата,никаква харизма,шарм,сите тврдат дека некој стои позади него,што е и најверојатно точно,ама затоа по тебе имал неоспорен талент...Да, има талент да биде тотално незабележлив ...И не,не сум од Велес
Се согласувам со Мачорка. Мики ако нема талент...кој има воопшто? И јас не сум велешенка. Аха,и знам многу велешани,кои не гласаат за Мики.Така да,си има он свои фанови.
Мене ми е сеедно дали ќе победи Иван или Мики само да не биде Дејан,.... Сепак моето мислење е дека Мики нема понатаму да има многу успешна кариера.. по концерти идат помладите кои повеќе ги сакат иван виктор и кико а и помладите купуват и албуми... повозрасните може сега гласат за Мики но тој во иднина не верувам дека ќе има успешна кариера.....
Јас сакам Дејан да победи..и онака ќе го нема 1 година + ќе поднаучи малку англиски бидејќи слабо му е англискиот
Па незнам колку го пратиш шоуто ама ако го гледаш ќе ти беше јасно дека го бранат пошто жирито инсистираше дека е арогантен а и таква фама се крена по телевизите дека личи на арогантен. И сега да иcкоментираат 10 луѓе кои живееле со него у задњиве 2 месеца кога ја стекна он цела слава, дека Виктор НЕ Е арогантен и ти да се повикуваш на 5 секунди од некоја ситуација мене ми е благо речено нелогично. Немораш да се слагаш со мене фала богу демократија е секој си мисли тоа што сака ако тебе ти е арогантен нека ти е ама немораш да ме цитираш за нешто да истакнеш или да потенцираш.
Многу јака награда ќе му дадат на идолот. Ќе го испратат некаде, очи да не му видиме Нека биде тогаш Дејан
Се согласувам-Дејан пее најубаво. Но јас кажував за почетокот. Сигурно не го изгласаа некои од Струга.
Ако зад Дејан стојат спонозри, и зад Иван и Мики стојат, верувајте. Арно кажа Виктор, мора да се согласам со него дека зад него никој не стоел али зад овие тројца стојат големи луѓе и купуваат гласови и затоа се во финале. Ќе победи оној кандидат за кој спонзорите ќе дадат најмногу пари. Колку за потсетување се сеќавате на маицата што ја носеше Јана над името над Мики чие име стоеше??? Убаво ќе беше да се ограничи бројот на гласови, па вистински да се види кој колку гласа. Овака ништо не е реално, али тоа е Македонија, останува само да видеме што потоа ќе напарават кандидатие. Им посакувам среќа!