Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    Искрено, гледам кое ти е нивото на комуникација па без разлика колку си постара немам намера да се препукувам со некого, посебно не со коментари на форуми. Дали сум глупава/слепа/со перде или што год веќе и да испонарече во коментарот твој,тебе мислам дека не те засега а и да беше толку на ниво или да ти соодејствуваа годините на изразувањето немаше да паѓаш вака ниско.

Сепак ова е дискусија за Македонски Идол и за натпреварувачите и од тука па натаму ќе коментирам само за нив па ти цитирај ме до утре ако сакаш. Твоите постови може едноставно да ги игнорирам.

На TammyDeyn му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Постара сум од тебе и вика, звучи како да има 30-40 години а е постара само 3 години. Боже, господе. Инаку, Виктор не е арогантен тоа го потенцираше жирито предизвикано од неговиот статус во кој тој само си напиша што мисли, нели и што заслужуваше а што коментари доби за настапот. Сега топката е смирена и тие нели финото жири викаат дека тој е многу емотивно момче кое само се крие под некоја си маска според Калиопи. Значи колкава галама околу 1 коментар на жирито, кои мислењето си го менуваат како им одговара. ЛЕ-ЛЕ.

3. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Janis Joplin, Elvis Presley, Jimi Hendrix, Jim Morrison беа наркомани.
    Serge Gainsbourg не ја вадеше цигарата од уста и менуваше партнерки ко јас што менувам прслуци.
    Michael Hutchence почина за време на девијантни, самозадоволувачки методи.

Итн. да не набројувам. Не баш практики за пример, нели?
    Не дека Иван, Петко, Станко, Марко кои се пријавиле на Идол се на ниво на овие музичари, ама поентата ми е дека кога се разговара за музиката, ме заболе мене десниов палец што правеле сите овие музичари приватно. Можам да кажам дека правеле добра или лоша музика.

На темава се повеќе се вртат толку трачерски муабети што немам воља често пати ниту да ја отворам.

Но судејќи по бројот на страниците со кои се наполнила, изгледа нас не интересира само тоа, кој што како. Дали утре Иван ќе облече плави или црвени гаќи :?:

Според мене доста шуплив муабет ама ај :)

Како и да е бегам повторно, продолжете си у муабетот, ама да, сосема се слагам со Викиче. Кој бил арогантен кој не, треба да е најмалку важно. Важно е ете, колку за собирање гласови, затоа што свесни сме дека гласови собираат оние кои најмногу ќе им ги растресат гаќичките на девојките кои гледаат и гласаат потоа. Простете но така е. Не дека некој следи дали некој утнал по некоја октава, или дека некој фалширал.

Јас си пишав. Иван ме остави со зината уста, и мислам дека заслужува да победи. И ги стискам палците за да победи - бидејќи на крај ќе си речам дека сепак народов не го интересираат само глупости, туку и квалитет. Шуќур!

Па после ќе трубиме по политичките теми како некој работи само затоа што имал или немал книшка. Е овде е очигледно истото, само не по врат, по шија де.

Чаооо :hai:

На TheKiketoo, ElleS, sesilija и 3 други им се допаѓа ова.
  4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    И јас прво реков ако не влзе Виктор нема да одам, ама слушнав дека сите ќе бидат таму па купив картаа...

хаха се се ама и ова да прочитам песната некој јак поет ја пишувал
    Неправда па тоа е неправда
    Дејан да осттане не Виктор
    Жирито вели дека многу барам
    о барам барам но немаа

Сакам сакам Виктор да е славен,сегде да е главен
    жири,жири пушти го
    Ух што сакам да сум славен,кај секој идол да сум главен
    жири,жири пушти го

Неправда па тоа е неправда
    Дејан да осттане не Виктор
    Жирито вели дека многу барам
    о барам барам но немаа

5. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    не се чудете ако дејан е втор во финале :)

На babyblond му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле јас бев со уште 3 другарки на галава последна, така отидовме без карти ама среќа една жена ни даде карти па влеговме на 3тата песна првпат кога пееа.
    И се добро и леле на гласање во 1 ред се начукавме ние 4 и + еден другар и брат му и кога кажаа Виктор леле тежина на душава ми падна.
    Па искачаме надвор таму плачат ли плачат, една температура крена, па го чекавме Виктор до 1 ипол да искочи надвор па муабет праевме, се сликавме, мераци. :D
    И се потврди дека е наместено, Дејан 100 % си потплатува, башка и во школо ми викаше едно девојче нејзините се знаеле со на Дејан татко му и многу биле богати!Ако победи Дејан да не се чудите.

7. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Што слушам нешто идоливе ќе оделе на некоја манифестација утре во Карпош..?

8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    незнам тоа ама знам дека во 14 часот пак ќе бидат во Вероо...

9. anamariia.x3

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Незнам,јас кога се враќав од школо кај баба ми на огласна табла имаше за таа манифестација и ја го скинав ливчето и отпозади пишуваше „Повеле на дружба со Македонските Идоли„ и го имаше логото на идол .. а спонзори на таа манифестација се А1 и Крема..Леле се јавив и во Карпош и А1 никој не се јавува :devil: .

А нели во 18 часот ќе одат во веро

10. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    да го прочитав ова пред една недела ќе ти се изнасмеев , АМА ВО ОВАА НЕДОЈДИЈА СЕ Е МОЖНО. :doh:

11. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Не не во 14 така кажаа и на ексклузив а и на една објава на иван го прашшаа од колку сат и он рече од 14.. а и на официјалната страна на Веро пишува од 14

12. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Утре има една манифестација во Лептокарија од 11:00 до 20:00 часот на кој ке присуствуваат идолите, но исто така во 16 часот ќе бидат во новото Веро, утре!! Сигурна сум, имаше залепено флаер кај мене пред зграда ;) ;)

13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Некои навистина се опседнати со Идоливе :^)

14. anamariia.x3

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    А знае некој во колку саат ќе бидат идолите во лептокарија?Баш би сакала да одам :)

15. eemmiilliijjaa

eemmiilliijjaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    213
    абе преку ноќ станаа славни и сега сите ги сакаат(сакаме) :P

16. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Моите идоли испаднаа, ама не е битно. Од овие што останаа Иван најмногу заслужува да победи, и самата анкета си кажува :D

17. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Искрено да ти кажам незнам, ама сигурно(по моја претпоставка) ќе бидат накај 17 или пак 19 бидејќи од сабајле ќе одат да купуваат облека , а потоа во Веро и на крај во Лептокарија, ама не сум сигурна за тоа

На anamariia.x3 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    ^ И цел ќе шетаат Идоливе а кога вежбаат?? Или нема потреба од тоа, они си го имаат талентот. |(

19. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Добив информација дека утре во 11 часот испаднатите идоли ќе биле во Охрид, во киното.
    Некој да ја потврди информацијава? :wasntme:

Јана, Виктор, Билјана и другите :D

20. anamariia.x3

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Од кај информацијава? :)