Многу ми е жал што испадна Билјана, фаворит ми беше... Значи сега сакам Виктор и Билјана да влезат во ТОП12!
за да биде фер гласањето би требало пораките да се ограничени... т.е. да може најмногу 5 пораки да се праќаат од еден број... .. вака кој има пари ќе си ги купува гласовите... Спојлер не ме чуди што испадна билјана затоа што на најавата слушнавме дека имала финансиски проблеми..
Мене идол ми е Иван и сакам да победи можам да кажам дека од машките најубаво испеа............ http://www.youtube.com/watch?v=1yk3JSdC8FY
еј па кај беше ти до сега да ме поддржиш хехе.и мене ми е фаворит уште од првите аудиции.типот има стас и глас,однос со камера,комуникација со публика.се на свое место.али кога го кажав тоа сите ме нападнаа као демек еј па шо се разбираш ти,тој за нишо не чини и слично.ама океј,сега имам поддршка.позз
Билјана не влезе еј Ама онаа влезе од Пинк што ја пееше, онаа кумановкана, уф ама се изнервирав вчера.
Од машките немам некој фаворит,само криво ми е за Нико што не влезе,стварно е талентиран. Од девојките фаворит ми е Јана, комплетен идол,и глас и изглед и харизма...
А има ли негде истакнато точно секој кандидат колку гласови има добиено? Или само тој, тој, тој одат, а другите не одат.... Фаворити Нико од маживе и се надевам дека ќе го вратат, а од женскиве Јана - срцка е. Не знам зошто сите женски сте запнале за Виктор - ем арогантен, ем апла Џастин глас, стил, однесување....не е свој...
апсолутно се согласувам дека треба гласањето од еден број да е ограничено на една или максимум на 5 пораки.вака тој што има највеке пари,ке си купи највеке картички ке ги подели на блиските и ајде гласајте..и ке победи не тој што е најквалитетен туку тој што има највеке пари..на ваквите избори треба да се пробиваат тие што имаат талент,а немаат финансиска мок..ако има некоја многу пари немора да се малтретира по избори тато ке и плати да и направат песна.како шо ги има" пејачки" на нашава сцена некои не од шо ги бива туку од шо имаат голема желба,а родителите им ги исполнуваат желбите..
Баш ми е жал за Билјана, ама сепак моја фаворитка ми е Јана, вчера ептен добро испеја, стајлингот се ми се допаѓаше, а од машките криво ми е што Виктор испадна, но тоа е тоа
Од девојките би ги издвоила Билјана (ја забележав уште од самиот почеток и знаев дека ќе стигне до финале, а ми е многу жал што излезе..), Јана (која имав прилика да ја слушнам во живо на свирка уште пред да дознаам дека е во Идол и ми остави многу силен впечаток што дури сакав да ја запознаам) и Бети (која позитивно ме изненади со интерпретацијата на "Hurt" од Агилера). Од момците искрено ми е многу жал што не влегоа Денис и Нико кои имаат прекрасен вокал... А ме воодушеви Иван бидејќи песната која ја изведе феноменално баш и не е некоја лесна... Мене баш и не ми се допадна стајлингот, посебно на Јана. Фустанчето не ми се согласуваше со чизмите кои ги носеше, а особено ми пречеше косата која и леташе на сите страни. Можеле некако да ја и фатат... Ми делуваше некако неприродно, не беше нејзин стил.
Па не беше во нејзин, ама според песната..а и самата не е крива стилисти се крижат за неа, а за косата и на мене не ми се многу допаѓаше, сепак сакале да ја доловат Тарнер
Пуу бе. блазе си и на братучедка ми се сликала вчера со Виктор, па и безобразна ми се јавува да ми каже. Абе сите негде го среќаваат само ја немам среќа!
жал ми е за Билјана стварно беше најдобра ама има уште 1 шансаа сакам да влезат БИЛЈАНА И ВИКТОРРРР !!!!
Сега видов некој на Виктор на профил на фб му имаше пишано кој иде во финале дали едно машко една женско а Виктор врати дека немало врска туку дена двајца со најмногу гласови идат понатака без разлика дали е тоа машко или женско. Сеа сум збунета
^ Ако не се лажам и во Бугаскиот идол беше исто, значи се одбира едно машко (кое има најмногу гласови од машките), и едно девојче (со најмногу гласови од девојките). Различни вечери ќе биде изборот, така да Идолот ќе продолжи со 6 девојки и 6 момчиња.