Абе чекајте сеа. Во Веро ќе идат во 14:00 или во 18:00?Зашто на Есклузив кажаа од 14:00 ама ми викаат некои од 18:00 ќе дошле?Тука пиша некој во 16:00.Сеа и ова во Лептокарија, во Карпош, во Охрид. Се испобунив
јас како што разбрав идолите или во 14 или во 18 часот ќе бидат во Веро и тоа Дејан Мики Ивван Виктор а за други незнам за овие сум сигурна
Па како шо се ненормални организаторите ништо чудно да бидат во 11 во Охрид, а во Веро во 18ч. Иначе вечерва бев во Арт Кафе и таму дојдоа тројцата финалисти ама Виктор не беше
гледам повеќето сме за Мики или Иван ама и Дејан да победи пак нема да ми биде криво,дечкото има убав глас настрана тоа што не е харизматичен и се тоа и шо не знае да се покаже на сцена,ќе го слушаме нема да го гледаме многу пејачи ми се антипатични па пак сум луда за некои нивни песни така да кој и да победи заслужено е и тројцата убаво пеат.Ако ја се прашувам сакам Иван да победи онака се во пакет има дечкото и убавина,сексапил,харизма,глас,стас,памет баш се за да биде македонски идол.
да дејан убаво пее искрено поубаво од виктор затоа се радувам што не излезе дејан а злезе виктор а за да победи не треба да биде најубав важно е убаво да пее а ние ја гледаме само надворешната убавина
Не треба да ја гледаме само убавината но тој што ќе биде Македонски Идол треба да има харизма да е послободен на сцена не само да знае да пее......
Веќе имам спомнато дека навивам за Мики, но и Иван исто така има добар глас, харизма, добар изглед и многу добро се снаоѓа на сцената, криво ќе ми биде само ако победи Дејан, кој до сега мислам дека требаше да испадне
Ете уште еден доказ дека дечкото си имал каква таква кариера и пред идолот... а не тука игор да изиграва Колумбооо
Јас на почетокот мислев дека жирито си е таман-Калиопи ќе си дава совети од музичкиот аспект, Џабазот би бил некој строг и ќе укажува на грешките и односот во шоубизот, а Тони би ја правел атмосверата онака баш опуштена и интересна. Ама погрешив, за цело време им даваа некои патетични совети и патокази за во живототи им изигрзваа родители и психолизи.
Денес беа идолите во Лептокарија во 13:00 (само финалистите) беше хаос имаше многу гужва ама успеав да се сликам со сите
Да, да јас случајно поминав од таму и што да ви кажам гужва ненормална....така да и без Виктор имаше многу гужва, деца трчаат како да ја виделе Бијонсе сестра ми со другарки отиде таму ко божем да се слика има ништо од тоа.Дојде дома целата разплакана дека не можела да се слика со Иван
Мој фаворит беше Виктор, и ми беше многу криво што не се сликав со него кога дојде во Кочани. А сега најискрено фаворит ми е Иван. Затоа што Мики и Дејан ми се многу антипатични. Мислам дека Дејан требаше да испадне место Виктор, но Виктор и така ќе има многу подобра музичка кариера место Дејан