Претеравте со коментарите за Виктор, за малите девојчиња бла бла...дури не ми се чита темава веќе Беше што беше излезе од Идол (иако не требаше ) ама ова е претеризам ! Дај кажете нешто во врска со финалистите кој мислите дека ке победи на пример и зошто (ма да и тоа е веќе анализирано до максимум) и подобро тоа отколку да читам Виктор така Виктор онака, лигав, гужва,плачење,тинејџерки ...не можам
Одкога испадна Виктор фаворит ми е Мики. Сега јас да дадам моја прогноза за утре :geek: : Дејан победува 65 %.Од другите 35 % Иван има 20 % а Мики 15 %. Утре ќе видиме дали е точна прогнозава моја. :geek:
Утре нема да го гледам финалето и баш ми е криво бидејќи цело шоу го следев а сега баш финалето морам да го испуштам! Се надевам дека Иван ќе победи... или Мики...било кој од нив двајцата само да не е Дејан оти ептен ќе ме разочара финишот на шоуто!
Се надевам дека ќе го покажат бројот на гласовите откако ќе победи 1, не дека очекувам да бидат фер ама пак.
Па и да го покажат бројот на гласови не е некаква гаранција. Ќе си покажат они некаков број, па наше е дали да веруваме или не. Јас нема да бидам изненадена Дејан да победи. Чудо е како стигна до тука, па ако победи нема да биде толку чудно. А на сите можни анкети по интернетов Дејан едвај да има по 5 посто од гласовите.
Јас мислам дека Дејан ќе излезе прв, а потоа ќе пејат Иван и Мики од песните што им ги даде жирито, некој ќе биде од нив двајца победник , ама ќе видиме кој.Утре од сабајле ќе одам и ќе си ставам кредит и ќе гласам за Иван за да го поддржам до крај како што правев секоја гала. Сакам тој да победи.....
Абе сите скокнавте против Дејан, не е лош дечково 100 пати имам кажано, ама во споредба со другите двајца мислам дека не би требало да победи. Според мене Иван и Мики се подобри од него. На почетокот Мики беше најдобар, ама сега некако Иван го претрка и подобар е, така да мислам утре вака ќе биде 1.Иван 2.Мики 3.Дејан
Иван дефинитивно мој фаворит уште од почеток .. ниту малце не мрдна туку остана дзвер до крај срце е!!
Е сега штета што на анкетите неможе да се даваат 1000 гласови за некој од еден човек, ама затоа се гласа по толку пати за истиот од ист човек Ама кој и да победе не ми е жал. Сега и Дејан не ми е толку лош
Ај се надевам Иван ќе победе, затоа што само тој заслужува, од овие тројца да победе... ама нема да ме 4уди и ако Дејан е првиот Македонски Идол......
Јас се двоумам меѓу Мики и Иван, Мики ми беше еден од фаворитите ама и Иван е стварно одличен...незнам...како и да е мислам дека Иван ке победи. Додека Дејан заслужува прв да излезе
мене ми се фаворити и иван и мики ...ама сакам да победи мики не знам многу го засакав но сепак ке се радувам и ако победи иван ............ но не би ме чудело ако победи и дејан па тој да биде првиот македонски идол...
Варијанта 1: Победува Дејан. Има најмногу гласови од публика местени неместени дискутиравме веќе од каде му се гласовите ама по бројка највеќе се неговите и тоа УБЕДЛИВО. Нема реална публика ама како бројка води пред другите 2ца. Варијанта 2: Иако Дејан има повеќе гласови жирито и продукцијата НАМЕРНО протуркуваат еден од другите двајца (најверојатно вториот по гласови) за да не се јаде иста брука како на Операција Триумф. И Мики и Иван имаат бројна публика самошто очигледно не се потковани така добро како Дејан а и не им се организирани гласачите. По гласови втор е Иван така да тоа е опцијата тука. Сума сумарум како и да е некаква местенка ќе е. Дали со лажни гласови или со вистински гласови ама купени ќе видиме. Јас се надевам на Мики ама некако тешко. И Иван да победи ќе сум среќна може и подобра кариера би имал од Мики пошто е со покомерцијален изглед ама ќе видиме утре!
кога веќе излезе виктор,јас сум за иван и сакам тој да победи,ама се си мислам дека ќе победи мики па ќе видиме утреее едвај чекам
^Леле, сироткиот, го жалам со ваквите фанови И јас сум меѓу Мики и Иван ама некако сум повеќе за Иван Вака: 51% сум за Иван, 49% сум за Мики Ќе видиме утре што ќе биде, и ништо нема да ме чуди, кој и да победи Многу ме интересира како ќе им биде сцената и дали ќе имаат некои гости. Досега беа само Дино Мерлин, Тони Зен и тој другиот, Анита Мицова и незнам уште кој друг. Ама за толку многу гали, ептен малку беа овие гости. Требаше повеќе да повикаат, да организираат. Ајде се надевам следната година ќе имаат повеќе гости