Ги знам и двете.. и не се само овие слики ги имаа уште многуу .. ... девојчињаваа 1000 % се опседнати со виктор...
И ја ги знам,учат во мое школо Многу се прават важни и мислат цело школо им љубомори Инаку,да не знае некој што ќе пеат испаднатите?
^^ Дејан 1.Македонска народна музика -Дејгиди луди млади години, 2.Disco hit- Time of my life-Dirty Dancing- песна по избор на жирито, 3.Feel - Robbie Williams Мики 1. Јано мори 2. Bonnie Tyler - Holding out for a hero 3. Lionel Richie - Hello Иван 1.Си заљубив едно моме-верзијата на Влатко Стефановски и Дадо Топиќ; 2.What a feeling - Flashdance (избор на судиите) и 3.Love ain't no stranger - Whitesnake.
Според мене Дејан ќе победи, евентуално втор ќе биде. Немам ништо против дечково ама не заслужува да победи, посебно во конкуренција со убедливо најдобрите на Идолов- Мики и Иван. Мој фаворит секако е Иван од првата аудиција до сега. Но и да не победи сигурна сум ќе има успешна кариера. Секако и Мики да победи ќе биде заслужено. А конечен заклучок за идолов ... утре, да видиме колку ќе се покажат (барем) во финалево. ИВАН
Кој и да победи меѓу Иван и Мики нема да ми биде криво, неможам да направам гласовно некоја разлика, супер се, освен што Иван има мааалку покомерцијален изглед од Мики... Но Дејан, ми е тотален аут, ми нема дечкото фаца за сцена, цел е ко грефче некое, за гласовно не зборам, мада и од тој аспект за мене Иван и Мики се далеку пред него... Сепак мислам дека како на М2 што беше, Сара што фрлаше пари и имаше 10 000 гласа, а вториот 2 или 3 000, што од авион се гледаше како се платено, сепак жирито имаше влијание и го корегираа тоа наместено гласање, така сметам дека и на Идол треба да има влијание и жирито... Ама сепак, со среќа нека им е на тројцата, па дај боже еднаш да имаме и ние не наместено шоу(под ова подразбирам и платена победа од тато), И НЕКА ПОБЕДИ НАЈДОБРИОТ !!!
И јас го мислам истото кој и да победи од мики и иван сеедно ке ми е ама ако победи дејан тоа ке го разберам како наместена победа на македонскиот идол..............мислам дека најзаслузено треба да победи мики затоа сто неговиот глас е најтоп ама нема ништо против и ивана ама ако гледаме според гласовни способности мики има поквалитетен глас тоа го изјасни и жирито.......
Незнам баш кој има поквалитетен глас дали Иван или Мики, Мики можеби е музички пообразуван од Иван дека има завршено средно музичко и тоа во Битола па дури мислам дека запишан е на музичка академија , а додека Иван си е баш онака обичен човек кој си се пријавил на Идол без да заврши некое музичко школо или сл. Иван е во мала предност од Мики во тоа што имал многу свирки со бендот.И тоа е како еден вид на искуство.Заклучок: И двајцата пејат многу добро, јас сум за Иван до смрт, ама и да победи Мики, Иван пак ќе го има бендот и славната кариера.
Другарка во Радовиш седнала на кафе и со секое кафе им носеле картички од 100 денари да пратат по 4 гласа за Дејан. Нема потреба да ме лаже зашто ниту гледа идол ниту знае што се дешава
Знам и јас слушнав за таа работа , ама велат дека тоа не го делеле неговите туку Градоначалникот на Радовиш тоа било како еден вид поддтшка од жителите на Радовиш , како што правеле во Велес во продавниците што делеле флаери и слики од Мики ....
па добро де си има спонзори дечкото... кажете нешто ново.. од почетокот дејан прв поминуваше а најмалце заслужуваше.. и да победи ништо нема да направи со таа победа бидејки не е на фер начин..
ајдее...едвај чекам да дојде 8 часоот победник сакам да биде мики или иван кој и да победе заслужено.ама повеке ИВААН со среќа вечер дечки
Бидејќи денес е финалето на Македонски Идол имам потреба да го искажам своето мислење.Уште од почеток бев убедена дека Мики и Иван ќе стигнат до финале,бидејќи пеат исклучително и навистина заслужуваат почит.Додека за дејан ке кажам дека доколку се вратам наназад беше доста добар и донекаде заслужува да биде меѓу тројцата најдобри.Во секоја гала беше се подобар и подобар и доста свесен каде се наоѓа,беше приземјен и навистина сталожен и на тој начин ги доби моите симпатии. Секоја чест за сите тријца,бидејќи заслужуваат да се во финале. Им покасувам среќа вечер и нека победи најдобриот.
Aма поддршка... Едно е флаери и постери,а друго картички за гласање. И башка нема толку многу постери низ Велес... Ама нема веза,и да победи џабе му е.
Факт е дека за сите тројца ќе има организирано гласање и поддршка од градоначалник, фирма или слично. И што ако родителите или некој друг сака да помогне во гласањето, секако сите имаат огромна поддршка кога веќе стигнале до тука зошто да не победи кој и да е. Без организирано гласање не се стигна до финале сигурно. Пак ќе кажам Мики и Иван повеќе од заслужен им е влезот во финале па зошто да не и победа. Едвај чекам вечер... очекувам одлични настапи од сите 3ца... па дури и од другите 17 кандитати, да не потсетат зошто и за нив се гласало. ПОДДРШКА ЗА ИВАН!!! ИВАН
Искрено, кој и да победи на Идолов супер за него за нас што си имавме друг фаворит сеедно. Мене фаворит ми беше Виктор, после него Мики и вечер за Мики ќе бидам.Кога ќе заврши шоуво, ќе видиме баш кој колку ќе успее. Едно сум сигурна, Виктор ќе успее многу. И затоа се помирив со фактот што отпадна, не ми е веќе ни криво, па со Дејан во финале па замислете и да победеше. Се спаси Виктор. Јака им душа на Иван и Мики сега. Како и да е, тие ќе успеат. И да, нека биде и Дејан Идол ама во наводници. Барем така ќе знаеме - единствениот тој што не е за Идол стана, сите кои отпаднаа ќе си створат кариера а овој ќе го гураат првенствено овие од Идолов а потоа ќе си остане сам и заборавен како други останати надежни пејачи/ки.