Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Јас сум за Иван....Се надевам дека ќе победи :)

На Tanny и Angiie им се допаѓа ова.
  2. Angiie

Angiie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    50
    Сите викаат дека Мики ќе победел, но јас мислам дека Иван ќе победи. И јас гласам за него.
    Но така мислам бидејќи и на Facebook повеќе гласови одат за Иван отколку за Мики.
    И да не го спомнав Дејан бидејќи не ми е некој идол :)
    И Мики прекрасно пее, но Иван едноставно сакам да победи!
    -Заслужува! ;)

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ја вечерва сака Иван да победит, а ништо страшно и другите двајца кога веќе ситгнале до тука, кој и да победит со среќа нека му е , :!: и паметно нека ја искористи моменталната популарност . ;)

4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    на фејзбук повеќе се гласаше за Виктор отколку за Иван па Виктор испадна а Иван остана така да мислам дека не треба да се водиме според тие гласови

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Кај нас во Велес се организира масовна поддршка на Мики, ќе биде поставен видео бим во младинскиот парк, и таму ќе иде пренос од Идол. Јас сум таму :) За сега 580 присуствуваат :)

На purple.butterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А според кои гласови, стефиМ ? не те разбирам ја не зборувам за никакви гласови во постот
    _____
    Види ги ти нив велешанци, епа тие 580 доволно е по 3 порака да пратат да победит или не а ? :D
    Кога веќе се организирате нека победи Мики иако сакам Иван и вечерва ќе пуштам само една оти реков, ако стигне до финале праќам од ќеф, а до сега ич немам гласано .

7. Liksi

Liksi Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    65
    Јас сум од Гевгелија и најнормално дека навивам за Иван. Детето е чудо! Нема човек овде што не го почитува или поддржува. Цел град се гордее со Иван и крајно време беше некој да остави печат со својот успех, амбиција и труд. Иван е најскромното нешто кое сте го виделе! Не сум пристрасна, верувајте ми... и да не бев од Гвг, тој ке ја имаше мојата поддршка.
    Покрај се, морам да кажам дека и Мики исто заслужува огромна почит. Прекрасно пее и прекрасно се држи на сцена. Единствено тој и Иван вистински заслужија влез во финале.
    За Дејан немам многу што да кажам. Да, коректно испеа се до сега, ама некако цело време ми е во сенка... ја нема таа харизма што еден ИДОЛ треба да ја носи со себе.
    Како и да е, кој и да биде идол, се надевам дека ферски ке ја добие таа позиција, т.е. со реална поддршка од публиката!
    Па нека победи најдобриот (т.е. Иван)! :lol:

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Абе го згрешив постот требаше на другиот да цитирам а после неможев да избришамм.. не беше ова за тебе намменето

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ах Лукс, па мораме, конечно некој ни го облели образот и нам, после Њоње Неделкова, конечно некој што вреди :lol:

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ајде Иван нека победи и нека заврши еднаш
    се радвам што вечерва ќе ги видам сите финалисти што беа

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Па јас тоа одамна го кажував...мене зет ми ми кажа, дитрибутер е на алкохол во Радовиш, често оди и ми кажува дека кафичите се полни со луѓе облечени во маички со ликот на Дејан и делат на секој картички за да се гласа за Дејан...е сега прашање за 1 000 000 000$ КОЈ ГИ КУПУВА КАРТИЧКИТЕ? :^) :rofl:
    ај после некој само нека отвори уста дека Дејан го гласат фановите кои никаде ги нема на анкетите... :!:

12. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Лелее не не! Мики и Ноне никако во една реченица. Знам наши си се, велешани :) ама Мики е далеку подобар од нонето. И вечерва ако победи Мики ќе биде заслужено.
    за разлика од победата на Дејан (не дај боже)
    А и Иван да победи не ми смета, пошто поседува се што треба да има еден идол.
    Малце оффтопик, ама не ми се свиѓа физичкиот изглед на Иван. Мене Мики ми е 100пати поубав од него... Или можеби сум премногу субјективна :^) :$ .
    И криво ми е што Виктор нема да го гледам у финале, туку наместо него Дејанчо али јбг. :D

13. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Хаха тука си во право сигурно е нешто такво се надевав тој да отпадне уште пред Билјана а камо ли Јана и Виктор да ги победи можеби станува збор за такво нешто

14. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Ги прочитав и 3те интервјуа и ми се допадна најмногу размислувањето на Мики. Сакам луѓе кои се прецизни во одговорите, а не "Е имаше многу убави работи, е имаше многу лоши работи.." и сл.
    А иначе неговата изведба на Кажи ми и мене ме направи многу среќна не само него, тогаш ми влезе во уши неговото пеење и ми стана еден од фаворитите ;)

На foreverinlove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Викторија, кои интервјуа? Дај линк :?:

16. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Мене најмногу ми се допага Иван некако мислам дека поседува се што му е потребно на еден Македонски идол и изглед и понашање и начин на пеење перфектен е

17. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    ако не побед мики да му се плукнам во идолот! ке се докажи дека се било перење пари! а за дејан што читам, срам да му е!! мрсулко, ме разочара, а на почетокот тој и виктор ми беа фаворити.

18. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/idol
    Еве Offspring ги има и трите.
    Иначе не велам дека и Иван не го бива :lol: ама Мики ми е некако најскромен и најмногу ми се допадна искреноста, прецизноста во одговорите и размислувањето во интервјуто, особено тоа за Нико :clap:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас ќе гласам и за Мики и за Иван. Иако сум повеќе за Иван, неможам да го тргнам Мики од мојата листа на фаворити. Не не :shake: Дејан и да ми беше фаворит немаше да гласам, имаше кој за него да гласа :) :lol:
    Ау едвај чекам 8 часот! Најмногу ме интересира каква ќе им е сцената, како е замислено :) најавите, изведбите на финалистите...па и коментарите на жирито :)

20. Miax

Miax Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Јас ќе го гледам финалето во живо :)
    Ако Мики не победи тогаш навистина е местенка!
    Сеа не викам дека Иван не пее добро али Мики е ВРВ ♥♥♥♥