Македонски музички идол

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од RainBow, 11 октомври 2010.

?

Кој според вас треба да биде првиот македонски музички идол?

Анкетата е затворена на 27 април 2011.
  1. Mики

144 глас(а)
    37,4%
  2. Дејан

31 глас(а)
    8,1%
  3. Иван

210 глас(а)
    54,5%
  1. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Јас сум за Иван....Се надевам дека ќе победи :)

На Tanny и Angiie им се допаѓа ова.
  2. Angiie

Angiie Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    50
    Сите викаат дека Мики ќе победел, но јас мислам дека Иван ќе победи. И јас гласам за него.
    Но така мислам бидејќи и на Facebook повеќе гласови одат за Иван отколку за Мики.
    И да не го спомнав Дејан бидејќи не ми е некој идол :)
    И Мики прекрасно пее, но Иван едноставно сакам да победи!
    -Заслужува! ;)

3. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ја вечерва сака Иван да победит, а ништо страшно и другите двајца кога веќе ситгнале до тука, кој и да победит со среќа нека му е , :!: и паметно нека ја искористи моменталната популарност . ;)

4. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    на фејзбук повеќе се гласаше за Виктор отколку за Иван па Виктор испадна а Иван остана така да мислам дека не треба да се водиме според тие гласови

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Кај нас во Велес се организира масовна поддршка на Мики, ќе биде поставен видео бим во младинскиот парк, и таму ќе иде пренос од Идол. Јас сум таму :) За сега 580 присуствуваат :)

На purple.butterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    А според кои гласови, стефиМ ? не те разбирам ја не зборувам за никакви гласови во постот
    _____
    Види ги ти нив велешанци, епа тие 580 доволно е по 3 порака да пратат да победит или не а ? :D
    Кога веќе се организирате нека победи Мики иако сакам Иван и вечерва ќе пуштам само една оти реков, ако стигне до финале праќам од ќеф, а до сега ич немам гласано .

7. Liksi

Liksi Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    65
    Јас сум од Гевгелија и најнормално дека навивам за Иван. Детето е чудо! Нема човек овде што не го почитува или поддржува. Цел град се гордее со Иван и крајно време беше некој да остави печат со својот успех, амбиција и труд. Иван е најскромното нешто кое сте го виделе! Не сум пристрасна, верувајте ми... и да не бев од Гвг, тој ке ја имаше мојата поддршка.
    Покрај се, морам да кажам дека и Мики исто заслужува огромна почит. Прекрасно пее и прекрасно се држи на сцена. Единствено тој и Иван вистински заслужија влез во финале.
    За Дејан немам многу што да кажам. Да, коректно испеа се до сега, ама некако цело време ми е во сенка... ја нема таа харизма што еден ИДОЛ треба да ја носи со себе.
    Како и да е, кој и да биде идол, се надевам дека ферски ке ја добие таа позиција, т.е. со реална поддршка од публиката!
    Па нека победи најдобриот (т.е. Иван)! :lol:

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  8. stefiiM

stefiiM Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    54
    Абе го згрешив постот требаше на другиот да цитирам а после неможев да избришамм.. не беше ова за тебе намменето

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Ах Лукс, па мораме, конечно некој ни го облели образот и нам, после Њоње Неделкова, конечно некој што вреди :lol:

На ViKtOrIjA21 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    ајде Иван нека победи и нека заврши еднаш
    се радвам што вечерва ќе ги видам сите финалисти што беа

На Tanny му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ViKtOrIjA21

ViKtOrIjA21 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Па јас тоа одамна го кажував...мене зет ми ми кажа, дитрибутер е на алкохол во Радовиш, често оди и ми кажува дека кафичите се полни со луѓе облечени во маички со ликот на Дејан и делат на секој картички за да се гласа за Дејан...е сега прашање за 1 000 000 000$ КОЈ ГИ КУПУВА КАРТИЧКИТЕ? :^) :rofl:
    ај после некој само нека отвори уста дека Дејан го гласат фановите кои никаде ги нема на анкетите... :!:

12. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Лелее не не! Мики и Ноне никако во една реченица. Знам наши си се, велешани :) ама Мики е далеку подобар од нонето. И вечерва ако победи Мики ќе биде заслужено.
    за разлика од победата на Дејан (не дај боже)
    А и Иван да победи не ми смета, пошто поседува се што треба да има еден идол.
    Малце оффтопик, ама не ми се свиѓа физичкиот изглед на Иван. Мене Мики ми е 100пати поубав од него... Или можеби сум премногу субјективна :^) :$ .
    И криво ми е што Виктор нема да го гледам у финале, туку наместо него Дејанчо али јбг. :D

13. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Хаха тука си во право сигурно е нешто такво се надевав тој да отпадне уште пред Билјана а камо ли Јана и Виктор да ги победи можеби станува збор за такво нешто

14. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    Ги прочитав и 3те интервјуа и ми се допадна најмногу размислувањето на Мики. Сакам луѓе кои се прецизни во одговорите, а не "Е имаше многу убави работи, е имаше многу лоши работи.." и сл.
    А иначе неговата изведба на Кажи ми и мене ме направи многу среќна не само него, тогаш ми влезе во уши неговото пеење и ми стана еден од фаворитите ;)

На foreverinlove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.013
    Викторија, кои интервјуа? Дај линк :?:

16. shaa

shaa Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    7
    Мене најмногу ми се допага Иван некако мислам дека поседува се што му е потребно на еден Македонски идол и изглед и понашање и начин на пеење перфектен е

17. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.549
    ако не побед мики да му се плукнам во идолот! ке се докажи дека се било перење пари! а за дејан што читам, срам да му е!! мрсулко, ме разочара, а на почетокот тој и виктор ми беа фаворити.

18. ViKtOrIjA21

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    148
    http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/idol
    Еве Offspring ги има и трите.
    Иначе не велам дека и Иван не го бива :lol: ама Мики ми е некако најскромен и најмногу ми се допадна искреноста, прецизноста во одговорите и размислувањето во интервјуто, особено тоа за Нико :clap:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Јас ќе гласам и за Мики и за Иван. Иако сум повеќе за Иван, неможам да го тргнам Мики од мојата листа на фаворити. Не не :shake: Дејан и да ми беше фаворит немаше да гласам, имаше кој за него да гласа :) :lol:
    Ау едвај чекам 8 часот! Најмногу ме интересира каква ќе им е сцената, како е замислено :) најавите, изведбите на финалистите...па и коментарите на жирито :)

20. Miax

Miax Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    14
    Јас ќе го гледам финалето во живо :)
    Ако Мики не победи тогаш навистина е местенка!
    Сеа не викам дека Иван не пее добро али Мики е ВРВ ♥♥♥♥