Сите викаат дека Мики ќе победел, но јас мислам дека Иван ќе победи. И јас гласам за него. Но така мислам бидејќи и на Facebook повеќе гласови одат за Иван отколку за Мики. И да не го спомнав Дејан бидејќи не ми е некој идол И Мики прекрасно пее, но Иван едноставно сакам да победи! -Заслужува!
Ја вечерва сака Иван да победит, а ништо страшно и другите двајца кога веќе ситгнале до тука, кој и да победит со среќа нека му е , и паметно нека ја искористи моменталната популарност .
на фејзбук повеќе се гласаше за Виктор отколку за Иван па Виктор испадна а Иван остана така да мислам дека не треба да се водиме според тие гласови
Кај нас во Велес се организира масовна поддршка на Мики, ќе биде поставен видео бим во младинскиот парк, и таму ќе иде пренос од Идол. Јас сум таму За сега 580 присуствуваат
А според кои гласови, стефиМ ? не те разбирам ја не зборувам за никакви гласови во постот _____ Види ги ти нив велешанци, епа тие 580 доволно е по 3 порака да пратат да победит или не а ? Кога веќе се организирате нека победи Мики иако сакам Иван и вечерва ќе пуштам само една оти реков, ако стигне до финале праќам од ќеф, а до сега ич немам гласано .
Јас сум од Гевгелија и најнормално дека навивам за Иван. Детето е чудо! Нема човек овде што не го почитува или поддржува. Цел град се гордее со Иван и крајно време беше некој да остави печат со својот успех, амбиција и труд. Иван е најскромното нешто кое сте го виделе! Не сум пристрасна, верувајте ми... и да не бев од Гвг, тој ке ја имаше мојата поддршка. Покрај се, морам да кажам дека и Мики исто заслужува огромна почит. Прекрасно пее и прекрасно се држи на сцена. Единствено тој и Иван вистински заслужија влез во финале. За Дејан немам многу што да кажам. Да, коректно испеа се до сега, ама некако цело време ми е во сенка... ја нема таа харизма што еден ИДОЛ треба да ја носи со себе. Како и да е, кој и да биде идол, се надевам дека ферски ке ја добие таа позиција, т.е. со реална поддршка од публиката! Па нека победи најдобриот (т.е. Иван)!
Абе го згрешив постот требаше на другиот да цитирам а после неможев да избришамм.. не беше ова за тебе намменето
Ах Лукс, па мораме, конечно некој ни го облели образот и нам, после Њоње Неделкова, конечно некој што вреди
Па јас тоа одамна го кажував...мене зет ми ми кажа, дитрибутер е на алкохол во Радовиш, често оди и ми кажува дека кафичите се полни со луѓе облечени во маички со ликот на Дејан и делат на секој картички за да се гласа за Дејан...е сега прашање за 1 000 000 000$ КОЈ ГИ КУПУВА КАРТИЧКИТЕ? ај после некој само нека отвори уста дека Дејан го гласат фановите кои никаде ги нема на анкетите...
Лелее не не! Мики и Ноне никако во една реченица. Знам наши си се, велешани ама Мики е далеку подобар од нонето. И вечерва ако победи Мики ќе биде заслужено. Спојлер за разлика од победата на Дејан (не дај боже) А и Иван да победи не ми смета, пошто поседува се што треба да има еден идол. Малце оффтопик, ама не ми се свиѓа физичкиот изглед на Иван. Мене Мики ми е 100пати поубав од него... Или можеби сум премногу субјективна . Спојлер И криво ми е што Виктор нема да го гледам у финале, туку наместо него Дејанчо али јбг.
Хаха тука си во право сигурно е нешто такво се надевав тој да отпадне уште пред Билјана а камо ли Јана и Виктор да ги победи можеби станува збор за такво нешто
Ги прочитав и 3те интервјуа и ми се допадна најмногу размислувањето на Мики. Сакам луѓе кои се прецизни во одговорите, а не "Е имаше многу убави работи, е имаше многу лоши работи.." и сл. А иначе неговата изведба на Кажи ми и мене ме направи многу среќна не само него, тогаш ми влезе во уши неговото пеење и ми стана еден од фаворитите
Мене најмногу ми се допага Иван некако мислам дека поседува се што му е потребно на еден Македонски идол и изглед и понашање и начин на пеење перфектен е
ако не побед мики да му се плукнам во идолот! ке се докажи дека се било перење пари! а за дејан што читам, срам да му е!! мрсулко, ме разочара, а на почетокот тој и виктор ми беа фаворити.
http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/idol Еве Offspring ги има и трите. Иначе не велам дека и Иван не го бива ама Мики ми е некако најскромен и најмногу ми се допадна искреноста, прецизноста во одговорите и размислувањето во интервјуто, особено тоа за Нико
Јас ќе гласам и за Мики и за Иван. Иако сум повеќе за Иван, неможам да го тргнам Мики од мојата листа на фаворити. Не не Дејан и да ми беше фаворит немаше да гласам, имаше кој за него да гласа Ау едвај чекам 8 часот! Најмногу ме интересира каква ќе им е сцената, како е замислено најавите, изведбите на финалистите...па и коментарите на жирито
Јас ќе го гледам финалето во живо Ако Мики не победи тогаш навистина е местенка! Сеа не викам дека Иван не пее добро али Мики е ВРВ ♥♥♥♥