Озвучување тапа. На глупине митинзи какво озвучување има, па на финалево не можеле ли поасално да го направат? Ужас.
Ајде мора овие и на почеток да го тупат. Алелуја ќе заврши вечерва. И дај ве молам не пишувајте постови со Иван, па сто илјади срциња итн., нема поента да се полни темава со такви постови.
Награди само од спонзорите. Требале да одвојат и 5-10 илјади евра , ептен им се нискобуџетни наградите, сепак е Идол, а не Вашите 5 минути. И да си кажам , сакам Мики да победи, зрачи со самодоверба. Не е најсимпатичен , ама според мене е најкомплетен.
Само јас тука мислам дека не требале песнава да му ја дадат на Иван, требало пожива некоја или мора вака ? Кај и да е ќе заспијам, па финалето според мене треба да е весело, живо :/
Што има врска дали песната е бавна или брза? Иван мислел дека оваа најмногу му лежи, па таа ја одбрал.
^ Колку ми беше смешно што фановите на Виктор се тешеа со тоа што немало да оди во странство, ќе си бил тука. Јас си гласав за Иван, ептен ми е мерак што ми беше фаворит уште од самиот почеток, на аудициите и еве го сега во финале. Докажа дека го заслужи местото.
и јас вечерва ке пуштам 2 пораки една за Иван (љубовта моја ) и една за Мики (велешанецот, а и плус на тато некој пријател па син му бил.. нз баш како ама ете преку врски и за него еден глас ) доста им се