БРАВО МИКИ!! Се испорасплакав значи..а јас не цмиздрам на песни..се наежив..што да кажам освен огромно БРАВО и дека сум нов фан на Мики!
и 10 гласа за Мики. Сега му требаат поише од било кога. А со овој настап си заслужи. Ако оди во втор круг ќе добие многу повеќе. Браво за Мики. Се надевам ќе победи
Не знам за вас, јас си дојдов на компјутер да читнам коментари и да ја слушнам оваа изведба на песната. Поубава ми нема, кога си слушнал вакво пеење, како од бајадера да се ставиш на чоколадо за готвење? http://www.youtube.com/watch?v=qRSW1P1Fmv0 Не ми се допаѓа Мики, навистина ми е пакет за во кафеана. Ништо повеќе, си има убав глас за тој стил. Аднан Бабаиќ 2.
Тешко ќе биде вечерва, тешко и тесно. И мене нема да ми биде криво и Мики да победи. Вечерва во форма се, се гледа дека вежбале повеќе.
Леле Мики злато! ти си Македонскиот идол што и да биде на крајот, кого и да изберат! Многу убаво испеаа! :up:
ИВАН - одличен ГО ОБОЖАВАМ!!! МИКИ - секоја чест ...ако победи ќе биде најзаслужено!!! премногу е неизвесно вечерва... тоа се бара !!!
хаах неколку од моите пријателки на фб Мики ги наежил, мене не до толку ама убаво испеа сепак фаворит ми е.... одличен избор на песна....браво Мики
Mене сеедно ми е кој ќе победи! иван од никогаш не ми бил омилен, Mики ми е мил,дејан ми е жалчее фацичка, а и убаво ми пее, но сепак, според мене виктор и Eлизабета ми беа нај нај!
за Мики ... нема што, си ја отпеа коректно, точно и моќно. Си има чист глас и силен. Би требало да си продолжи и да постигне голем успех во музиката.
Трендафилке и мене ми нема поубава изведба од таа на Тоше и не ни би да споредувам некого со него пошто човекот беше ВОНСЕРИСКИ талент и тешко дека некој некогаш ќе го стигне. Што во глас, во пеење ќто во љубовта од народот. Ама за понуденово стварно мислам дека Мики беше совршен. Без грешка и со емоција. Од мене го доби гласот!
значи ако нешто во животот ме наежи толку многу ако од нешто ми застана здивот,ако од нешто ми се наполнија очите тоа беше МИКИ толку прекрасно толку убаво испеа што незнам дали постојат зборови со кои може да се искаже секоја чест мики само напред
Не, не, не го можам. Толку ми е антипатичен Како да нема душа во него, нема страст, нема желба, блед, невпечатлив. срамота, срамота е што го зеде местото на некој подобар, што му ја скрати шансата да се покаже