Лелел Дејан иди си дома, како стигна до тука со слабово гласче споредбено со Мики и Иван. Па и не ми е ич соживеан со песнава. Одам да го земам телефонот и да гласам за Мики, само зашто неможам да поднесам Дејан да победи.
зашто мене никој не ми се свиѓа ? Интепретацијата на сите им е добра нема никој да се истакнува од другите два. кога почна ова, јас очекував победникот да биде нешто посебно Ми се свиѓа како ги дотерале, пу пу, убави се.
Од сите песни таа што ја пееше Дејан најмногу ја сакам, и тој како што и очекував ми ја усра ииииии сега уште повеќе сакам да си оди ! Амаааааан редно е!
хахахаха. абе како ти поздрав... поубаво никој, никако да не ми го честита, отколку Дејан со вакво пеење навистина се чудам КАКООО?? влезе до овдее
Ја освои публиката? Која публика?! И еве ја,се изјасни Опи, тивка вода брег рони.А ти дојде овде со парички.
Леле да бев таму, без оглед на годиниве, мајке ми, имаше УААААА да се изнавикам, за сите гали што ми ги малтретираше ушиве.
Дејан пее на погреб или на Идол?Ауууууууууууу ме успа човеков со гласот монотон. На Иван и Мики алал да им е супер испејаа Не ми пречи што пејаат Македонски народни песни и на Американскиот идол има кантри вечер што е исто со народниве наши. Озвучувањето им е катастрофа
Абе не знам за пеење,ама мене Дејан ми е срце од човече. Иван не го слушнав за жал,Мики ми беше ..Може подобро,Мики,можеш!
Пеењето на страна, ама морам да искоментирам за ова: Денот кога македонскиот јазик умре, и тоа на телевизија. Ќе си пукам во колено од мака, ало ма сестро, на телевизија зборуваш!
Гласав за Иван и за Мики, кој и да победи од нив ќе биде фер и заслужено! Иван ми е прекрасен, како и секогаш, и глас и стас, комплетен пејач Мики aka The Voice.. Нема што да се каже за него.. Најдобриот вокал во овој Идол Спојлер заедно со Нико, се уште ми е жал што испадна тој човек Дејан е најголема утка во финалево.. Никогаш не ме изненадил со некоја добра изведба, jaс би го сместила во шталата кај коњот (коњ беше?)