Некако мене не ми се допаднаа, општо сите Добри беа ама... Иван и Мики сепак беа 100 пати подобри од Дејанчо Наместо да викне, он.. Јас очекував друга сцена а она истата ја монтирале Ајде сега да ги видиме во подобро издание (според мене ќе бидат подобри со вакви песни) Ајде Иванчо!
Извонредно ја изведе? Кажи ги грешките бре, се изгуби на високите тонови, зариба начисто. Изгледа премногу внимание обрнал на народната песна.
Не не нешто ич не ми се допадна. Се изгуби малце (малку повеќе) Не ги фати баш тоновите. Ама тоа шлемчето на почетокот
Ау не ми се верува дека не му го спомнаа тоа. Требаше барем да му речат, а можеа да ги рибаат за банални глупости
Судиите мислат дека сме глуви или што?! Ок е Иван, стварно супер пее, ама ја заеба работава сега поштено. Се надевам нема и Мики да се избрука
И се договарале со жирито? Кога жирито избира нема што да се договараат со кандидатите. Сметаат дека таа и таа песна ќе му лежи на кандидатот и му даваат таа да ја пее. Ама нормално, ова е македонски идол, тука се е можно.
Тотална утка. Му гребе гласот на долните ноти, песнава е за некој со попискав глас, не толку дебел, очигледно за женско.