Што направи бе на крај ко се соблече Вистина што со таа жената Игор што и вети заеднички настап во финале ?
Иван дали од трема или не знам што не беше нај нај оваа вечер. А овој Мики рапува или? донт лајк ит Ај да видеме и Денче наш што ке направи (иако не го перципирам баш баш) Ама до некаде оправдено им е, ниеден не е професионалец во оваа работа, сите пеат од чисто хоби а имаа само 7 дена да извежбат по 3 песни.
Само тоа ни останува да се вадиме, не биле професионалци, имале малку време. Ама не е до тоа, до организација е.
Мале читам коментари и се чудам На овој му гребел гласот на другиот му бил дебел гласот Па нели народот ги избра 3 идоли?Сега што се жалите? Мене и Иван и Мики супер ми испеа Па има трема сепак е финале нормално тие не се пејачи цел живот
Ко да ги плаќаат само да им делеле комплименти, Калиопи вика не знам кој комплимент да ви го дадам, што значи дека си е свесна дека си претерале со фалење . Ај нид а хиро, на Мики му требала друга песна, ама тоа е, изборот е многу битен .
Иванно цела зелка си ти Мене Мики ме воодушеви, прво бев за Мики, па за Иван сега пак се враќам на Мики Сеедно ми е кој од нив ќе биде идолот. Само Дејан не ја заслужува "титулава"
Па што дека ги избрал народот? Кога не му одговара песната треб да речам, браво Мики, бла, бла? Дај ти се молам. Не беа добри во вториов круг, ни Иван, ни Мики, а за Дејан не се ни надевам.
Песната што ја пееше Мики е дефинитивно за женски глас и не му беше баш погодена, ама се снајде некако, многу подобро од Иван како и да е))))))
па каква врска има сега гласањево, со моите фаворити! 100 пати кажав мене лично највеќе од сите ми се допаднале бети и виктор, ама ете не отидоа во финале! ствар укуса
Еве го Дејан женчево!! Значи каков глас има ко третоодделенка на патронат!! Д тааАаааЈЈммм оф Мајј Лааајјјјфф је је је
Леле не е можно толку грдо да пее. Си ја пеам песнава,абре јас поубаво пеам,најискрено. Ич нема глас,баш ич.Машко асално да беше ќе се раздереше барем,да го слушнеме.