Калиопи ли рекоа дека му ја избрала? Многу лоша песна е оваа за пеење. Инаку прекрасна е песната,ама не му требаше да ја пее. Лошо....
Дејан?????????? Грозно божеее !!!!! А што ти е филмот со раката Дај изгуби се од идолов . МИКИ БРАВО; СЕКОЈА ЧЕСТ !!!!
Мене вечерва сите изведби ми беа добри освен последнава на Дејан. А морам да искоментирам дека Мики со Јано мори го обеле образот на Идолов, пошто ретко се случува некој совршено да испее
Бре овој мајмунов, кај не е роден за пред камера, па и сите песни ги упропасти вечерва! Сите до една, оваа последнава ми ја уништи, ја распарчи. Дејан, оди си домаааа... Колку глупо изгледа кога го снима камера, како уплашен, дандалосан. Мислиш на улица го сретнале и го прашуваат за кого ќе гласа на 5ти јуни, пу мајката. И да додадам, само едно големо браво за Мики и за Иван. Гласав 4 пати за Мики, прво заради убаво пеење а второ од локално патриотски побуди. Би и за Иван, ама не не... Лојален фан на Мики.
хаахахахха, мојот глас ништо немаше да смени! Tака да решив да си го зачувам т.е да си ги зачувам парите
Леле Дејан, леле ми ја упропасти песната. Ајде доста ти е 3 место. Мики оваа вечер ми е најдобар, веќе гласав за него. Иван нешто не ми е во форма. Мики за Идол!
Леле ама некогаш коментариве на Ненад и Ивана се колку да си кажат нешто, знаете да пополнат време зелки, Ајде третиов блок, очекуваме најдобри настапи
Не ми се верува дека се отепав од гласање за Мики.. Маж ми ќе ме убие кога ќе ни стигне сметката Абе сакам да победи Мики..и тоа многу сакам. . Мислам дека детето си има гласиште и заслужува да си ја однесе победата.
Иванн Абе најдобарр ее Мора тој да биде првиот македонски идол.Од почеток сум негов фан.Мики некако вечерва не ми е нај нај.А па за Дејан да не зборувам...
Испеа како што очекував. Без моќност, како бе глас Абе ич не ми се сфига, ама ич! http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo инаку изгледа само мене ми се допадна Мики и сега ми се 50-50 Мики и Иван